< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Orjinal Crocs ile Çakma Crocs arasında Fark Varmı

-
-
lastik terlik ikiside ...
-
okquote:
Orijinalden alıntı: TheJudgélastik terlik ikiside ...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2 sene önce sahte olması çok muhtemel adidas superstar aldım. hala iyi durumda.
-
asla sahte ayakkabı kullanmamquote:
Orijinalden alıntı: Guest-C08A0258D2 sene önce sahte olması çok muhtemel adidas superstar aldım. hala iyi durumda.
kimse ikisi de aynı demiyor. benim aldığımın kalitesi iyi tam çakma değil ama olsa da sıkıntı etmem. gayet de konforlu. 1 kere bile sorun yarattığını görmedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C08A0258D -- 28 Haziran 2023; 18:34:26 > -
HER 2 side aynı diyen kendini kandırır. plastik karışım kalitesi asla bir değil. 2 sinide denedim. ayak sağlıgınız onemli arkadaşlar. kaliteli ayakkabıdan asla kacınmayın parayı basın alın.
-
orjinal crocs fark ediyor diyon yaniquote:
Orijinalden alıntı: Esnaf_TVHER 2 side aynı diyen kendini kandırır. plastik karışım kalitesi asla bir değil. 2 sinide denedim. ayak sağlıgınız onemli arkadaşlar. kaliteli ayakkabıdan asla kacınmayın parayı basın alın.
Arada dehşet fark var. Çakma olan dümdüz lastik terlik. Diğeri de lastik ama senin konforun için özellikle ayarlanmış bir lastik.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X