Şimdi Ara

Orkun Işıtmak'da Film Çekiyormuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne oluyoruz ya? Hepsi birden youtube'u mıçtı batırdı şimdi hepsi birden film sektörüne mi mıçacaklar?

Bu elemanda film çekiyormuş. Anlaşılan o ki çok beter günler bizi bekliyor... Tüm youtuberlar teker teker film çekecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrytekGame -- 14 Kasım 2017; 15:33:48 >

• Recep İvedik gibi filmlerin rekorlar kırdığı ülkede orkun ve enes gibilerin film çekmesi normal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Youtube'da kanal engelleme var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim madem sevmiyorsun izleme? Neyini şikayet ediyorsun? Adam film çıkarınca güzel filmler vizyondan falan mı kalkıyor. İzlemezsin olur biter. Sanırsın bugüne kadar türk sineması başyapıtlarla doluydu da şimdi böyle oldu. Hem sürekli aynı simaları görüyoruz zaten türk filmlerinde. Biraz farklılık olsun işte. Ne değişik insanlarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZenciPriapus -- 14 Kasım 2017; 13:10:27 >
  • Ne yani film çekmek bu kadar kolay mı??

Bu durum ülkedeki sinema sektörünün bittiğini gösterir. Bir film çekmek bu kadar kolay olmamalıdır zaten de değildir. Dün yap yap film çekmişti şimdi de bunlar ne yani bende 5-10 arkadaş toplayım film çekeyim iyiymiş ohh be ne güzel, 15 günde film çekeriz. Sonrada ülkedeki izleyiciye kakalarız.

edit: Ülkedeki sinema kalitesi ne halde görüyor musunuz? Bunlar türk sinemasının kalitesinin bittiğini gösterir dediklerim sadece bu filmler için geçerli değil bu ülkede daha bir çok dandik yapmacık konusu olmayan tamamı geyik olan filmler mevcut. Ve bunları izliyorlar yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Don Atari -- 14 Kasım 2017; 13:22:55 >
  • Var

• Işıtmak da

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Orkun Işıtmak polislere küfür etti
  • Profesyonel oyuncu olup bu adamlar kadar izlenmeyen,yardımcı/eğitimci videolar çekip yine bu adamlar kadar izlenmeyen bunların gölgesinde kalan bir sürü adam vardı.İyi oldu oyun piyasasını bıraktıkları.
  • Zaten sinemamız 0'dı artık eksilere düşer

• Işıtmak neresi

• quote:

Orijinalden alıntı: Hondo Ohnaka

Recep İvedik gibi filmlerin rekorlar kırdığı ülkede orkun ve enes gibilerin film çekmesi normal

recep ivedikle bu filmlerin ne alakası var sacma bır yerden gırmıssınız.
  • Hondo Ohnaka kullanıcısına yanıt
    Hadi Recep İvedik bir dönemin tv programında tuttu denildi öyle bir komediye ihtiyaç vardı güldük, şahsen ben güldüm ilk iki filme.
    Ama bunlar sadece kitleleri olan youtuber gençler yani bilemiyorum şahsen ben fragmandan ötesini izlemem muhabbetini yapmam.
    Ön yargılı olmayın falan filan edebiyatına da girmem.
    Bu kişiler belirli sosyal platformlarda kitlesince başarılı olabilir izlenebilir eleştirmiyorum bana hitap etmiyor.
    Ama iş sinema gibi (bence bir sanat) bir sektöre taşınınca bilader hop dur ya bi sakin denmesi lazım
    Onca oyuncu var piyasada amaç film çekmekse bu işin içindekileri kullanın kamera karşısında ' Meraba arkdaşlar ' diyenlere fazla prim vermek saçmalık.
  • Suç bunlarda değil bunları izleyenlerde

• Çekerse çeksin. Serbest piyasa. İyi filmlerin çıkmasını engellemiyor bu.

• Kim Orkun Işıtmak'ta film çekiyormuş?

www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_content&id=211
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReaperVR

quote:

Orijinalden alıntı: Hondo Ohnaka

Recep İvedik gibi filmlerin rekorlar kırdığı ülkede orkun ve enes gibilerin film çekmesi normal

recep ivedikle bu filmlerin ne alakası var sacma bır yerden gırmıssınız.

O kalitesiz film rekor kırıyorsa enes baturun yapacağı dandik filmde bu ülkede izlenir

• bunlarınki esnaf kafası ,
    işte 5 milyon abone var 20-30 bin harcasam 100 bin bıraksa tamam.
    mantık bu
  • Orkun ışıldak kim?

• quote:

Orijinalden alıntı: _Moriarty_

Kim Orkun Işıtmak'ta film çekiyormuş?

www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_content&id=211

+1
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.