Şimdi Ara

Orjinal Serverlar ve Türk Guildleri (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
516
Cevap
1
Favori
58.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burning Legion da Jandarma Asayish adında bi türk guildimiz var bekleriz.

iletişim : Mayiisa,Mwra,Darkus,Fonomental

ps: horde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayiisa -- 19 Temmuz 2007; 13:16:38 >
  • Guild Ismi: Mutation Team
    Guild Master: Valour
    Guild Server: Grim Batol (EU)
    Guild Faction: Horde
    Guild Url: www.mt-clan.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juni -- 20 Temmuz 2007; 18:49:02 >
  • Server : Vek'nilash EU
    Faction : Horde
    Guild Name : L U S T
    GM : Xlarge
    Officers : Funnyzik, Hasanova, Sikisgen
    Guild Site :http://lust.s4.bizhat.com/
    Progres Link :http://lust.s4.bizhat.com/viewtopic.php?t=3&mforum=lust

Guild Progres : İlk denememizde High King Maulgar DWN. 2 Grup halinde Karazhan farmlar yapılıyor. 37 kişilik (hepsi lvl 70 alt karakter ve düşük lvl almıyoruz) full türk ekibimizle Vek'nilash'ta türklerin gurur kaynağı olmayı umuyoruz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3A3B8060A -- 21 Temmuz 2007; 9:52:39 >

• ravenholdt eu / rppvp server ındaki 'Syntax Error' adlı Horde guildimiz bazı classlarda sorun yaşamaktadır. Bu nedenle oyuncu alımlarımız başlamıştır
    aradıgımız class/spec ler
    2x holy priest veya 1x shadow 1x holy priest
    2x resto shaman veya 1x Resto 1x elemental shaman

Guildimiz şuandada karazhan yapabilmesine karşın belirlenen saatlerdeki adam eksikliginden dolayı öbür günlere sarkabiliyor bu sorunu ortadan kaldırmak için ve guildimizi iyi bir Türk guildi haline geitrebilmek için yakın zamanda başvurularınıza ihtiyacımız var
    guild sitemizhttp://syntaxerror.ucoz.com/ olup katılmak isteyen arkadaşlar forumumuzunhttp://syntaxerror.ucoz.com/forum/19 bölümüne başvurularını yapabililirler
    class ve specler dışında oyunculardaki aradıgımız özellikler
    -gereken saatte online olabilcek,
    -raide neden giremedim diyip sitem etmeyen , wipe gibi olası durumlarda huzuru ve morali bozmayıp ' en fazla 1 wipe daha olur , sonra keseriz bunu' diyebilen,
    -mümkün oldugunca itemlerini toplamış , artık sadece karazhana ihtiyacı olan,
    Vede en önemli olarak sabırlı ve inançlı kişiler arıyoruz
    Yeni oyuncu alımlarımız tekrar belirtilcektir
    Oyun içindende Gm imiz Quanexx veya officer larımız Soth,Nathua ve Predatox'a ulaşabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elliiki -- 5 Ağustos 2007; 15:27:30 >

• Warzone for nabs!1!!!1

Warzone Casual-Raiding Guild hedefiyle Mayıs 2007 başında kurulmuştur. Raidler hafta içi 20:00 hafta sonu ise 15:00 sonrasında ve hedefler gerçekleştirildiği sürece haftada maximum 4 kere yapılmaktır. Warzone guild elemanlarını, skill-based belirleyici olmakla beraber, guild içi ve dışı davranışlarınıda göz önüne alarak iyi/orta düzey giyimli oyuncular arasından seçmektedir. Oyun amacı önce keyif/eğlence ve başarı olan Warzone üyeleri talent,raid saatlerine uyum ve raid hazırlıkları(potion vs) konusunda oto kontrollerini kullanan oyunculardır...

Yetenekli Class ını yi kullanan oyuncuları aramızda görmek isteriz...
    -Karazhan Cleared
    -Gruul's Lair Cleared

www.guild-warzone.com

• Karazhan EU Alliance oynayan var mı
  • arkadaşlar bende eu lightbirngerdeyim ama herkesin gitmesi yüzünden yeni sağlam raidlere girecek bi türk guildi arıyorum migrate etmeyi düşünüyorum.....
    full epic hunter ve hunterın en ince ayrıntılarını (hepsi olmasa da ) biliyorum raidlere girebilieğim bi serverda türk guildi bulabilrisem hemen gelmeyi düşünüyorum... arkadaşlarım gitti ve şuanda guildte herkes dağıldı... ally hunter arayan (pve server olacak) arkadaşlarla irtibata geçebilirim ...
  • guild : Restless
    server: burning legion
    faction: Alliance
    (lütfen sadece end game hedefleyenler)

ayrıntılı bilgiyi sitemizden edinebilirsiniz
    www.restless.gen.tr
  • ya arkadaşlar ben wowun yok yok serverinin realmlistini nerden bulabilirim?
  • ''set realmlist yywow.servegame.com'' arama butonunu kullan
  • (EU) Twisting Nether -- Horde -- Guild Destination

27.07.2007 tarihi itibariyle SSC ve The Eye instanceleri için ,

- Haftada En az 4 gün raid e gelebilecek,
    - Günün 19.30 - 00.30 saatlerinde online olabilecek
    - Min.70 LVL , Karazhan itemlerine sahip ve daha önceden raid tecrübesi bulunan,
    - Guild ve raid içerisinde Saygı kuralları çerçevesinde hareket etmesi beklenen,

-- 1 Holy priest

-- 1 Shadow Priest

-- 1 Resto Druid

-- 1 Feral Druid Alınacaktır.

-- 1 Enc.Shaman

-- 1 Resto Shaman

Başvurular içinwww.guilddestination.co.nr

• haomarush da AYI guildimiz var. gruul a basliyoruz. mage rogue dolu, ama elemental shammy feral druid holy pri falan varsa iyide oynuyosa buyursun bekleriz..Bu arada HORDE :D
  • Darkspear serverında ally turk guildimiz LastOttomans daha karazhana yenı baslıyoruz.tum charlar lvl40+ sartıyla guilde alınmaktadir. Benkar , Kanuni ,Braveheart veya Pasha ya wisper atabilirsiniz yardımcı olacaklardır
  • Ben Karazhan horde deyim. fakat bildigim kadar ile ally kısmındada türk guildi var. yani oynayanda vardı mutlaka.
  • Merhaba Arkadaslar;

4 senedir varligini surduren Alaturqua guildi eq1 eq2 den sonra 2 senedir WoW Frostwhisper serverinde A l A adi altinda bulunmaktadir. Guildimiz su an SSC ye odaklanmis olup bu baglamda ciddi düşünen oyuncuları bünyesine katmak istemektedir. Üye olmaniz icin level sinirimiz 70 olup diger serverlerden gelecek arkadaslara da acigiz.

Üyelerimizde aradığımız özellikler,

Öncelikle Raid adabı ( addon, pot, taktik gibi )
    Oynadığı Classı en üst düzeye getirmek için çabalayan ( İtem, ench , talent ve bilgi )
    Online zamanı yüksek.

Resto Druid
    Resto Shaman
    Paladin
    Warlock
    Holy Priest

Alımı yapılacaktır.

http://forum.alaturqua.org a üye olarak bana ( Samaella ) ya pm atabilirsiniz ( Armory Linkli olsun lütfen ). Ayrıca ozanhasirci@hotmail.com a da mail atabilirsiniz.

İyi oyunlar.

Alaturqua.

(Progressimizi Diğer topicte bulabilirsiniz)

• Nagrand PvE de ally guildi var mı acaba?
  • Merhaba arkadaşlar.Bende Wow a başladım.Ama hüç türk göremedim.İngilizcemde çok ahım şahım değil.Ama bir şekilde questleri geçebiliyorum ama ordan ama burdan.Daha yeni başladım ve lvl 10 da bir assasin im var.Eğer wow oynayan arkadaşlar varsa (ek paketsiz) görüşüp bilgi alışverişinde bulunursak çok sevinirim.Cidden çok geniş bir evren.Qestler çok zevkli.Umarım bu mesajımı dikkate alan birileri çokar.Herkese iyi günler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirpisan

Merhaba arkadaşlar.Bende Wow a başladım.Ama hüç türk göremedim.İngilizcemde çok ahım şahım değil.Ama bir şekilde questleri geçebiliyorum ama ordan ama burdan.Daha yeni başladım ve lvl 10 da bir assasin im var.Eğer wow oynayan arkadaşlar varsa (ek paketsiz) görüşüp bilgi alışverişinde bulunursak çok sevinirim.Cidden çok geniş bir evren.Qestler çok zevkli.Umarım bu mesajımı dikkate alan birileri çokar.Herkese iyi günler.

Hangi server? Bende yeniyim ama o kadar değil eğer aynı serverdaysak birbirimizi anlamamız kolay olur:)
  • Orjinal oynuyorum ben Bana öle server falan sormadılar :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirpisan

Orjinal oynuyorum ben Bana öle server falan sormadılar :D

Ya onu anladıkta hangi realm desin
    Eğer hangisi olduğunu bilmiyorsan oyuna girerken sağ üst köşede yazar
    Mesela bendeki altta resimde Earthen Ring RP yazan...
    http://img107.imageshack.us/img107/5013/wowscrnshot081507160220dh0.jpg

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.