Şimdi Ara

Orman Bakanı: 'Uçak olarak dünyada az bulunur bir filo sahibiyiz.'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orman Bakanı: "Uçak olarak dünyada az bulunur bir filo sahibiyiz."

"Uçak olarak dünyada az bulunur bir filo sahibiyiz. Türkiye Cumhuriyeti'nin en güçlü hava gücü filosuna sahibiz. Orman Genel Müdürlüğü'nün hava gücü filosu, kara gücüyle beraber dünyadaki en önemli teşkilatlardan bir tanesidir. Akdeniz coğrafyasının da en güçlü filolarından bir tanesidir."

Türk Hava Kurumu'nun kullanılmayan uçaklarıyla ilgili konuşan Pakdemirli, “Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı. Bizim yaptığımız iş ciddi bir iş. Çocuk oyuncağı değil. Bize sahada her ekipmanın en iyisi gerekir. Miadını doldurmuş, ekonomik ömrünü doldurmuş ve uçmakta zorlanan bir ekipmanlara teşkilatımız bir karar aldı. Bizim THK ile asla bir problemimiz olmaz. Hava kurumunun uçakları yerine biz çok daha iyi ve modernlerini koyduk. Kullandığımız teknolojilerin hiç birisi eski uçaklarda yok. En önemlisi de teşkilatım bu uçakları emniyetli bulmuyordu. Ayrıca helikopter filomuzu da 27'den 39'a çıkardık. Son günlerdeki takviyelerimizde de 45'e çıkardık" dedi.

https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/tarim-ve-orman-bakani-bekir-pakdemirli-yanginlarla-mucadele-eden-en-iyi-ulkeler-arasindayiz-6567899

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 3 Ağustos 2021; 21:21:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yahu daha 3-5 gün önce orman kurumunda uçak yok dememiş miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum.
    Yanlış hatırlamıyorum alın bakın.

https://www.dw.com/tr/pakdemirli-envanterde-yang%C4%B1n-s%C3%B6nd%C3%BCrme-u%C3%A7a%C4%9F%C4%B1-yok/a-58703687

madem eski uçaklar neden thk bakımları olsa uçabilirler dedi? O eski denen uçaklardan fransa aktif olarak hala kullanıyor neden? Onlar kıskanç onlar fakir mi diyeceksiniz?

Siz her eskiyi hor görüyorsanız f16 da eski neden F35 ile yenilemediniz? Uçaklarda modelden ziyade uçuş saati önemlidir.
    Memleketin her yeri cayır cayır her gün yanmadığına göre bu uçaklarda o kadar saat kullanılmamıştır thk başkanı bakım yapılsa uçarlar dediğine göre uçaklar kötü eski kullanılmıyacak vaziyette değiller. Ekstra kalkıp mesai yapsalar ne kötülüğü var? İnsanların evi gitti köyler gitti canlılar öldü insanlar öldü belki hasar azalırdı?

Akıllı insanlar yemiyor bu söylediklerinizi ve 2023 de akıllı insanlar özellikle gençlerin sandıktaki sayısı artacak
  • Az bulunur filo lafı doğru. Say lan kero kaç tane uçak var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eee tabi dünyanın bulmadığı uçakları bizlerde bulamadık, halbuki bu bulunmazlığın sebebi envanterimizde ki sıfır uçakla hiç bir alakası yok.

• Hakkaten de az

• Maşallah, ülkecek her şeyin "en iyisine, en heybetlisine" sahibiz.Yahu bir şeyde de "en sıradanına, en iş görenine" sahip olsak ya!

Gerçi o zaman Avrupa bizi nasıl kıskanacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 3 Ağustos 2021; 22:54:40 >
  • Bak bu kez doğru söylemiş.

Bakanların uçaklarından bahsediyor sanırım.

• tipe bak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yahu daha 3-5 gün önce orman kurumunda uçak yok dememiş miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum.

https://www.dw.com/tr/pakdemirli-envanterde-yang%C4%B1n-s%C3%B6nd%C3%BCrme-u%C3%A7a%C4%9F%C4%B1-yok/a-58703687

madem eski uçaklar neden thk bakımları olsa uçabilirler dedi? O eski denen uçaklardan fransa aktif olarak hala kullanıyor neden? Onlar kıskanç onlar fakir mi diyeceksiniz?

Siz her eskiyi hor görüyorsanız f16 da eski neden F35 ile yenilemediniz? Uçaklarda modelden ziyade uçuş saati önemlidir.
    Memleketin her yeri cayır cayır her gün yanmadığına göre bu uçaklarda o kadar saat kullanılmamıştır thk başkanı bakım yapılsa uçarlar dediğine göre uçaklar kötü eski kullanılmıyacak vaziyette değiller. Ekstra kalkıp mesai yapsalar ne kötülüğü var? İnsanların evi gitti köyler gitti canlılar öldü insanlar öldü belki hasar azalırdı?

Akıllı insanlar yemiyor bu söylediklerinizi ve 2023 de akıllı insanlar özellikle gençlerin sandıktaki sayısı artacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7EE534877 -- 3 Ağustos 2021; 21:51:55 >

• helikopteri uçak sanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7EE534877

Yahu daha 3-5 gün önce orman kurumunda uçak yok dememiş miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum.

• lazer__ kullanıcısına yanıt

sonra diyorlar ki yetkilileri inanın yetkililer kendine inanmıyor ki ben onlara inanayım.

bu akboylara üzülüyorum nasıl inanıyorlar anlamıyorum ve bu inandıkları olmayan şeyleri savunuyorlar buda takdir edilesi özellikleri.

• muhteşem orman bakanımızın yayını'nı izledim. işte başka ülkelerin yangın söndürme uçak sayılarını saydı sonra sıra bize geldi. şöyle bir baktı. sonra biraz düşündü. ben bunu nasıl söyliyeyim der gibi baktı. bir anda ağzından 50 tane uçağımız var dedi. sonra 50 uçağı aldı hava kuvvetine çevirdi. kendi bile inanmıyor verdiği rakamlara. büyük ihtimalle eline vermişler kağıdı bunu oku demişler. yangın başladığından beri saçma saçma açıklamalarda bulundu da zaten. yazık...

• Görünmez filo Yerli araba gibi bunlar...

Bu iş 128 milyar dolar nerede cevabı gibi oldu.Her geçen gün farklı cevaplar geliyor.Ve hepsini savunacak kadar üstün zekalı insanlar mevcut bu ülkede.Erdoğan uçak yok diyor.Şak şak.Ertesi gün var ama bozuk diyorlar şak şak.Sonrasında aynı adam bakın işte 45 uçak varmış algı yapmayın diye görsel atıyor

• Orman Bakanı: "Uçak olarak dünyada az bulunur bir filo sahibiyiz."
  • GENE HALKI GERİZEKALI YERİNE KOYMAYA BAŞLAMIŞLAR.

• Ulan köylü tankeriyle gidiyor yangina bunlar ucaklar eski diyor. Ucakla yukardan 5lt pet sise bile atsan tankere faydan olur be

• Bender B. Rodriquez kullanıcısına yanıt
    Orman Bakanı: "Uçak olarak dünyada az bulunur bir filo sahibiyiz."Streamable Videostreamable
    Streamable Video
    https://streamable.com/i5s2ky
  • “Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı. “ sanki kahvede oturup konuşuyor daha geçenlerde hiç yok ihaleye gireceğiz demiyor muydu? maalesef hedef kitle biz değiliz akp tayfası şimdiden en çok uçak bizde demeye başlamıştır bile!

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.