Şimdi Ara

(Orjinal resimli)XFX 8800 gts alpha dog edit.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1 hafta öncesine kadar beyaz yalan atmış olduğum yalan deyildir ama yoğun istek üzerine kutuyu açmış olduğum ve fotoğraf makinası buldum çektim koyuyorum .

Beyaz yalan:Kimsenin ayağına gitmemek için yalan attım.

Fiyat alıcaklar için 300 ytl idi. Hala 300 olabilir elden k.çekmece veya havale elden olmayıp havaleye yaraşmayanlar ''gönder denicem sonra paran'' demesinler.Alıcaklar için en son teklifim ise kargoda benden.

Edit : 512 mb Pcı-ex ekran kartıdır yazmayı unutmuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topalsolucanxD -- 19 Mayıs 2008; 20:26:13 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hocam ilanından inan ama inan hiç bişey anlamadım lütfen biraz güzel ve düzgün bir şekilde anlatırsan çok iyi olur pmde atıyorum.
  • PM..
  • pm
  • 8800gts 512 mb ise aldım gitti ürünü alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sugarcocuk1 -- 20 Mayıs 2008; 21:08:09 >
  • satılmadıysa alıyorum
  • Kartın resmini çekmek için fotoğraf makinesi yerine sanırım Internet Explorer\google arama motorları kullanmışsınız. Beyaz yalanlardan bahsederken simsiyah bir yalana imza atmışsınız.

Keşke googleda arama yaparken en son sayfalardaki resimleri alsaydınız bizlerde belki bıkıp bakmazdık acaba bir dolandırıcılık mevzusu var mı diye.

Resmin araklandığı link :http://www.xbitlabs.com/images/video/xfx-gf8800gts-xxx/xfx_gf8800gts512_card_angle_sm.jpg

Arkadaş bundan 10 gün önce 50-60ytllik bir AGP kart ararken birden işleri düzelip PCie karta geçip kutusunu açmadan beklemiş acaba niye diye sorarlar adama?!

Dolandırıcılık kokusu alıyorum dikkat edelim.

http://forum.donanimhaber.com/m_23150504/mpage_1/key_//tm.htm#23150504

Kurcaladıkça birşeyler buluyorum ya :) bitmez çilesi buyrun bir dolandırıcılık vukuatı.

http://forum.donanimhaber.com/m_21697654/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerros -- 20 Mayıs 2008; 7:26:48 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: cordor

Kartın resmini çekmek için fotoğraf makinesi yerine sanırım Internet Explorer\google arama motorları kullanmışsınız. Beyaz yalanlardan bahsederken simsiyah bir yalana imza atmışsınız.

Keşke googleda arama yaparken en son sayfalardaki resimleri alsaydınız bizlerde belki bıkıp bakmazdık acaba bir dolandırıcılık mevzusu var mı diye.

Resmin araklandığı link :http://www.xbitlabs.com/images/video/xfx-gf8800gts-xxx/xfx_gf8800gts512_card_angle_sm.jpg

Arkadaş bundan 10 gün önce 50-60ytllik bir AGP kart ararken birden işleri düzelip PCie karta geçip kutusunu açmadan beklemiş acaba niye diye sorarlar adama?!

Dolandırıcılık kokusu alıyorum dikkat edelim.

http://forum.donanimhaber.com/m_23150504/mpage_1/key_//tm.htm#23150504

Kurcaladıkça birşeyler buluyorum ya :) bitmez çilesi buyrun bir dolandırıcılık vukuatı.

http://forum.donanimhaber.com/m_21697654/tm.htm

herkeze anlatmaktan usanmadım sanada anlatam benim pc agp diyorum ve bi forumdan arkdan aldığım 6600 gt ekran kartını kullanıyorum anladınmı şimdi canımın içi?

kurcaladıkta bişiler buluyorum yazısını link i benide üzdü ama ben onu birinden satın almıştım ve birine kendi alnımın teri ile sattım o adam şu anda çok zevkli ve oynuyor charı isterseniz tel verebilirim irtibatada geçebilirsinzi satalı 1 sene oldu sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topalsolucanxD -- 20 Mayıs 2008; 10:57:14 >

• :)

Karar alıcıların ben orda bir kaç konuya değindim.Ancak sizinle polemiğe giremiyeceğim kusura bakmayın.

iyi satışlar
  • quote:

:)

Karar alıcıların ben orda bir kaç konuya değindim.Ancak sizinle polemiğe giremiyeceğim kusura bakmayın.

iyi satışlar

benimde sizinle tartışmaya niyetim yok zaten ben satışımı yaparım güvenmeyende gelip elden alır eldende sorun çıkmaz heralde ?

• Sizlere tavsiyem elden alış-veriş olacaktır.

iyi forumlar

Bu arada kartın resminin gerçek resmi olmadığı konusunda bilgi değişikliği yapacak olursanız alıcılarda yanılmamış olurlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerros -- 20 Mayıs 2008; 11:12:00 >
  • quote:

Sizlere tavsiyem elden alış-veriş olacaktır.

iyi forumlar

Bu arada kartın resminin gerçek resmi olmadığı konusunda bilgi değişikliği yapacak olursanız alıcılarda yanılmamış olurlar.

gerçek resmidir bu kutusundan çıkardım çektim

• O zaman bu web sitesi resmi sizden aldı herhalde?http://www.xbitlabs.com/images/video/xfx-gf8800gts-xxx/xfx_gf8800gts512_card_angle_sm.jpg

ya da siz aynı açı, aynı masa dokusu , aynı kart şeklinde bir ön hazırlık yapıp fotoğraf çektiniz.Tabi ışık açılarıda dikkat edilmesi gereken bir nokta :)
  • tarafımdan alınmıştır
  • quote:

Orjinalden alıntı: topalsolucanxD

quote:

iyi satışlar

benimde sizinle tartışmaya niyetim yok zaten ben satışımı yaparım güvenmeyende gelip elden alır eldende sorun çıkmaz heralde ?

arkadaş elden teslimde problem cıkmaz demiş ama biz ürünü elden almaya geldik ne arkadaş var nede telefonu acık forumdada yok bu tarz insanlar bizim forumu batırıyor bu arkadaştan alış verişi yapacak olan kişilerin dikkat etsin

buda arkadaşın telefonu 0533 964 37 91 eger aramak isteyen arkadaş varsa arasın

saygılar ist dışı arkadaşlar duyurulur

• Arkadaşım o kadar ısrarıma rağmen yazdıklarımı okumayıp, ucuz kart diyip gitmişsin oralara kadar :)

Olan vaktine oldu , paranada olabilirdi.

O kadar yazdım bas bas bağırdım fake kokuyor, dolandırıcılık var diye ama dinlemedin aldım dedin :)

hadi hayırlı olsun temiz hava aldın en azından :)
  • dostum benim icin sorun yok ben gezmeye giitim vakit var , bir cay içtim okadar
  • Kartın sahibi forumda ama bu taraflara pek bakmıyor :)

Olan olmuş, zaten ismini araştırınca yaklaşık 15-16 yaşlarında bir arkadaş çıkıyor karşımıza.
  • bende merak ettim yaa harbi yüzü kızarmıyormu bu adamın hhuhuuuu yazsana bişiler

quote:

Kartın sahibi forumda ama bu taraflara pek bakmıyor :)

Olan olmuş, zaten ismini araştırınca yaklaşık 15-16 yaşlarında bir arkadaş çıkıyor karşımıza.
  • EVET SUGARCOCUK1 ARKADAŞIMLA KARTI BERABER ALMAYA GİTTİK AMA NE TELEFONU AÇIK NEDE DH'DE VARDI MADEM SATMIYCAKSIN ARKADAŞIM

İNSANLARI NEDEN OYALIYORSUN SANA SÖYLÜYORUM KARTI SATAN ARKADAŞ İNSANLARI BU ŞEKİLDE MAĞDUR ETMEYE HAKKIN YOK ÇIKTA BİR

CEVAP VER BAKALIM DERDİN NEYMİŞ ANLAYALIM MAZERETİNİ ÖĞRENELİM

EĞER İÇİNDE ART NİYETTE VARSA DONANIM AİLESİNDE YERİN YOK

quote:

Orjinalden alıntı: sugarcocuk1

quote:

Orjinalden alıntı: topalsolucanxD

quote:

iyi satışlar

arkadaş elden teslimde problem cıkmaz demiş ama biz ürünü elden almaya geldik ne arkadaş var nede telefonu acık forumdada yok bu tarz insanlar bizim forumu batırıyor bu arkadaştan alış verişi yapacak olan kişilerin dikkat etsin

buda arkadaşın telefonu 0533 964 37 91 eger aramak isteyen arkadaş varsa arasın

saygılar ist dışı arkadaşlar duyurulur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.