Şimdi Ara

Samsung mu Sigma mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 9000 BTU klima öneriniz ne olur acaba ? klimadan hiç anlamam sadece soğutmak amaçlı kullanacağım. Bir arkadaşım şu modeli kullanıyor ve memnun SAMSUNG AR09KSFHDWK/SK 9000 BTU 4500 İNVERTER KLİMA fiyatı 1900 TL bir diğer aklımda olan SAMSUNG AR09JSFSCWK 9000 BTU İNVERTER KLİMA onunda ortalama fiyatı 1950 TL tabi bu netten baktığım fiyatlar. Birde Sigma hiç yokken arkadaşım aklıma soktu, onunda 9000btu olan modeli nette 1650 TL, babamın iş yerinde de vardı Sigma yaz kış durmadan çalıştırıyorlar aşağı yukarı 10 senelik klima, şikayet ettiklerini de görmedim. Başımı ağırtmayacak birşey istiyorum, öneriniz ne olur ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Buzdolabım, telefonum ve en son lanet çamaşırmakinasını aldım. Sakın kötüleme olarak algılanmasın ama müşteriyi insan yerine koymayan bir başka bunun gibi marka görmedim. 3 haftadır 5 yıl garanti ile ilgi dökğman istiyorum, hep bilgisizce cevaplar, asla çözüm odaklı değil. Müşteri memnuniyeti ise bu markada zerresi yok. Sadece 5-6 defa gittiğim Bakırköy MTA ve Beşiktaş Ekmen servisine bidip 10 dakika içerdeki havayı solumanız bile bu markanın değerini ortaya çıkarmaya yetiyor, bu onların suçu değil bazı firmaları bizler çok şımarttık, şimdide o şaşkınlıkla ne yaptıklarını bilmiyorlar. Ben bir daha promosyon olarak ücretsiz bile verseler bu markadan uzak duracağım.
  • Ben de zamanında satın alıp kullanmış birisi olarak diyebilirim ki 4 yılda kompresörü elimde kaldı, En merdiven altı üretimlerin bile kompresörleri 5-6 yıl sorunsuz çalışırken SAMSUNG klima beni şaşırttı ne yalan söyleyeyim. Yine de çalıştığı dönem performansından ve estetiğinden çok memnundum.

    Kötü demem ama en azından başımdan geçeni paylaşayım ki referans olsun. buraya 10 kişi yazsa 8 i çok iyi, ikisi çok kötü dese size bir fikir verir en azından
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ado

    Ben de zamanında satın alıp kullanmış birisi olarak diyebilirim ki 4 yılda kompresörü elimde kaldı, En merdiven altı üretimlerin bile kompresörleri 5-6 yıl sorunsuz çalışırken SAMSUNG klima beni şaşırttı ne yalan söyleyeyim. Yine de çalıştığı dönem performansından ve estetiğinden çok memnundum.

    Kötü demem ama en azından başımdan geçeni paylaşayım ki referans olsun. buraya 10 kişi yazsa 8 i çok iyi, ikisi çok kötü dese size bir fikir verir en azından

    Klima arayışımda sırf görselliği güzel olduğundan üçgen olan Samsung alacaktım ama müşteri hizmetleri aklıma geldiğinde direk aklımdan sildim.

    Yiğidi öldür,hakını yememek adına ürünler al benisi yüksek ama genel memnuniyet çok samimi yazıyorum çok kötü.
    Şimdi elimde olan j-5 var ve ilk fırsatta elden çıkaracağım. J-5 bile bir çok proglem çıkarmaya başladı ( bir yıllık ve iyi bakarım )




  • daytone1 kullanıcısına yanıt
    Satın aldığım dönemde çok beğendiğim ve Allah sizi inandırsın tek bir teknik özelliğini sormadan aldığım klimaydı

    O dönem için krom kaplı dijital bir göstergesi, hava mazgalı olmayan dümdüz gri ön paneli ve benim için en önemlisi ise, klimayı açtığımda yine o dönem için bana uzay mekiği gibi gelen açılıp kapanır hava paneli nedeniyle satın almıştım

    18 lik klimaydı, sabah kalktığımda ekranda oda sıcaklığını görürdüm (klima açık olsun olmasın derece çalışırdı) ne bileyim zamanın ilerisine göre makineydi bence, tabi o zamanlar daha inverter vs hak getire :)

    Bir akşam baktım ki iç ünite çalışıyor ama dış ünite bir türü devreye giremiyor, 1-2 kontrol sonrası baktım o an yapacak bir şey yok, ertesi gün bizim ekip geldi baktı kompresör bizlere ömür

    Bizim guruptan (o zaman çok şaşırmıştım ama şimdi çok normal geliyor zira baktım meğerse kompresörler zaten aynıymış) bir kompresör taktırıp sonra da internetten satmıştım. Alan arkadaş hayrını görsün artık.




  • Samsung klimalar hakkında tecrübem yok ama Sigma'yı okulumuzdaki kütüphanede ve öğretmenler odasında kullanıyoruz. Kışın 30 dereceye set edilmiş biçimde her iki klima da hep açıktı. Arada biz bunaldığımızdan kapadık.😅 Kar yağarken okullar tatil edildiği için defrost yapıp yapmadığını bilmiyorum ama yağmadığı zaman defrost yaptığını hiç görmedim. Isıtma performansı bu denli iyiyse soğutmada sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum. Modelini bilmediğimden dolayı ürünün fotoğrafını ekliyorum:http://i.hizliresim.com/brGVEn.jpg

    Pek yardımcı oldum mu bilmiyorum ama umarım olmuşumdur.☺️

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unreleased kullanıcısına yanıt
    Ne güzel işte, Gerçek kullanıcı yorumu, klavyenize sağlık
  • Arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkürler, bende Samsung ankastre fırından inanın o kadar çok çektim ki ayda 2 defa servis evden içeri girer oldu, halende sağolsunlar gelip gidiyorlar. Sigma yı dediğim gibi babamın işyerinde de 10 seneye yakındır günde 10 saatten fazla yaz kış çalıştırıyorlar kendilerine de sordum sadece bakımlarını yapmışlar o kadar herhangi bir sorun çıkarmamış. Tercihim Sigma dan yana kullanmayı planlamaktayim şuan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah sizi üzmeyen bi tercih olur, şimdiden güle güle kullanın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.