Şimdi Ara

Orkun IŞITMAK: Polisleri öldürelim. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
168
Cevap
0
Favori
15.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fantom006

quote:

Orijinalden alıntı: hukuki05

Ah ah keşke yanimda söylesende şunu ağzını burnunu dagitsam

komikliğini başka yerde yap

hadi hadi internet senin neyine eşek sevici yallah ahirina

blok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşin komik yanı nedir biliyormusunuz?

Burda ki akboylar'ın savunduğu, zamanın da gezi'de zulüm üstüne zulüm gösteren polislerin genelleme yapmayayım ama 4/3'ü polislikten Fetöcü oldukları için atıldı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosaga -- 7 Temmuz 2017; 0:14:15 >
  • Soğan ekmek challence yaparak geçimini sağlayacak bundan sonra muhtemelen

• quote:

Orijinalden alıntı: milkomeda

quote:

Orijinalden alıntı: Fantom006

quote:

Orijinalden alıntı: hukuki05

Ah ah keşke yanimda söylesende şunu ağzını burnunu dagitsam

komikliğini başka yerde yap

hadi hadi internet senin neyine eşek sevici yallah ahirina

blok

oo şimdide k*rt oldum sırada ne var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkanİpek

Büyük ihtimal dediğiniz gibidir diye düşünüyorum. 1996 doğumluymuş şu an 21 yaşında o zamanlar 17 yaşında 18 yaşında oluyor. Aklı başında reşit bir insan sayılır. Pek diyecek bir şey yok. Başına neler gelebilecekleri bence tahmin edebileceği yaşta, doğruyu yanlışı ayırt edebilecek kıvamda. Haksız mıyım ?

17 yaşındaymış demekki , reşit bile değil. nasıl reşit sayılır diyorsun?

3.7 milyon takipçisi 20 yaşlarındaki biri için iyi birşey . bizde bill gates , s.jobs niye çıkmıyor deniliyor ? 20 yaşında 4milyon takipçi yapmış birini terörist yapmışız yok fetöcü polisler yok bilmem ne diye

emniyete askeriyeye teröristleri zaten doldurmuşsun zamanında . şimdi askeriyedeki emniyettekileri savcıları-hakimleri terörist demezsen sen teröristsin deniliyor... onları benmi koydum oraya, oraya koyanlar yanılmış .

1-2 tane koysan yanıldım desen anlarım 100bini hapse atılmış hala 100bin var deniliyor nasıl yanılmak bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 7 Temmuz 2017; 0:26:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ülkenin gündemine bak.. orkun ışıtmak
  • Ben 17 yaşımda böyle davranışlar sergilemedim. Sen sergiledin mi ? Sadece soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ø

quote:

Orijinalden alıntı: mazot yuklu tanker

Tek derdim Orkun Işıtmak denilen birisiydi. İyiki açtınız başlığı.

pkklı, lütfen!

Orkun Işıtmak necidir kimdir bilmem ve umrumda değil de ondan daha hastalıklısın.

Neyse,umarım Orkun denen adam alır cezasını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilas -- 7 Temmuz 2017; 1:4:53 >
  • quote:

Ben 17 yaşımda böyle davranışlar sergilemedim. Sen sergiledin mi ? Sadece soruyorum.

hayır sergilemedim.. daha büyük yaştada sergilemedim, taksimde otururken 1 mayıs eylemlerinde 24 saat evdende çıkmazdım zaten :).. gezi eylemlerinde istemiş olsamda taksime gitmedim

ben çocugu ilk kez şimdi görüyorum hakkında bilgim yok fakat görevli asker-polisleri terörist demeyenler teröristdir denilmesinden sonra şimdi terörist olup o günlerde polis olanlara reşit olmayan birinin söylediğini fazla ciddiye almam.. ha bu sözden dolayı idam edeceklersede etsinler çocuğu (!) falakaya yatırsınlar elektrik versinler 5 .kattan atıp üstünden arabayla geçsinler, bu sadece yöneticilerin acizliğini gösterir. Dün gezicilerin üstüne teröristleri gönderdikleri gibi ( o zamanın polislerini ) bugünde yarının teröristleri olacak ( asker-polis-savcıları ) gönderebilirler reşit olmayanın üstüne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 7 Temmuz 2017; 1:49:22 >

• Yıllar önce orkunun youtuba ilk başladığı zamanları bilen bilir.

Herkes orkunun videolarının altına sayfa sayfa küfrederdi.

Sebebi herkese laf atmasıydı hatta jahreine bot dediği için adam analiz videosu yapmıştı bu arada orkun türkiye de bot işine ilk girenlerden olabilir.

Nasıl olduysa herkesin nefret ettiği bu adam bir anda gönüllerin efendisi oldu bu dediğim 2012 başlarında olan mevzulardı.o günden beri orkunun ne zaman patlıyacağını bekliyordum
  • Hocam fazla tartışmak istemiyorum. İşim var. Takip ederdim kendisini, teröristte demedim kendisine. Uygun vakitte yazarsınız tartışırız. İyi geceler
  • inşallah ceza alırsın inşallah

o çok güvendiğin abonelerin bakalım yanında ne kadar olabilecek

senin ne haddine bu ülkenin kolluk kuvvetleri hakkında bu şekilde nefret dolu konuşmak

hiç o zaman ki yaşına aldanmadan bu çocuğun yargılanması gerek

hemde en kısa sürede
  • quote:

Hocam fazla tartışmak istemiyorum. İşim var. Takip ederdim kendisini, teröristte demedim kendisine. Uygun vakitte yazarsınız tartışırız. İyi geceler

bende tartışmak istemiyorum.. fakat 15 temmuz sonrası o polisler terörist olmadımı, fetöcü diye tutuklanan asker-polislere terörist demeyenler fetöcümüsünüz lan denmedi mi? ben ondan bahsettim, youtuber'in

teröristliği ile ilgili birşey demedim fakat devlet diyebilir dün kahraman polisler destan yazıyor deyip 2 yıl sonra terörist bunlar dediği gibi

• ------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 21:42:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dumprep

steve jobs ' ı danla bilic falan zannediyorsun sen galiba ? YouTube a video atmayla uzaktan yakından alakası yok. Kaç milyon abonesi olursa olsun yaptığı işi de meşrulaştırmaz onu da diyeyim.

M. Zuckerberg'de önemli olmayan iş yapmış senin mantığınla face-book ta ne işmiş , gerçi bende facebooku kullanmıyorum ama benim senin önemsememen yaptığı işin milyarlarca insanı etkilemesinden, Türkiye ihracatı kadar

değer görülmesi gerçeğini değiştirmez

Herşeyin bir anda olduğunu zannediyorsun sanırım.özgürlük olmadan ne eğlence nede bilim olur.. bugün birisi eğlence için video çeker yarın başka biri eğlence videolarından başka bir program düşünür başka bir günde

başka bir teknoloji kapısını aralayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 7 Temmuz 2017; 8:17:53 >

• ------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 21:42:45 >
  • gangsta5959 G kullanıcısına yanıt
    asıl hain kendi. her fırsatta Atatürk'e hakaret etmeyi, kurtuluş savaşına hakaret etmeyi biliyor yorgo. Profilinde isminide yanlış yazmış. ç nin başında o olacak.
  • Gezi olayları sırasında, gençleri öldüren polislere "fetonun p..leri" dedik. Birkaç sene sonra adamları "fetonun p..leri" diye görevden aldılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: dumprep

Facebook'taki yazılımdan haberin var mı senin sincap ? Kamera önünde "mırhıbı ırkıdışlır" diyince birşey üretmiş olmuyorsun.

ben çocugü bugün tanıdım sen önceden bildiğine göre oltaya getirmeyi başarmış demek ki senin gibi balıkları

ayrıca eklediğim cümleyi tekrar yazıyorum belki düşünmeye başlarsın:

Herşeyin bir anda olduğunu zannediyorsun galiba.özgürlük olmadan ne eğlence nede bilim olur.. bugün birisi eğlence için video çeker yarın başka biri eğlence videolarından başka bir program düşünür başka bir günde

başka birisi yeni bir teknolojiye kapıyı aralayabilir

• gandi birde bunun için yürürse saşırmam.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.