Şimdi Ara

ORION 1.2V Ni-Mh AA 1800mAh

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaptığım test sonucunda 1800 mah diye aldığım pilin kapasitesinin 793 mah olduğu ortaya çıktı

bu markadan alacak arkadaşlara duyrulur

ORION 1.2V Ni-Mh AA 1800mAh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 13 Aralık 2019; 20:51:35 >

• İmkanınız varsa iade edin. Ben bir aküyü bu sekilde iade ettim. 1300 mah yaziyordu ama 500 mah çıktı. Hatta adamlar iade edin dedi. Ben değişim istedim kabul etmediler. Ueni aküyü gönderirsiniz o da tam cikmazsa kargo ödemiş oluruz dediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günümüzde gerçek kapasitede pil çok az bulunur. Ben de geçenlerde üzerinde marka yazmayan OEM pillere baktım fiyatları uygun geldi ama bilemedim...

Piyasamızda çok bulunan şu GP ve GEMA markasından uzak durun. Bu da benim tecrübem. Bir zamanlar MICRON marka piller vardı bunlar iyiydi. Bir de PANASONIC bulursanız kaçırmayın.

Bir AA pilin kapasitesi çok fazla olamaz. Üzerinde 3000mAh 3700mAh yazarak müşteriyi kazıklıyorlar. O ebatta bir pil tüpünün içerisine o kadar kapasite sığamaz. İmkansız. AA ebatta bir pile, pilin ömrünü uzun tutmak kaidesi ile sığdırabileceğiniz en ideal kapasite 1000 ila 1200mAh dir. Gerisi fasa fiso.
  • Aynı şarj cihazını görünce sormak istedim. Yanıtlarsanız sevinirim.

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/147765875

• Micron piller tahtakalefe rastladim ancak o pillerde galba ulkemiz haricinde yok. Piller cinde istenildigi markayla yaptirilabiliyor. Kalitede size kaliyor. Gema hakkinda bilgim yok ancak gp ler buyuk ihtimal yurt disinda da var ve orta kalite piller. Zaten gp ve micron pilleri ithal eden mert ve esedasdi galba firmalar gecmiste ayni ortaklarindi ancak ortaklar ayrilinca esedas ve evren ticaret micronu ithal edip pazarlarken mert ticaret gp pilleri getirmeye basladi. Ayni fabrikada bile uretiliyor olma ihtimalleri var. Ayrica 1-2 yil once tahtakaledeki micron satis yerinden aldigim micron piller sorunlu cikti gidip degistireyim derken birde baktim satisci pillerin saglamligini kontrol ederken 6-7 pil sorunlu cikti. Buyuk ihtimal piller bayatlamis diye dusundum. 5-10 tane pil denedikten sonra 2 adet normal ciktida alip ciktim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Micron piller tahtakalefe rastladim ancak o pillerde galba ulkemiz haricinde yok. Piller cinde istenildigi markayla yaptirilabiliyor. Kalitede size kaliyor. Gema hakkinda bilgim yok ancak gp ler buyuk ihtimal yurt disinda da var ve orta kalite piller. Zaten gp ve micron pilleri ithal eden mert ve esedasdi galba firmalar gecmiste ayni ortaklarindi ancak ortaklar ayrilinca esedas ve evren ticaret micronu ithal edip pazarlarken mert ticaret gp pilleri getirmeye basladi. Ayni fabrikada bile uretiliyor olma ihtimalleri var. Ayrica 1-2 yil once tahtakaledeki micron satis yerinden aldigim micron piller sorunlu cikti gidip degistireyim derken birde baktim satisci pillerin saglamligini kontrol ederken 6-7 pil sorunlu cikti. Buyuk ihtimal piller bayatlamis diye dusundum. 5-10 tane pil denedikten sonra 2 adet normal ciktida alip ciktim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.