Bildirim
Orjinal ray-ban wayfarer gözlüğün gerçek fiyatı nedir. ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Aliexpres
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende bundan almayı düşünüyorum ama fiyatı epey pahalı ya , şöyle uygun fiyatlı güvenilir biryer bulmak lazım -
1 ay önce aldım %80 indirim vardı kendi Rayban mağazasından, Black [ siyahcam - siyahçerçeve ] zor bulunan bide
Akşam foto atarım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Amorcalient
1 ay önce aldım %80 indirim vardı kendi Rayban mağazasından, Black [ siyahcam - siyahçerçeve ] zor bulunan bide
Akşam foto atarım.
fiyat olarak neydi ? onuda yazaydın iyiydi -
90 TL aldım -
quote:
90 TL aldım
o paraya camını alamassın akrdeşim bir kere alıp evladiyelik olmasını istiyorum dalgamı geçyion
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bothrops -- 9 Nisan 2014; 14:04:09 > -
quote:
Orijinalden alıntı: lakiros
quote:
90 TL aldım
o paraya camını alamassın akrdeşim bir kere alıp evladiyelik olmasını istiyorum dalgamı geçyion
Ne dalga geçmesi takip edip aldım kışın i%80 indirime girdi, akşam ss atıcam o zaman görürsün. -
quote:
90 TL aldım
Bence seni kandırmışlar.
quote:
Orijinalden alıntı: lakiros
quote:
90 TL aldım
Gecen 500 lira ayakkabiyi 120 liraya aldim niye alinmasin hocam ? Indirim olabiliyor bazi urunlerde zaten maliyeti ne ki 90 lirada bile kac kurus kar getiriyor.
quote:
Orijinalden alıntı: brk-bjk
quote:
90 TL aldım
Bence seni kandırmışlar.
Pendikteki Orj mağazasından aldım kardeşim 380Tl den 90 Tl ye düşmüştü aldım bende zaten hep takip ederdim. Akşam atıcam fotolarını görürsünüz. -
mağarandan çıkta bayisine sor -
350TL'ye aldım geçen sene polarize olanları da 400-450'dir.
400 tü indirimle 300 e almıştım. arkadaş 90 dan bahsetmiş ciddiyse biz kazığın büyüğünden yemişiz -
90 lira biraz fazla düşük gibi. Ama olmaz değil. Benim gözlük TR'de geçen sene 380 lira civarındaydı, ben 170'e yurtdışındayken aldım. (Tax Free ile) daha alt Modeller TL'e vurunca 150 liraya geliyordu ki indirim yoktu. Indirim olursa 90 lira alt Modeller için mümkün ama üst modellerin fiyatı genel olarak yüksek ve indirim de olsa belirli bir seviyenin altına düşmüyor.
340 a aldim.
rb wayfarer 2140
Anladığım kadarıyla orjinaller minimum 300 civarı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X