Şimdi Ara

Orjinal Crocs ile Çakma Crocs arasında Fark Varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • orjinaline 1k vermeye gerek varmı yoksa rahatlıkları aynı dolandırılma mı dersiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• lastik terlik ikiside ...

• quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

lastik terlik ikiside ...

ok

• 2 sene önce sahte olması çok muhtemel adidas superstar aldım. hala iyi durumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C08A0258D

2 sene önce sahte olması çok muhtemel adidas superstar aldım. hala iyi durumda.

asla sahte ayakkabı kullanmam

• TavukMemesi kullanıcısına yanıt

kimse ikisi de aynı demiyor. benim aldığımın kalitesi iyi tam çakma değil ama olsa da sıkıntı etmem. gayet de konforlu. 1 kere bile sorun yarattığını görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C08A0258D -- 28 Haziran 2023; 18:34:26 >
  • HER 2 side aynı diyen kendini kandırır. plastik karışım kalitesi asla bir değil. 2 sinide denedim. ayak sağlıgınız onemli arkadaşlar. kaliteli ayakkabıdan asla kacınmayın parayı basın alın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dulcofiber piyasada var mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esnaf_TV

HER 2 side aynı diyen kendini kandırır. plastik karışım kalitesi asla bir değil. 2 sinide denedim. ayak sağlıgınız onemli arkadaşlar. kaliteli ayakkabıdan asla kacınmayın parayı basın alın.

orjinal crocs fark ediyor diyon yani

• Arada dehşet fark var. Çakma olan dümdüz lastik terlik. Diğeri de lastik ama senin konforun için özellikle ayarlanmış bir lastik.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.