Şimdi Ara

Orkun IŞITMAK: Polisleri öldürelim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
168
Cevap
0
Favori
15.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Youtuber Orkun Işıtmak'ın Gezi videoları ifşa edildi.

Youtube'da 3 milyon 700 bin abonesi bulunan Türkiye'nin en çok izlenen fenomenlerinden olan Orkun Işıtmak'ın Gezi olayları sırasında polise yönelik küfür ve tehdit içeren çok sayıda videosu yeniden paylaşıma sokuldu.

+18 VİDEO

KAYNAK

• Tek derdim Orkun Işıtmak denilen birisiydi. İyiki açtınız başlığı.
  • Bu şahıs baslik acilacak kadar onemli biri mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur.

Heh çomarlara yine pkklı ya da terorist ilan edecek birileri çıktı

pkklı yada terörist ne demek? pkklıyı teröristten saymıyorsunuz, pkklı gibi yaşıyor ve hareket ediyorsunuz, polis asker düşmanlığınız var

size ne diyelim?
  • Kesinlikle saçmalamış bende akpyi hiç sevmem gezi zamanında bazı polislerin tutumunuda doğru bulmuyordum ama ergen tamamen saçmalamış

Zaten son zamanlarda çok aşırı şımarmıştı zamanında v ideoyun servet carey vs gibi bir çok kanalı basamak olarak kullanarak ünlü olan birisi şimdi zamanında ona yardım eden yotuube kanallarının hepini unuttu umrunda değil

Son videoları hep 2-3m izlenmiş kim bilir kaç milyon lira gelir etmiştir kanalından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 6 Temmuz 2017; 19:34:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ø

quote:

Orijinalden alıntı: mazot yuklu tanker

Tek derdim Orkun Işıtmak denilen birisiydi. İyiki açtınız başlığı.

pkklı, lütfen!

Oha! Sen kafayı yemişsin.Git tedavi ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tornado of Souls

quote:

quote:

pkklı, lütfen!

polisi öldürelim diyen birini destekleyen kişi Türkiyedeyse pkklıdır, ıraktaysa pydlidir, suriyedeyse ypglidir

başka bir seçenek yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tornado of Souls

quote:

quote:

pkklı, lütfen!

polisi öldürelim diyen birini destekleyen kişi Türkiyedeyse pkklıdır, ıraktaysa pydlidir, suriyedeyse ypglidir

başka bir seçenek yok

Dostum iyi misin? Forumda 3 tane başlık var zaten.Adam bıkmış belki ve böyle mesaj atmış.Hemen pkklı diye etiketlemek çooook yanlış.

• Hayret, FETÖCÜ dememiş.
  • YouTube'da takıldığım zamanlar denk geldiğinde izlerdim. Aboneyim de hoş videoları var ama bugün abonelikten çıktım daha da izlemem. Ekşide bazıları sırf Geziye katıldığı için abone olmaya başladı ama Geziyi proveke edenler pekaka'lılar deniyordu. Gerçek geziciler sadece protesto hakkını kullanıyordu diye biliyorum ben videolarda pek protesto göremedim.

Bu arada halkı kin ve düşmalığa sevk etmeden dolayı başı belaya girebilir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3189175C2 -- 6 Temmuz 2017; 20:38:49 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Onur.

Heh çomarlara yine pkklı ya da terorist ilan edecek birileri çıktı

pkklı yada terörist ne demek? pkklıyı teröristten saymıyorsunuz, pkklı gibi yaşıyor ve hareket ediyorsunuz, polis asker düşmanlığınız var

size ne diyelim?

Pkk bir terorist örgütüdür, terorist ise genel anlamda kullanılır örnek vermek gerekirse fetö eski adıyla akp. Polis, asker düşmanlığı falan yok. İktidar ne emrederse onu düşünmeden ve inadına yapan polis ya da asker düşmanlığı olabilir. Her asker ya da polis olan biri bilgin biri olmak zorunda ve ona saygı göstermek zorundaymışız gibi konuşma

• Onur. kullanıcısına yanıt
    Sen evinde rahat rahat otururken şehit olan insanlara saygı göstermeyi gerekli duymuyorsan, sana denecek fazla söz yok.
  • Büyük ihtimalle bu şahsın karıştığı olayda, pkklılar polisle çatışıyordu, bu da gaza gelip onlara uymuş.Bunun gibi serseriler ve pkklılar yüzünden gezi protestosu hep kötü anılacak.Tabi bunda fetönün de payı büyük.
  • 3m700 bin kisi takib ediyormus onemlidir tabi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kim? Arkadaşın mı?

• Tornado of Souls kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal dediğiniz gibidir diye düşünüyorum. 1996 doğumluymuş şu an 21 yaşında o zamanlar 17 yaşında 18 yaşında oluyor. Aklı başında reşit bir insan sayılır. Pek diyecek bir şey yok. Başına neler gelebilecekleri bence tahmin edebileceği yaşta, doğruyu yanlışı ayırt edebilecek kıvamda. Haksız mıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3189175C2 -- 6 Temmuz 2017; 22:19:5 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Prestige -- 6 Temmuz 2017; 22:3:27 >
  • ø kullanıcısına yanıt
    Sen ne çabuk insanları suçluyorsun öyke. Orkun Işıtmak denen ergenin sözünden bana ne. Ne bok yerse yesin. Ha sen ciddiye akabirsin ama karşındakine hemen terörist muamelesi yapmazsın. Haddini bileceksin.

• Polisimiz böyle ithamlarda bulunmanın bedelini ödemeli.

Açık bir suçtur bu , polisi öldürelim ne demek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkanİpek

Sen evinde rahat rahat otururken şehit olan insanlara saygı göstermeyi gerekli duymuyorsan, sana denecek fazla söz yok.

Ben evde otururken benim için şehit olan askerlere saygı duyuyorum yazdığım şeyleri biryerinden anlayıp bana şov yapma

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.