Şimdi Ara

Orjinal Canon mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
8.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, canon d 1100 aldım makina henüz elime ulaşmadı;ama aldığım ürünün olmaz ya belki orjinal olmayabilir diye bir kuşku içerisindeyim, daha önce almış olduğum fuji marka fotoğraf makinasının kutusunun üzerinde bandrolü yoktu bu da o ürünün orjinal olmadığı kuşkusunu bıraktı bende, bu hususta ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Negatif Statü Hakları -- 6 Mayıs 2012; 7:31:19 >

• Çakma , sahte DSLR makine bulamazsınız piyasada içiniz rahat olsun.Sadece spot yada kaçak ürün olabilir.Buda sadece resmi garantisi olmadığı anlamına gelir
  • Peki, ürün geldiğinde hangi tür belgeler olmazsa o ürünün kaçak veya spot olduğunu anlayabiliriz?
  • Sanıyorum kutu üzerinden Erkayalar etiketi oluyor.Türkiye resmi Canon satıcısı Erkayalar.Faturada buna göre düzenlenmiş olmalı
  • Benim bildiğim garanti değişti.Eskiden olan erkayalar garantisi şu anda Canon eurosia olarak değişti.Orada yakında alan birinden yada bilenden bilgi almak gerek.Ama siz nereden ve kaça aldınız.Ona göre söylnenir bence.Bir de bir fatura ve garanti belgesi çıkacaktır
  • canonda erkayalar değil kendisi geldi. eski alımlarda erkayalar teknik servis olarak sorumlu diye biliyorum. yenilerde artık direk kendisi tr piyasasında.
  • Canon yerine Canan gelmesin dikkat et. Seninkinin ismi de garipmis: d 110. Ben simdiden suphelendim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Halen Sony a6000 alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • deneme...

edit: deneme yaptım mesajı silemiyorum :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felixculpa -- 6 Mayıs 2012; 2:07:54 >
  • yok yav, arkadaşlar, D 1100 benim alacağım model, yanlış yazmışım. Kusura bakmayınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BAM TELİ

yok yav, arkadaşlar, D 1100 benim alacağım model, yanlış yazmışım. Kusura bakmayınız.

kıllanma dostum, genuine canon gelecek.
    aklın ferah ola. henüz kopyaları çıkmadı
  • Arkadaşlar, ürünü Limango'dan almıştım, Limango böyle yamuk yapar mı ?
  •  Orjinal Canon mu ?

1100D, 1100D, 1100D; düzeltme bile yanlış Nikon'da D önde, Canon'da D arkada yazıyor modellerde, hani o kadar para verip satın aldığınız şeyin modelini yazamıyorsunuz mu gerçekten Uzun süreli bir birikimin patlaması, kişisel algılamayın...

Kutu içerisinde distribütör garanti belgesi gelirse hiç bir sıkıntı kalmaz; olsa olsa grey market çıkabilir başka bir firmadan, yan sanayi resmi garanti diyebiliriz. Ben şahsen bu abuk sabuk vergiler varken garantili hiç bir şey alma taraftarı değilim; fiyat farkına ekstra ekipman alabiliyorken...

• quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

Orjinal Canon mu ?

1100D, 1100D, 1100D; düzeltme bile yanlış Nikon'da D önde, Canon'da D arkada yazıyor modellerde, hani o kadar para verip satın aldığınız şeyin modelini yazamıyorsunuz mu gerçekten Uzun süreli bir birikimin patlaması, kişisel algılamayın...

Kutu içerisinde distribütör garanti belgesi gelirse hiç bir sıkıntı kalmaz; olsa olsa grey market çıkabilir başka bir firmadan, yan sanayi resmi garanti diyebiliriz. Ben şahsen bu abuk sabuk vergiler varken garantili hiç bir şey alma taraftarı değilim; fiyat farkına ekstra ekipman alabiliyorken...

Yazdığım mesaj ile derdimi anlatabiliyorsam bu yeterli yoksa D harfi önde yazılmış arkada yazılmış pekde umrumda değil, bu kadar şekilci olmaya gerek yok.

• Şekilci de olduk

Kusura bakmayın, ben de bunun kişisel olmadığını söyledim fakat o kadar para verdikten sonra aldığı şeyin adını dahi doğru yazamayanları anlayamıyorum. D110, D1100 farketmez yoksa, dert anlatılıyor elbette...
  • Üstat, TÜRKİYE ismi TR denildiğinde anlaşılabiliyor da, benim D1100 yazmam mı alacağım ürünün modelinin anlaşılmasını güç kılıyor.
  • TR ile Türkiye çok absürd bi örnek olmuş, ben derdimi anlatamamışım, boşverin en iyisi

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
  • quote:

TR ile Türkiye çok absürd bi örnek olmuş, ben derdimi anlatamamışım, boşverin en iyisi

Sesli güldüm yaa :)

Turkiyenin kisaltmasi TR dir TR yazinca anlariz tabi.

Ama canon 1100d nin kisaltmasi d110 mu onu bilemedim iste.

Bilmemesini ayiplamadim ama sonradan uste cikma cabalarina cok guldum yaa :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @PlutosDaddy
    uğraşma yoksa daha çok sinirin bozulacak. konu zaten altlara düşer gider.

Alan arkadaşta hayrını görsün, güle güle kullansı tabi yapabilirse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemrek

quote:

TR ile Türkiye çok absürd bi örnek olmuş, ben derdimi anlatamamışım, boşverin en iyisi

Sesli güldüm yaa :)

Turkiyenin kisaltmasi TR dir TR yazinca anlariz tabi.

Ama canon 1100d nin kisaltmasi d110 mu onu bilemedim iste.

Bilmemesini ayiplamadim ama sonradan uste cikma cabalarina cok guldum yaa :)

Üste çıkma çabam olmadı. Zaten, ben her zaman üstte olurum.

Bu konuyu da artık kapatalım, her neyse sonuçta benim bahsettiğim husus anlaşıldı, lütfen bahsettiğim husus hakkında bilginiz varsa yazınız yoksa gereksiz yere konuyu meşgul etmeyiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cem

@PlutosDaddy
    uğraşma yoksa daha çok sinirin bozulacak. konu zaten altlara düşer gider.

Alan arkadaşta hayrını görsün, güle güle kullansı tabi yapabilirse.

Kendini bu kadar yüksekte görmen, senin hangi konuda bilgili olursan ol, o bilginin bir işe yaramayacağını da gösterir.

Yukarıdaki mesajımda da belirtiğim gibi, sizin absürt mesajlarınız bu konuya yazılacaksa varsın konu sonlara düşsün önemli değil.

Bay kendini beğenmiş.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.