Şimdi Ara

ORJİNAL Mİ KIRIK MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yakın zamanda PS3 almayı düşünüyorum. Oynayacağım oyunlar

inFamous
    inFamous 2
    Grand Theft Auto V
    The Last of Us
    God of War III
    God of War Ascension
    Payday 2
    Tomb Raider
    Uncharted 3
    Saints Row IV

Sizce orjinal mi takılayım yoksa PS3 kırdırıp sahte mi alayım çünkü PS3 aldıktan sonra o kadar çok oyunu almak için param olmayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yo_Sun -- 2 Ekim 2013; 17:37:26 >

• Kırık makinayı ne yapacaksın kardeş çok kırık makina arıyorsan al bir tane sıfır ben kırıp veririm sana tekrar
  • Dostum orjinal kullanmalısın bence. Hele online oyun oynamayı seviyorsan makineyi kırdırıp bu zevkten mahrum etme kendini. Yinede sen bilirsin tabiki karar senin sonuçta
  • Tabi ki de ORJINAL bunlara ek bir de spor oyunu oynamayı seviyorsan (Fifa,Pes,Nba ve diğer)kesinlikle orjinal.PS3'ü en zevkli yapan da online ve görüntü kalitese ve oyunun kendi özellikleri.Eğer bu zevki kaçırmak istemiyorsan orjinal al derim.Ama yok online oynayınca zevk almıyorum dersen tabi ki de kırdır öyle oyna.
  • Her zaman orjinal
    Hatta kutulu olacak. Yalayacaksın kutuyu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online seviyorsan kırma ps plus al.Gayet iyi oyunlar veriyorlar.Online ile aran yoksa kırdır bence.Son çıkan oyunların hepsini indir oyna.Benim gibi Gta V'in fiyatının düşmesini bekleyen çok kişi var
  • Orjinal 2 oyunum var yetiyor pes2013 ve bf3
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    acil mi orijinal mi ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • orjinal al dostum. Ben ps3 ü aldığım zaman yukarda dediğin oyunların bi kısmı vardı. bir kısmınıda psn plustan aldım. makinede babalar gibi 20 kadar orjinal oyun var. kafam rahat. ayrıca payday2 gibi oyunları online oynayamazsın kırdırınca. tadı çıkmaz yani .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yo_Sun

Herkese Merhaba,
    Yakın zamanda PS3 almayı düşünüyorum. Oynayacağım oyunlar

inFamous
    inFamous 2
    Grand Theft Auto V
    The Last of Us
    God of War III
    God of War Ascension
    Payday 2
    Tomb Raider
    Uncharted 3
    Saints Row IV

Sizce orjinal mi takılayım yoksa PS3 kırdırıp sahte mi alayım çünkü PS3 aldıktan sonra o kadar çok oyunu almak için param olmayabilir

orijinal al uncharted 1 ve 2 yide kesin oyna
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.