Şimdi Ara

orjinal şarj makinesi ile diğerleri (çin malı değil) arasındaki fark?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne fark var arkadaşlar bataryayı kötü yaparmı başka bilinen bir markanın makinesini kullansak?

• Arkadaş orjinal ile ttech'in Değerlerine bakmıştı, Akım ölçen küçük bir aparat ile ikisi Arasında %20-30Akım farkı vardı.
    Orjinal kablo ile Çakma kablo arasında 2 kat Akım farkı vardı.
    Akım farkı yine neysede Çakma aletten gelen Akım sürekli değişiyordu yani dalgalanıyordu. Asıl tehlikeli olan bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörünmezAdam -- 20 Kasım 2014; 20:05:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hegomanya48

Ne fark var arkadaşlar bataryayı kötü yaparmı başka bilinen bir markanın makinesini kullansak?

Bazıları (ve maalesef, satıldığı yere göre fiyatı değişen...) Apple'ın orijinal şarj adaptörlerinden pahalı olsa bile Hama, Belkin, Philips, Artwizz (Apple'ın resmi onay verdiği bir markadır...) gibi markaların şarj adaptörlerine de güvenebilirsiniz. Piyasa'da yine bulunabilen Trust, S-Link gibi markaların ürünleri ile çok popüler hale getirilen Ttec markalı ürünlerin benzer (kalite veya kalitesizilikte) olduklarını sanırım.
  • ttech aldım 35 liraya ama gece taktım sabah kalktığımda yüzde 64 te kalmış.
    o günden sonra orjinali kullanıyorum sorunsuz.
    yani 35 lira Boşa gitti.
    orjinal al sorunsuz kullan.

• Çin'de surekli patlamalarla ilgili haberler duyuyoruz. Sahsen 35 lira ttec'e verecegime ki bu marka Turkcell'in çinden getirdigi bence pahali olarak satilan kalitesiz çin mali urunlerdir, 15-20 daha verir orijinal alirim. En son yanlis hatirlamiyorsam apple store'da 57 liraydi orijinal sarj adaptoru. Sonuc itibariyle telefonlara yuksek rakamlar veren insanlariz, bunu kabul edelim. Telefon sagligi ve kendi sagligimiz acisindan adaptorlere de 50-60 li rakamlari cok gormeyelim bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.