Şimdi Ara

Orjinal Serverlar ve Türk Guildleri (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
1
Favori
58.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aerie_peak yazıyor benimkinde :D bu server da hiç türk yokmu.Bu arada hocam senin dediğin server da 2 tane karakter açtım.Bi elf rogue birde cüce paladin. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paslı Pedal -- 16 Ağustos 2007; 14:08:10 >
  • Aslında bi nihilium gibi bir türk serveri yapabilsek ne reklamı olur Türkiye'nin
  • www.defactoguild.com burning legion alliance guild

ssc 5/6 tk 1/4 ttnet lagi bitince max 2 haftada bt ye baslayacaz.

aktif oyuncular aranmaktadir
  • quote:

Orjinalden alıntı: ValarAlp

Aslında bi nihilium gibi bir türk serveri yapabilsek ne reklamı olur Türkiye'nin

Bizim dunemaul'da hajnal var tk 3/4 orası temizlenince hyjal ve bt ye ufak ufak başlayacaklarmış. (Şuan herkes tatilde oldugu için raidler durdu sanırım)
  • The Sha'tar serverndaym

Lv49 Shadow Priest'm var
    oyunda şimdiye kadar 1-2 tane türke rastladım

Eğer varsa Ally bir türk guilde katılmak isterim..

veya yoksa serverda oynayanlar tanışalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolvérine -- 21 Ağustos 2007; 0:17:20 >
  • Burning Legion

Serverında Horde tarafında Türk guild aramaktayım yeni başladım 19 lvl Paladinim var Odéon yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hayawata

Burning Legion

Serverında Horde tarafında Türk guild aramaktayım yeni başladım 19 lvl Paladinim var Odéon yardımcı olursanız sevinirim

ben varım lvl 27 warıor beklerım msn erkanozi@hotmail.com
  • aerie_peak server ında kimsi yokmu ?
  • beyler mazrigozda 70 dwarf hunterım ama horde olarak oynamak istiyorum artık,daha öncede horde oynuyordum ama birçok ark var die allye geçtim,fakat bizim serverda allyler çok ezik ve horde tarafında şuan sıralamada dünyanın en iyi guildi legacy var :( Neise bana ilk başlarda yardım edebilcek Türklerin olduğu,ms nin yüksek olmadığı server tavsiye edermisinz...
  • DUNEMAUL realminde

25 MAN DENEYİMİ OLAN O N Lİ NE sürekli 25 man raide katılabilcek kesinlikle deneyimi olan 10 -12 arkadaş arıyoruz şuan yaz tatili online sayımız düşük -

kardeş guild yada playerlere yada guildimize katılcak arkadaşlar arıyoruz class olarak shaman holy prıest öncelikli İTEM KONUSUNDA KESINLIKLE PROBLEM YASANMAZ YAS ORTALAMAMIZ 27+ herkese açığız
    givenchi korathan barakhan cinebaz bwal whisp atabilirsiniz ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuRaT -- 27 Ağustos 2007; 21:28:31 >
  • REALM..........:TWİSTİNG NETHER

AÇIKLAMA....:

RAGE AGAİNST LATENCY (Horde) Guildimize Saat 20:00 dan sonra online olabilecek en azından kara questlerini tamamlamış olan ve orta derecede geara sahip olan(İtemlerin sırıtmaması önemli) her klastan alım yapılacaktır. Tank ve healerler öncelikli olsa daher sınıftan alım yapılacaktır.

NOT............. : Guildimiz yen kurulmuş bi guilddir ve 2. haftasında Nightbane dahil karazhan full temizlenmiştir. Fakat aylarca karazhan farmlamak istemediğimizden guildi elimizden geldiğince genişletme kararı aldık.

BAŞVURU......: Şayet Twisting nether realminde iseniz Balta, Pokeimam, Yobax, Corruptt, Kefensiz ile temase geçebilirsiniz. Diğer realmdekiler ise bana özelden ulaşabilirler.

Herkese başarılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerkek -- 31 Ağustos 2007; 15:56:08 >
  • es-xecutus da orbist adlı bi warlock um var.Orda biri varsa birlikte dolaşırız belki.Türk clanındayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barcan -- 30 Ağustos 2007; 22:15:32 >
  • arkadaşlar sylvanas serverında ally türk guildi arıyoruz 4 kişiyiz (5 de olabilir) oyunda yeni değiliz 70 horde charlarımız var başka serverda kısa zamanda 70 e ulaşırız maksat muhabbet olsun istiyoruz özel mesaj yoluyla ulaşırsanız sevinirim konuyu takip edemeyebilirim herkese iyi forumlar ve oyunlar...
  • Darkmoonfaireserverındaturk guildiaramaktayimsuan 40 lwl twink sayilabilicek udmage charim var we guild ariyorum saglam bi turk guildi bulursam 70 lwl rogue charida soka bilirim HORDE olucak
  • quote:

Orjinalden alıntı: hamidoo86

The Sha'tar serverndaym

Lv49 Shadow Priest'm var
    oyunda şimdiye kadar 1-2 tane türke rastladım

Eğer varsa Ally bir türk guilde katılmak isterim..

veya yoksa serverda oynayanlar tanışalım

sha'tar da horde tarafındayız... oyundaki ismim gene kilgor... orc warrior, sanitarium guildinin kurucularındanım. bılıyorsun bızım serverda aynı anda hem horde hemde ally char acabılırsın. hehe gel arada bır muhabbet ederız. egerkı horde char acarsan yardımcıda olurum elbet. guıld su an yaklasık 50 kısı ve bunların 30 u turk yanı bı nebze turk guıldı sayılırız ama eleman alımımız durdurlmustur.
    http://sanitarium.top-board.com/ guildimizin forumu burasıdır merak ettıgın bı sey olursa sor elımden geldıgınce yardımcı olurum bu arada ally tarafında da arkadaslarım var mesela guildor, dragonjade, atlas, realina... onlara sorarsan bana nasıl ulasacagını sana soylerler... elımden gelen yardımı yaparım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kilgor -- 3 Eylül 2007; 10:18:33 >

• wow auchindoun serverında gercekten amacı yardımlasma olan bir turk guildı arıyorum Karakterim 25 bloodelf mage , 22 lvl undead rogueyum tek basıma ozellikle questlerde cok ugrasıyorum ve cok zorlanıyorum,yardımcı olacak arkadaslara cok tesekkur ederim
  • Xavius(EU) serverında ''Nuke and loot'' ( Horde) adında türk oyunculardan kurulu PVE guild i var..Benim bi ark ım o guildde de suan ssc ye yogunlasmıslar (grull kara farmda void de kesilmiş) 25 lik ler icin raid tecrubesi olan yeterli gear a sahip oyuncu arıolarmıs..ilgilenen ark lar daha fazla bilgi icin www.nukeandloot.com a bakabilirler...
  • HORDE ----- DUNEMAUL REALM

guildimiz deneyimli oyunculardan oluşmaktadır %70 gibi bir çoğunluk aynı şehirden katılıyor ve problemsiz seviyeli 1 guildimiz var en azından karazhan deneyimi olan ve pve 25 man raidlerine -akşam 19:00 -20:00 - zaman problemi olmadan katılabilecek

2--- resto shaman

2--- holy paladin

2----- priest 1 shadow

+ random alım yapılcaktır rogue - hunter class alımı kapalıdır

alım yapılcaktırwww.insane.tr.cx adresinden ulaşabilirsiniz yada oyundan givenchi bwal cinebaz korathan /w olarak ulaşabilirsiniz ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Indigo

Karazhan EU Alliance oynayan var mı

indigo ben warım ozan war bıde benım bıldım kadarıyla guıld falan warsa sewe sewe gelırım bıraz lwl kastıktan sonra aly hunter actım

nick türkomekk
  • karazhanda horde guild arıyorum lvl 70 hunterım
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.