Şimdi Ara

Orjinal Apple EarPods iPhone 6 Kulaklığı Nerede Satılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone 6 EarPods orjinal kulaklığı alacağım ama Internette satılanların hepsine sahte yazmışlar. n11'de satılanlar sahte oluyor genelde nerden geldiği belli değil. Turkcell ve Avea'nın sitesinde satılanlara da orjinal değil ses berbat yazmışlar forumda birkaç tane konusu var. Apple Store'dan sipariş versem 15 güne gelir bana acil lazım. Internette orjinalini nereden bulabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sterma

iPhone 6 EarPods orjinal kulaklığı alacağım ama Internette satılanların hepsine sahte yazmışlar. n11'de satılanlar sahte oluyor genelde nerden geldiği belli değil. Turkcell ve Avea'nın sitesinde satılanlara da orjinal değil ses berbat yazmışlar forumda birkaç tane konusu var. Apple Store'dan sipariş versem 15 güne gelir bana acil lazım. Internette orjinalini nereden bulabilirim?

Apple Store'da stokta var gözüküyorsa saat 15.00'a kadar aynı gün kargo yapıyolar. Oradaki teslimat süreleri maximum süreler onlara aldanmayın
  • 15 gün mü. 2 günde geldi bize. Stok varsa hemen gönderirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat ne geciyor. 60 70 tl ise ben bi kulaklik onereyim pioneer in orjinal kulaklik kaybolunca getirttim orjinalden daha cok memnun etti

• quote:

Orijinalden alıntı: gktgknk

Fiyat ne geciyor. 60 70 tl ise ben bi kulaklik onereyim pioneer in orjinal kulaklik kaybolunca getirttim orjinalden daha cok memnun etti

Daha önce ben de pioneer cl-521 modelini kullanmıştım ve çok memnundum,ama sanırım artık o model yok.Hangi modelini kullanıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi horrorshow -- 28 Mart 2016; 0:59:57 >
  • horrorshow kullanıcısına yanıt
    Pioneer se cl 522 red
    Bu mesaja eklenen görseller:

Orjinal Apple EarPods iPhone 6 Kulaklığı Nerede Satılır?

• Apple kulakligi nedir hocam ya. 50 lira daha verip cok daha kaliteli bi kulaklik alirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyponsoinage

Apple kulakligi nedir hocam ya. 50 lira daha verip cok daha kaliteli bi kulaklik alirsiniz

Hocam bundan önce Sennheiser MM 70i kullandım 2 ay sonra bozuldu. Belki ben özensiz kullandığım için bozulmuştur ancak iOs güncellemesinden sonra kumandası düzgün çalışmamaya başlamıştı, bu tip ayrıntılara çok dikkat ediyorum. EarPods'un ses seviyesi biraz düşük olsa da müzik dinlemek için gayet yeterli bir kulaklık. Apple'ın kendi ürünü olduğu için alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C0963D60D -- 28 Mart 2016; 18:38:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.