Şimdi Ara

ORİJİNAL PARFÜM TAVSİYELERi ve DEĞERLENDİRMELERİ KONU BAŞLIĞI (528. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.723
Cevap
337
Favori
1.641.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 526527528529530
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: edgar1899

quote:

Orijinalden alıntı: GKHN1905

quote:

arkadaşlar yarın adanaya açılan mor parfüme gideceğim.yaz için mor parfümeriden orjinaline yakın hangi kokuları önerirsiniz(açık tenli 22 yaş).issey nasıl morda.birde parfüm fiyatları ne kadar şu anda?şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.

ultramarine, jill sander sun, kenzo pour homme deneyebilirsin lacoste un challenge ve blenk olacaktı onları da deneyebilirsin. Bir de ordan armani he xeryus rouge denemeni tavsiye ederim kışlık tabi bunlar.

he daha önce almıştım zaten xeryus bana hitap etmedi pek.ama yazlık olanları deneyeceğim.issey için bir fikriniz var mı?

mor parfümeri güzel yapmış ama ben beğenmiyorum kokunun kendisini

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar yarın adanaya açılan mor parfüme gideceğim.yaz için mor parfümeriden orjinaline yakın hangi kokuları önerirsiniz(açık tenli 22 yaş).issey nasıl morda.birde parfüm fiyatları ne kadar şu anda?şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.

ultramarine, jill sander sun, kenzo pour homme deneyebilirsin lacoste un challenge ve blenk olacaktı onları da deneyebilirsin. Bir de ordan armani he xeryus rouge denemeni tavsiye ederim kışlık tabi bunlar.

he daha önce almıştım zaten xeryus bana hitap etmedi pek.ama yazlık olanları deneyeceğim.issey için bir fikriniz var mı?

mor parfümeri güzel yapmış ama ben beğenmiyorum kokunun kendisini

anladım zaten onu kendime değil kardeşime alacağımteşekkürler yardımınız için.mor parfümüde adanada öyle bir yere açtılar ki gitmek için gps gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Lemuria.

quote:

Orijinalden alıntı: stekk

arkadaşlar balerin.com dan bvlgari aqva marine aldım.. Orjinalliği konusunda şüphem yok, heryerinden belli orjinal olduğu.. Fakat parfümün kokusu sevil parfümeride denediğiminki kadar yoğun değil :/ çok hafif koktu bileğime sıktığımda, uçtu gibi.. Oysa sevil.deki 1 hafta montumdan çıkmadı, bileğimde de çok yoğun kokuyodu, bu yüzden bu kokuyu tercih etmiştim.. Sizce neden böyle olmuş olabilir

Mağazalarda testerlardan denediğin için aşırı kalıcı olması normaldir, esanslar daha yoğun oluyor testerlarda. Bence bir sorun yoktur, aynı yerden bvlgari aqva almıştım, gayet iyi. Şişenin altında kod var onu bu siteye girerek kontrol edebilirsin. üretim tarihi hakkında bilgin olur. http://checkcosmetic.net/

sağolasın arkadaşım içim rahatladı baktım zaten alır almaz checkcosmetic sitesinden,, 2 yılı var daha parfümün tester bulup alaydık keşke

• yaz için en iyi parfüm hangisi .. . .
  • Arkadaşlar dunlop summer men tavsiye edermisiniz?
  • Bu aylar için en iyi koku hangisidir arkadaşlar beyaz ten için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçanBalık

yaz için en iyi parfüm hangisi .. . .

quote:

Orijinalden alıntı: gokhan96

Bu aylar için en iyi koku hangisidir arkadaşlar beyaz ten için?

Parfümde en iyi diye bir olay yoktur. Benim en iyi dediğim parfüm mutlaka bir başkası için değildir, belki de onun için berbattır . Burada genele hitap eden ve beğenilesi parfümleri tavsiye ediyoruz.Son sayfalarda da hep yazlık baharlık parfümler üzerine konuşuldu. Denenmesini tavsiye edeceğim parfümler :
    Dior Homme Sport, Bvlgari Aqva, İssey Miyake Leau Dissey , Azzaro Chrome Sport, Ralph Lauren Polo Blue, Jil Sander Sport.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_efendy34 -- 28 Nisan 2012; 18:31:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: by_efendy34

quote:

Orijinalden alıntı: uçanBalık

yaz için en iyi parfüm hangisi .. . .

quote:

Parfümde en iyi şey diye bir olay yoktur. Benim en iyi dediğim parfüm mutlaka bir başkası için değildir, belki de onun için berbattır . Burada genele hitap eden ve beğenilesi parfümleri tavsiye ediyoruz.Son sayfalarda da hep yazlık baharlık parfümler üzerine konuşuldu. Denenmesini tavsiye edeceğim parfümler :
    Dior Homme Sport, Bvlgari Aqva, İssey Miyake Leau Dissey , Azzaro Chrome Sport, Ralph Lauren Polo Blue, Jil Sander Sport.

teşekkürler tabiki zevkler ve renkler farklıdır . . . .

• Dunlop summer yaz için ucuz ve güzel bir seçim,Hugo Boss in Motion a benzetiyorum bu kokuyu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapeCross -- 28 Nisan 2012; 21:12:48 >
  • Arkadaşlar Azzaro Chrome 100+50 ml hızlı al siparişim bugün geldi

50 ml olanını kullnıyorum yaz için enfes bir koku fakat parfüm çeşitliliği açısından 100 ml olanını satıp başka bir parfüm daha alıcam yani anlıycanız

Kutulu sıfır hızlı al faturalı bugün gelen 100 ml Azzaro Chrome 70 tl ye satıyorum haberiniz olsun...
  • quote:

Azzaro chrome /chrome sport,bulvari aqva,lacoste essential,Gio armani
  • bvlgari aqva ve insense ultramarine in açıklarınını denedim basta sert sonra baya yumuşuyo bayan parfumune benzemeye baslıyo orjinalleride öylemidir?Yaz için uygun parfum karar veremiyorum herkesin hosuna gidebilicek hafif bir koku lazım.erkek parfumu oldugunu bellli edecek bişey.(yas 16,ten beyaz)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRS35

bvlgari aqva ve insense ultramarine in açıklarınını denedim basta sert sonra baya yumuşuyo bayan parfumune benzemeye baslıyo orjinalleride öylemidir?Yaz için uygun parfum karar veremiyorum herkesin hosuna gidebilicek hafif bir koku lazım.erkek parfumu oldugunu bellli edecek bişey.(yas 16,ten beyaz)

Açık tenliysen ya odunsu ,ormansı veya fresh kokular tercih etmelisin...baharat temalı veya tatlı ve şekerli kokular gitmez beyaz veya buğday tenlilere
    Kardeş bendeki Chrome tam sana göre 70 tl ye ssatıyorum bugün geldi bu fiyata da daha bulamazsın muhteşemm bir kokudur
    http://www.hizlial.com/saglik-guzellik/parfum/azzaro-chrome-edt-100ml-erkek-parfumu_08.033.0800.0030.htm

buradan aldığım ürünün 50 ml olanını ben kullnıyorum 100 lüğünü satıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkubi -- 28 Nisan 2012; 23:37:28 >

• Evet yaz için alacağım parfümleri belirledim;

1. L'Eau Bleue d'Issey Pour Homme Issey Miyake
    2. Azzaro Chrome Sport

ekleme yapmak isteyen var mı?
  • acik kokularin hicbiri basarili degildir surersin biraz beklemen gerekir, biraz bekle acar abi filan saticilarin tabiriyle ve sadece bir iki ton koku benzer ve o sekilde gider.ben bugune kadar sadece rochas man'in aciginin orjinaline cok benzedigini saniyordum sonra orjinalini kokladim yine benzemiyor.andirir aynisi olmaz o yuzden basarilisi basarisizi yok bu isin sonucta acik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizkubi

quote:

bvlgari aqva ve insense ultramarine in açıklarınını denedim basta sert sonra baya yumuşuyo bayan parfumune benzemeye baslıyo orjinalleride öylemidir?Yaz için uygun parfum karar veremiyorum herkesin hosuna gidebilicek hafif bir koku lazım.erkek parfumu oldugunu bellli edecek bişey.(yas 16,ten beyaz)

Açık tenliysen ya odunsu ,ormansı veya fresh kokular tercih etmelisin...baharat temalı veya tatlı ve şekerli kokular gitmez beyaz veya buğday tenlilere
    Kardeş bendeki Chrome tam sana göre 70 tl ye ssatıyorum bugün geldi bu fiyata da daha bulamazsın muhteşemm bir kokudur
    http://www.hizlial.com/saglik-guzellik/parfum/azzaro-chrome-edt-100ml-erkek-parfumu_08.033.0800.0030.htm

hocam zencilerin 3-4 ton altı bi esmerim. bana nasıl bir parfüm önerebilirsiniz yaz için ?

• quote:

Orijinalden alıntı: juu ichi ban tai taichou

quote:

Orijinalden alıntı: denizkubi

quote:

hocam zencilerin 3-4 ton altı bi esmerim. bana nasıl bir parfüm önerebilirsiniz yaz için ?

Esmer ten genelde bütün parfümleri kullanabilir kokusu güzel olduktan sonra fakat sıcaklarda ne olursa olsun insanı baymayan fresh ,pudralı ,turunçgil veya çiçek ağırlıklı kokular kullanmalısın.Kışın size baharat ve tatlı kokular çok iyi gider fakat yaz için üstte söylediğim temalı parfümler kullanmalısın

• Beyaz ten için yaz parfüm önerisi istiyorum.
    Kalıcı olması önemli ve ixoradan alacağım varmı öneri yapabilecek ?
  • Xeryus rouge kullanan varsa biraz tarif eder mi acaba?
  • Arkadaşlar yaz için takım elbise ya da gömlek + klasik pantolon ile kullanabileceğim parfüm önerisi arıyorum.
    Beyaz tenli olduğumu belirteyim. Çok ağır olmayan, fresh bir koku olması tercihimdir.
  • 
Sayfa: önceki 526527528529530
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.