Şimdi Ara

Orjinal CD Çalar Error 05 Hatası Delirecemm !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
16.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 Ay önce hyundai marka bi kamyonet aldım araç orjinal cd çalarlı 2 tane mp3 cd si doldurdum çalıyor iyi güzel ama artık error 05 yazıp cd yi geri çıkatıyor bu neden olabilir ?

• Hata kodunun anlamını bilemiyorum fakat tüm CD'lerde bu hatayı veriyor ise, %99 lens pislenmiş yada arıza yapmıştır..

Lens Cleaner CD'ler var onları deneyebilirsiniz en ucuz yollu olarak, olmadı temizlettirmeyi deneyecek, o da olmazsa lensi değiştiriceksiniz..

Tabi ki arıza lens kaynaklı ise..
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaRToX

Hata kodunun anlamını bilemiyorum fakat tüm CD'lerde bu hatayı veriyor ise, %99 lens pislenmiş yada arıza yapmıştır..

Lens Cleaner CD'ler var onları deneyebilirsiniz en ucuz yollu olarak, olmadı temizlettirmeyi deneyecek, o da olmazsa lensi değiştiriceksiniz..

Aracı servise sokup baktırsak ? sadece bakmaya ücret keserler mi
  • Servis teybi kendisi söküp bakmaz. Teypten anlamadıkları için söküp anlaşmalı oldukları bir teyp servisine gönderirler. Yaklaşık 1 hafta teybin gelmesini bekleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametsamett

quote:

Hata kodunun anlamını bilemiyorum fakat tüm CD'lerde bu hatayı veriyor ise, %99 lens pislenmiş yada arıza yapmıştır..

Servis tamir etmez teybinizi..

Markaya, servise bağlı olarak anlaşmalı bir teypçiye gönderir orada tamirini gerçekleştirir, üstüne yapmadığı iş içinde işçilik, kar koyar..

Boşu boşuna fazla para ödersiniz.. Tanıdık bir setçiye yada sıradan bir setçiye götürmeniz daha mantıklı olacaktır servise vermektense..

Ankara'da iseniz sizi bir tanıdığa yönlendirebilirim..

Fakat önceden söylemek isterim, eğer lens arızalı ve değişmesi gerekirse 100TL ve üzeri fiyatlar çekilir.. Bu parçalar pahalı malesef..

Temizlenir ve kurtulursa 30-40 tl civar bir para alınır..

Siz ilk önce 5-10Tl gibi bir fiyata satılan Lens Cleaner CD'leri deneyin bana sorarsanız..

(Çoğunlukla iş görüyor..)

• diğer radyo kanallarında en ufak bı sorun olmuyor sadece cd çalarda var neyse yardımlarınız içn teşekkürler
  • ses cs si çekip dene. mp3 çalmıyor olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa 11 cd key hatası
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenTugay

ses cs si çekip dene. mp3 çalmıyor olabilir.

teypde mp3 logosu bulunuyor
  • quote:

quote:

quote:

Servis tamir etmez teybinizi..

Markaya, servise bağlı olarak anlaşmalı bir teypçiye gönderir orada tamirini gerçekleştirir, üstüne yapmadığı iş içinde işçilik, kar koyar..

Boşu boşuna fazla para ödersiniz.. Tanıdık bir setçiye yada sıradan bir setçiye götürmeniz daha mantıklı olacaktır servise vermektense..

Ankara'da iseniz sizi bir tanıdığa yönlendirebilirim..

Fakat önceden söylemek isterim, eğer lens arızalı ve değişmesi gerekirse 100TL ve üzeri fiyatlar çekilir.. Bu parçalar pahalı malesef..

Temizlenir ve kurtulursa 30-40 tl civar bir para alınır..

Siz ilk önce 5-10Tl gibi bir fiyata satılan Lens Cleaner CD'leri deneyin bana sorarsanız..

(Çoğunlukla iş görüyor..)

Lens cleaner cd alınca nasıl kullanıcam ? takıp çıkartacakmıyım

• Normal bir müzik cd si gibi takıcaksınız..
  • Yine senin teyp cd yi içeri alıyor benim teyp cd'yi içine bile almıyor Benim de böyle error 05, error 13, error 12, error 15 diye elli tane hata verdi sonra da komple bozuldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotica

Yine senin teyp cd yi içeri alıyor benim teyp cd'yi içine bile almıyor Benim de böyle error 05, error 13, error 12, error 15 diye elli tane hata verdi sonra da komple bozuldu.

Ağzını hayrı aç hocam :)
  • quote:

Normal bir müzik cd si gibi takıcaksınız..

Onu anladık ne kadar süre içinde kalacak
  • quote:

quote:

Normal bir müzik cd si gibi takıcaksınız..

Onu anladık ne kadar süre içinde kalacak

Kısa bir süre kalması yeterli üstünde yazar zaten dert etme okadar..
  • Daha düşük hızda ve daha kaliteli bir cd ye yazdırıp çalmayı deneyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.