Şimdi Ara

Orman'dan Fernandes'e sürpriz teklif

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, son zamanlarda yaşadığı olaylarla gündeme gelen Manuel Fernandes'in sözleşmesini uzatmak için harekete geçti. Orman, Portekizli yıldıza kaptanlığı da verecek.

Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman, 3 yıllık yeni sözleşme önermeye hazırlandığı Portekizli yıldızı Manuel Fernandes'in teklifi kabul etmesi halinde kaptanlığı da verecek.

Kartal'ın Portekizli yıldızı Manuel Fernandes’in ayrılacağı iddialarına rağmen başkan Fikret Orman, gelecek sezon oyuncusunun sorumluluğunu arttırmak istiyor. Vatan'ın haberine göre; Başkan Orman, 3 gün önce Arnavutköy’deki evinde Fernandes ile görüşerek gelecek için fikir alış verişinde bulunurken, Portekizli yıldızla sözleşmesini uzatma konusunda da kısa bir konuşma yaptı.

Gelecek yıl sözleşmesi sona erecek olan Fernandes’e toplam 3 yıllık yeni bir sözleşme önermeye hazırlanan siyah-beyazlılar bu sezon kazandığı 2 milyon 100 bin Euro’yu da yeniden teklif edecek. Ayrıca başkan Orman’ın aklında Fernandes’e kaptanlık yaptırmak da var. Taraftarın en sevdiği isimlerden biri olan deneyimli orta saha eğer teklifi kabul ederse gelecek yıldan itibaren İbrahim Toraman’la birlikte kaptanlığı da üstlenecek.

• Kaptan olmasın bence.Necip ve Toraman iyi kaptanlık için.
  • Fernandes kaptan olmamalı. Necip, Toraman, Sivok gibi isimler varken Fernandes kaptan olmamalı.
  • Ben Nişantaş'ın da oturuyor biliyorum, haber yalan demek ki
  • Yanlış yapma başkan.. Vericeksin 3.5 Milyon €'yu tutacaksın takımda 4 yıllık sözleşmeyi imzalatacaksın. Bu kadar basit..
  • Bütün haltları ye iyi çocuk olsun diye kaptanlık ver. Diğer futbolcular isyan çıkartır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fernandes besiktasta tanri gibi, akli varsa gitmez. valenciada fln yedekti ztn.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

Ben Nişantaş'ın da oturuyor biliyorum, haber yalan demek ki

Orman'in evinde gorusmusler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanogo

quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

Ben Nişantaşı'nda oturuyor biliyorum, haber yalan demek ki

Orman'in evinde gorusmusler

Ters anlamışım pardon..
  • quote:

Orijinalden alıntı: metekarahan

Bütün haltları ye iyi çocuk olsun diye kaptanlık ver. Diğer futbolcular isyan çıkartır

Şu gibi ;

http://forum.donanimhaber.com/m_75334473/f_//tm.htm#75334473
  • ya beyler samet aybabaya neden kızılıyor bakın sene başında samet aybabayla olmaz dedim bir ara herkes alıntı yaptı muhaha diye sonra herkes beni haklı buldu ancak ben yanıldığımı düşünüyorum bu adam nasıl başarısız oluyor anlamıyorum kimse kendini kandırmasın

şuan gs ve fb nin bütçesine sahip değilsiniz yine bizlerin kadro kalitesine gelebilmeniz için en azından bence 1 sene daha var herkesin feda dediği sezonda bu adam bjk yi bir ara şampiyonluk yarışına soktu kimsenin birşey beklemediği sezonda yaptı sonra düşüşe geçince herkes sövmeye başladı adam ne yapsın elinde drogba mı var burak mı var yada emre,sow falan varda biz mi bilmiyoruz yapmayın

YAZIYORUM BURAYA SENEYE BJK SAMET AYBABAYI MUMLA ARAYACAK (eğer gönderilirse)

tek hatası tam profesyonel olamaması
  • Kaptan toroman olduğu sürüce siz unutun şampiyonluğu takımda görmek istemediğim 2 isim toroman ve sivok inş gidersiniz bir an önce
  • Hala şampiyonluğu bütçe ile doğru orantılayan, geçmişten ders alamayan insanlar var... Tarih çok yazdı en pahalı kadroyu kurup , ligde şampiyon olamayanları, daha mütevazi kadrolarla takım olup şampiyon olanları.. son 2 sene eli para görünce takımının, vuracam kırbacı moduna girdi ne kadar liseli varsa.

Fernandes'e 3 M Euro da verseler bence adamın hakkı. Ama yapılması gereken mutlaka sözleşme yenilemek. adamın değeri 15 milyon eurolara çıkmışken bedava göndermek te son derece saçma olur. Elindeki en değerli adamın da değerini bilemeyceksen, yöneticilik yapma derler adama.

Bu arada Kaptanlık müessesesi ne kadar ucuz bir hale geldi takımımızda anlam veremiyorum... bi ara Q7 ye simao ya veriyorduk, önümüze gelene kaptanlık veriyoruz performansı artsın diye... Yok böyle bir dünya anlamıyorlarmı... çok farklı bir profesyonellikte olmadığı sürece, kaptanların içimiden çıkan oyuncular olması gerektiği kanısındayım... Eğer takımımızda zaten BJK dan gelmiş veya uzun zaman oynayan futbolcu yoksa kaptanlık yapacak, o zaman bitmişiz demektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: potur

Kaptan toroman olduğu sürüce siz unutun şampiyonluğu takımda görmek istemediğim 2 isim toroman ve sivok inş gidersiniz bir an önce

Yenerbalcı 1 Sende 2 sin potur olm sivoktan ney istiyon daha adam geldi gol yemedik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freddy03

quote:

Orijinalden alıntı: potur

Kaptan toroman olduğu sürüce siz unutun şampiyonluğu takımda görmek istemediğim 2 isim toroman ve sivok inş gidersiniz bir an önce

Yenerbalcı 1 Sende 2 sin potur olm sivoktan ney istiyon daha adam geldi gol yemedik

Çok gereksiz bir adam siz ne görüyorsunuz bu adam da
  • 2 milyon 100 bin az sayılır aklı varsa kabul etmez...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

2 milyon 100 bin az sayılır aklı varsa kabul etmez...

nolcak siz daha fazlasını mı vereceksiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rq7_burak

quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

2 milyon 100 bin az sayılır aklı varsa kabul etmez...

nolcak siz daha fazlasını mı vereceksiniz?

Aynen öyleValla fedadır bilmem nedir tamam da bejiktaşın bu ortamda bile bedavadan verdiği paralar olmuştur(mesela q7)
    yani aslında verilecek fiyat arttırılabilir zor olur kolay olur orası size kalmış...

Bir de bu adam hayatında bir kere futbolcu olacak bir yerde 2.1 kazanmak var bir yerde 3-3.5 kazanmak var...
    Futbol hayatı boyunca alacağı paraya bakması lazım mantıklı olarakSonra kuru ekmeğe talim edebilir

• Bu adam kaptanlığı beceremez.Ama kalsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BySerkan™

Bu adam kaptanlığı beceremez.Ama kalsın.

Niye beceremez anlat bakalım.Ama önce

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rD5EipXbm_M

07.30 dan sonrasını dinle sonra konuş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.