Şimdi Ara

ORİJİNAL PARFÜM TAVSİYELERi ve DEĞERLENDİRMELERİ KONU BAŞLIĞI (530. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
21.723
Cevap
337
Favori
1.641.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 528529530531532
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lemuria.

quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

herkes jil sander sun men ve bulgari aqua ve marine kullanirsa heryerde pisti olursunuz bu ne ya millet baska parfum soylemiyor.

Pişti olunacağını zannetmiyorum. Burda güzel fresh yapıdaki parfümleri öneriyoruz. Lacoste red kötü parfüm mü? Bence çok güzel, önerebilirdik bunu da, fakat çok bilindik artık. Genelde öneri isteyen kardeşlerimize gidebilecek, genç işi, çok fazla tanınmayan parfümleri öneriyoruz. Hem fiyat olarak da uygun olanları söylüyoruz ki alabilsinler, daha doğrusu açık parfümcülerin yaptığı berbat taklitlerden kurtulsunlar.

Hepi topu 20-30 kişi öneri istemiştir, hepsi aynı parfümü alsa 15 Milyon nüfuslu İstanbul'da pişti olursak da tesadüf demem ben o işe

En azından fresh parfüm önerisi istiyorlar. Yaz gelmiş hala one million kullananlar var. İnsanlara eziyettir bu!

dostum yukarıda yazdıgım parfüm isimlerini az duydum senin bir bilgin varmı onlarla ilgili farklı olsun istedim biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: BRS35

dostum yukarıda yazdıgım parfüm isimlerini az duydum senin bir bilgin varmı onlarla ilgili farklı olsun istedim biraz

Lacoste PHnin şekerli bir kokusu vardı yanlış hatırlamıyorsam. CK One yumuşak unisex bir parfüm. Ten olarak yorum yapmak çok saçma geliyor bana ama açık tenlilerde iyidir. Genelde esmer ten parfüm seçer, beyaz tende ise parfüm neyse öyle kokar. Uymadı derdi falan yok. Diğer iki parfüm hakkında bilgim yok. Zaten açık düşünüyorsun herhalde, açık varyasyonlar orijinallerinin hazzını vermez ama onu da söyleyeyim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BRS35

Lacoste PHnin şekerli bir kokusu vardı yanlış hatırlamıyorsam. CK One yumuşak unisex bir parfüm. Ten olarak yorum yapmak çok saçma geliyor bana ama açık tenlilerde iyidir. Genelde esmer ten parfüm seçer, beyaz tende ise parfüm neyse öyle kokar. Uymadı derdi falan yok. Diğer iki parfüm hakkında bilgim yok. Zaten açık düşünüyorsun herhalde, açık varyasyonlar orijinallerinin hazzını vermez ama onu da söyleyeyim.

yok orjinal almayı düşünüyorum ck one kafama yattı biraz teşekkür ederim

• Esmer ten için kendini farkettirecek , cool yaz kokusu aramaktayım . Şekerli kokuları hiç sevmiyorum . DKNY Men tarzı bir parfüm önerisi istiyorum ..
  • acik parfumun orjinalini de koklamayan gelip cok guzel yapmis demesin burada benim demek istedigim bu.insanlar saniyor ki cok guzel yapmis denilince orjinalle arasinda fark yok ya da cok az.

quote:

Lacoste red kötü parfüm mü?

evet bence cok kotu bir koku.

rochas man da forumdan yayildi sonra herkes kullaniyor dediniz.yaz gelmis hala joop kullanan var ama joop benim tende gider cogunda gitmez o da var.herkese de bulgari aqua denmez bence cesit mi yok kullanmadiysaniz dahttp://www.fragrantica.com/ diye bir site var orada yaziyor yazlik kislik oldugu.bence kimse zan altinda kalmak istemiyor bilmedigi kullanmadigi kokuyu soyleyip.bu kokuyu deneyip alacaksin diyeceksiniz en azindan denemeye gittiginde farkli koku ismi soyleyebilecek begenir begenmez burada senet imzalamiyoruz bu kokuyu begeneceksin yoksa gel yuzume tukur diye.

quote:

BRS35

ck one cok guzel kokar gul filan ama hic uzaga yayilmaz ve hic kalici degildir bu kokuyu kullanmak icin parfume yeni giris filan yapiyor olman lazim hani parfum bana dokunur asla kullanmam diyen arkadaslarima aldirdim ben bunu ilk parfumleri olarak.simdi onlar bile d&g one gibi biraz daha baharat parfumlere gectiler.

• Arkadaşlar sizce Dunlop Summer mi almaıyım yoksa İXORA dan açık parfümmü almalıyım.

az buçuk kalıcı olsun istiyorum dunlop fiyatına göre iyi diyorlar, açık parfüm hiç kullanmadım. Tavsileriniz nelerdir.

kafamdaki fiyatı anlamışsınızdır, pahalı klasik parfüm isimleri söylemeyin lütfen.
  • quote:

acik parfumun orjinalini de koklamayan gelip cok guzel yapmis demesin burada benim demek istedigim bu.insanlar saniyor ki cok guzel yapmis denilince orjinalle arasinda fark yok ya da cok az.

quote:

quote:

rochas man da forumdan yayildi sonra herkes kullaniyor dediniz.yaz gelmis hala joop kullanan var ama joop benim tende gider cogunda gitmez o da var.herkese de bulgari aqua denmez bence cesit mi yok kullanmadiysaniz dahttp://www.fragrantica.com/ diye bir site var orada yaziyor yazlik kislik oldugu.bence kimse zan altinda kalmak istemiyor bilmedigi kullanmadigi kokuyu soyleyip.bu kokuyu deneyip alacaksin diyeceksiniz en azindan denemeye gittiginde farkli koku ismi soyleyebilecek begenir begenmez burada senet imzalamiyoruz bu kokuyu begeneceksin yoksa gel yuzume tukur diye.

Açık parfüm konusunda haklısın, kötü bir taklitse kötü parfümmüş gibi bakıyorlar. Oysa orijinalini deneseler ne kadar güzel olduğunu anlayacaklar.

Zevkler farklıdır, ben beğeniyordum. 2-3 sene öncesinde öneriyordum herkese, şimdi gerek duymuyorum. Ha, yeni başlayanlar için güzel bir geçiş parfümü olur.

Ben o one million hakkındaki yorumu mevsimine göre olmadığı için yaptım. Bahar aylarında çok boğuyor insanı, neden kullanılar ki diyorum. Kulaktan doğma laflarla parfüm aldıkları için böyle oluyor. Tenle alakalı bir durum değil. Ağırsa yazın gitmez, boğar insanı.

Tabii burda bildiğimiz parfümler hakkında yorumlar yapıyoruz, tavsiye ediyoruz. Diğer mesajımda da belirttim, öneri isteyen arkadaşlarımızın çoğu yeni yeni parfüm kullananlar, daha doğrusu ilk defa orijinal alacak insanlar(Açıklar hakkında pek yorum yapmıyorum, önermiyorum da). Geçiş dönemi için verdiğimiz en güzel öneriler bunlar. Zaten düzenli kullanımda sıkacak parfümler, fakat genel beğenisi yüksek. Başka öneriler de yapıyoruz, duruma göre. Şu son 8 sayfada yapılan önerileri kontrol edersen ne kadar öneride bulunulmuş görebilirsin. Sadece benim yaptıklarım değil, her kullanıcı önerilerde bulunuyor. Hepsi bahar-yaz kullanımına uygun.
    Yazlık öneri istiyor, ne yapalım? Sayılı güzel fresh parfüm var. Hepsi çok çok iyi değil, ya da az bilindik değil.

• beyler su parfumleri kullanan ya da bilen varsa yorumunuzu bekliyorum
    yas 27 acik ten

1. leau bleu dissey pour homme issey miyake
    2. Azzaro chrome sport
  • quote:

Orijinalden alıntı: catry

Arkadaşlar sizce Dunlop Summer mi almaıyım yoksa İXORA dan açık parfümmü almalıyım.

az buçuk kalıcı olsun istiyorum dunlop fiyatına göre iyi diyorlar, açık parfüm hiç kullanmadım. Tavsileriniz nelerdir.

kafamdaki fiyatı anlamışsınızdır, pahalı klasik parfüm isimleri söylemeyin lütfen.

Kofre set olarak dunlop summer kullandım. Deodorantı için vasatın üstünde. Narenciye özellikle de portakal aromalı. Kullanılabilecek bir deodorant ama aynı şeyi parfümü geçerli değil.
    Parfümü de portakal ağırlıklı turunç kokusu ama bana sıkıcı geldi. Ofiste gündelik olarak dozajı bol kullandım :) ve artık sonlarına doğru oda kokusu niyetine fıslatmaya başaladım yoksa 100ml i tüketmesi zor, bitirene kadar göbeğim çatladı. . Aldığım parfümü de bitirmeden rahat edemiyorum, kıyamadıklarım birkaçı istisna.
    Sonuç: bence dunlopa vereceğin paraya biraz daha ekleyip daha kaliteli orta kalite bir şey alabilirsin ya da açık parfümerilere devam.

• quote:

quote:

acik parfumun orjinalini de koklamayan gelip cok guzel yapmis demesin burada benim demek istedigim bu.insanlar saniyor ki cok guzel yapmis denilince orjinalle arasinda fark yok ya da cok az.

quote:

quote:

Açık parfüm konusunda haklısın, kötü bir taklitse kötü parfümmüş gibi bakıyorlar. Oysa orijinalini deneseler ne kadar güzel olduğunu anlayacaklar.

Zevkler farklıdır, ben beğeniyordum. 2-3 sene öncesinde öneriyordum herkese, şimdi gerek duymuyorum. Ha, yeni başlayanlar için güzel bir geçiş parfümü olur.

Ben o one million hakkındaki yorumu mevsimine göre olmadığı için yaptım. Bahar aylarında çok boğuyor insanı, neden kullanılar ki diyorum. Kulaktan doğma laflarla parfüm aldıkları için böyle oluyor. Tenle alakalı bir durum değil. Ağırsa yazın gitmez, boğar insanı.

Tabii burda bildiğimiz parfümler hakkında yorumlar yapıyoruz, tavsiye ediyoruz. Diğer mesajımda da belirttim, öneri isteyen arkadaşlarımızın çoğu yeni yeni parfüm kullananlar, daha doğrusu ilk defa orijinal alacak insanlar(Açıklar hakkında pek yorum yapmıyorum, önermiyorum da). Geçiş dönemi için verdiğimiz en güzel öneriler bunlar. Zaten düzenli kullanımda sıkacak parfümler, fakat genel beğenisi yüksek. Başka öneriler de yapıyoruz, duruma göre. Şu son 8 sayfada yapılan önerileri kontrol edersen ne kadar öneride bulunulmuş görebilirsin. Sadece benim yaptıklarım değil, her kullanıcı önerilerde bulunuyor. Hepsi bahar-yaz kullanımına uygun.
    Yazlık öneri istiyor, ne yapalım? Sayılı güzel fresh parfüm var. Hepsi çok çok iyi değil, ya da az bilindik değil.

acik parfumden bakarak orjinali nasilmis anlayalim diyenler buyuk bir yanilgi icerisindeler.azzaro chrome'yi iyi denilen bargello dahil 3 acik parfumcuden denedim hic ilgisi alakasi yok.kendi gorusum degil kuzenim yanimdaydi ucunu de kokladi sonra orjinalini kokladi hic alakasi yok dedi.ben yillarca acik parfum kullandim kiyafete sursen leke yapar tene sursen tedirgin olursun ucuz aldim diye banyo yaparsin bir haftada biter orjinalden pahaliya geliyor.acik parfum adamin verecek bir 50 lirasi olmadigi zaman alinabilecek gunu kurtaracak bir seydir.pazarli site 46 liraya versace blue jeans satiyor belki bu mevsimin kokusu degil ama zengin olduklari halde bu kokuyu kullanan adamlar biliyorum.orjinal parfum demek illa 100 liradan baslar demek degil.bence bir adidas bile acik parfumlerden daha iyi koku olarak ve saglik acisindan.bazi acik kokular kalicilik konusunda abartmis guzel koktugundan degil ama kalici diye kullaniyorlar bu kokulari adidas yapismiyor tabi o kadar uzun gitmiyor.

one million harbi agir koku joop o kadar degil ve teni kuru insanlar ne kadar agir koku surersen sur anca kokuyor gibi bir durum oluyor tene gore degisir yani agir parfum bile olsa.sadece acik ten koyu ten meselesi degil kuru ten pek karsilasilan bir durum degil bende var ben yazin ortasinda joop sursem az bir miktar ucar gider hafifler kisa surede kimseyi bogmaz.

ilk defa orjinal alacaklar icin tabi biraz daha hassas olmak lazim aldiklarina pisman etmemek lazim ama surekli kullanan dekgeldiginde yeni seyler denetmek bence iyi olur hem memnun da kalirlar ama cesit olayi diyorsun.var aslinda guzel kokular da tr'ye pek gelmiyor ya da bazi sitelerde oluyor(kokudankokuya) boyner tekin acar gibi yerlerde olmuyor git kokla da oyle al diyemiyorsun.big bang theory izleyen var mi orada raj unisex bir parfum ismi soyledi arattim harbiden varmis meshurmus da ama tr'de yok.

http://www.fragrantica.com/perfume/Khloe-and-Lamar/Unbreakable-11455.html

alaria

chrome sport kullanmadim duzunu kullaniyorum sport'u daha guzel diyorlar artik nasildir tahmin edemiyorum bence normali de cok guzel tam yaz icin lakin pek kalici degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 1 Mayıs 2012; 20:21:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emrah_Tr

ORİJİNAL PARFÜM TAVSİYELERi ve DEĞERLENDİRMELERİ KONU BAŞLIĞI

Arkadaşlar, Diesel Fuel for Life..
    Bu kokunun açığını yapan firma var mı? Var ise en benzer ve kalıcı olan hangi firma? Bir arkadaşımda denedim, kokuyu inanılmaz beğendim.

Buyrun; DENMARK FURY MAN

• quote:

Orijinalden alıntı: zeynelb

quote:

Orijinalden alıntı: Emrah_Tr

Arkadaşlar, Diesel Fuel for Life..
    Bu kokunun açığını yapan firma var mı? Var ise en benzer ve kalıcı olan hangi firma? Bir arkadaşımda denedim, kokuyu inanılmaz beğendim.

Buyrun; DENMARK FURY MAN

ne kadar benziyor bilmiyorum ki.. gerçi 10 lira pek birşey değil ama..

• Merhaba millet.Bugun kozmetikcim.com dan Ultramarine siparişi vermeyi düşünüyorum.Site güvenlimidir? Ayrıca 3 saat içinde kargo teslimatını verdikleri doğru mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: violencia1903

Merhaba millet.Bugun kozmetikcim.com dan Ultramarine siparişi vermeyi düşünüyorum.Site güvenlimidir? Ayrıca 3 saat içinde kargo teslimatını verdikleri doğru mu ?

ben de ordan aldım site sağlam.aynı gün kargo yapıyor.bugün sipariş ver yarın elinde.3 saatte teslimat için extra kargo ücreti alıyormu bilmiyorum valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_efendy34

quote:

Orijinalden alıntı: violencia1903

Merhaba millet.Bugun kozmetikcim.com dan Ultramarine siparişi vermeyi düşünüyorum.Site güvenlimidir? Ayrıca 3 saat içinde kargo teslimatını verdikleri doğru mu ?

ben de ordan aldım site sağlam.aynı gün kargo yapıyor.bugün sipariş ver yarın elinde.3 saatte teslimat için extra kargo ücreti alıyormu bilmiyorum valla

Sitede ekstra ücretten falan bahsetmiyor.Direk 3 saatte kargo teslimatı yazıyor.İşte olduğum için siparişi ona göre vereceğim.Ben eve döndüğümde gelsin diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_efendy34

quote:

Orijinalden alıntı: uçanBalık

yaz için en iyi parfüm hangisi .. . .

quote:

Orijinalden alıntı: gokhan96

Bu aylar için en iyi koku hangisidir arkadaşlar beyaz ten için?

Parfümde en iyi diye bir olay yoktur. Benim en iyi dediğim parfüm mutlaka bir başkası için değildir, belki de onun için berbattır . Burada genele hitap eden ve beğenilesi parfümleri tavsiye ediyoruz.Son sayfalarda da hep yazlık baharlık parfümler üzerine konuşuldu. Denenmesini tavsiye edeceğim parfümler :
    Dior Homme Sport, Bvlgari Aqva, İssey Miyake Leau Dissey , Azzaro Chrome Sport, Ralph Lauren Polo Blue, Jil Sander Sport.

zevklerimiz çok benzer bunlardan 4 tanesini kullandım
    chromo sport , RL blue favorim

• quote:

Orijinalden alıntı: esmen

quote:

Orijinalden alıntı: catry

Arkadaşlar sizce Dunlop Summer mi almaıyım yoksa İXORA dan açık parfümmü almalıyım.

Kofre set olarak dunlop summer kullandım. Deodorantı için vasatın üstünde. Narenciye özellikle de portakal aromalı. Kullanılabilecek bir deodorant ama aynı şeyi parfümü geçerli değil.
    Parfümü de portakal ağırlıklı turunç kokusu ama bana sıkıcı geldi. Ofiste gündelik olarak dozajı bol kullandım :) ve artık sonlarına doğru oda kokusu niyetine fıslatmaya başaladım yoksa 100ml i tüketmesi zor, bitirene kadar göbeğim çatladı. . Aldığım parfümü de bitirmeden rahat edemiyorum, kıyamadıklarım birkaçı istisna.
    Sonuç: bence dunlopa vereceğin paraya biraz daha ekleyip daha kaliteli orta kalite bir şey alabilirsin ya da açık parfümerilere devam.

iki olumlu yorum görünce heveslenmiştim, eğer okadar kötüyse değmez tabiki 30-35 lira vermeye, daha ucuza açık veya 50-60 liraya orjinal gğzel birşey alınır.

• Arkadaşlar 200 mL Calvin Klein Be Unisex Edit almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz?

• arkadaşlar çok sıcak bir şehirde yaşıyorum..Terlemek falan parfümün kokusunu değiştirir mi? kötüleştirir mi ?
  • 
Sayfa: önceki 528529530531532
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.