< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Orjinal ve Çakma Şarj Aleti Nasıl Anlaşılır (2. sayfa)

-
-
Satıcı farklıydı gönderen amazondu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung orjinal 45watt şarj aleti almak isteyenler için hepsiburada'da indirimde.
Amazonda ürün yorumlarında alıcı hangi Satıcıdan almış belli değil. Çoğu alıcı fotoğraf da paylaşmıyor. Amazondan alınacaksa satıcısı amazon olmalı. Bizim vatandaşımız araştırmadan en ucuzu alma peşinde. Bu çakma cihazların çoğu da çalışıyor. Alan kişiler bilmiyorsa anlamıyor bile. Bazıları bozuk çıkıyor, bazıları bir iki aya bozuluyor. Hatta yorumlarda okudum alıcı iade etmiş. Satıcı kutuyu yırtıp geri göndermiş, kutu zarar görmüş iade kabul edemeyiz demiş. İkinci el ürün satan platformlarda da çoğunlukla hatta neredeyse hepsi çakma satıyor.
bu orijinal mi hızlı dolduruyo falan ama ısınıyo baya
Orjinal degil malesef. Orjinali budur.
Samsungcular PPS destekli bir Anker Şarj aleti alın geçin, mümkünse satıcı Anker'in kendisi veya Media Markt Teknosa Vatan falan olsun, Samsung şarj aletine fahiş fiyat vermeyin, Ugreen Baseus Spigen de olur ama ilk tercih Anker bana göre
-
cihazınız orjinal. satıcı trendyol ise orjinal olmama durumu zaten imkansız. kurumsal satıcılardan aldığınız sürece sorun çıkmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osamanos -- 7 Nisan 2025; 10:47:57 > -
telefoncu orjinal dedi piyasın yarı fiyatına satıyorum dedi 450 tl ye aldım orjinalmi samsung 24fe için aldım bügün telefon kargodan gelecek sahte ise telefoncu geri alırmı hafta sonu almıştım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fast-man -- 8 Nisan 2025; 8:59:37 >
-
Önemli unsurlardan biri ise üzerindeki yazılar arkadaşlar. Asla ama asla imla hatası olmamalı, fontlar uyumlu ve aynı boylu olmalı, yazı baskısı kusursuz ve net olmalı. Orjinal olmayanlar neyse ki bu kalitede baskı yapmıyor.
orjinal değil. bu fiyata orjinali satamaz. geri almaz.
-
bu yazdıklarınız çok önemli ancak normal bir kullanıcı cihazın paketinden, yazı fontundan, imla hatasından, baskı kalitesinden vs orjinal olup olmadığını anlaması imkansız. bazıları çok kalitesiz olur onlar illaki anlaşılır ama orjinal kaliteye o kadar yakın cihazlar yapıyorlar ki anlamak mümkün değil. bu durumda bile orjinal cihazdan farkları oluyor. cihaz üzerindeki simgelerin yerleri farklı oluyor. üretildiği yere göre bu simgelerin yerleri değişmiyor. bu simgeler değişik yerlerde konumlanmışsa sahtedir.
-
Peki bu? Değilse link atın orjinal alalım.
3.0 pps destekliyor onuda diyeyim takınca süper hızlı şarj vs yaziyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jakakamaajsa -- 29 Haziran 2025; 22:20:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu 45watlık samsung şarj cihazının çakması. Telefonunuz 45 watt destekliyor mu, modeli nedir? 45 wat destekliyorsa super hızlı şarj 2.0 yazısı çıkması lazım ilk taktığında. Link şu anda veremiyorum araştırmak lazım.
Spigen aldım 45w. 23 ultra da denedim Süper hızlı şarj yazıyor. 399 lira. Hatta 349'a düştüğü bile oluyor.
-
karşılaştırdığın resim de garanti değil herşeyi yapan adam resmi de birebir yapabilir,
tek garanti yol üreticinin kendi veya resmi yetkili mağazasından almak..
Samsung shop gibi...
keşke xiomi gibi garanti kontrol bandrol olsa ama Samsung da böyle bir şey yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 1 Temmuz 2025; 23:32:1 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Katkınız için teşekkürler. İlk mesajımı okuduysanız yazmıştım. Sorun yaşamamak için kurumsal firmaları tercih edin şeklinde belirtmiştim.
Şarj aletlerini daha fazla para kazanmak için kutulardan bu firmalar çıkardıysa ben de gidip kendi satmaya çalıştıkları şarj aletlerini almam diye düşünüyorum ve markanın kendisinden şarj aleti almıyorum. Orijinal derdim de olmuyor. Gidiyorum Anker vs. çakması ile uğraşılmayacak firmalardan alıyorum ki Samsung'un şarj aletinden kaliteli olduğuna da eminim. Sonuçta hepsi Power Delivery protokolü ile şarj ediyor. Bu destek varsa ve uygun voltaj ve watt çıkışını yapabiliyorsa alet sorun yaşanacak bir şey de yok.
-
Arkadaşlar çakma alana kadar markalı spigen falan alın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X