Şimdi Ara

ORİJİNAL PARFÜM TAVSİYELERi ve DEĞERLENDİRMELERİ KONU BAŞLIĞI (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21.746
Cevap
340
Favori
1.673.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vladiswar

quote:

Orijinalden alıntı: eediz

quote:

Orijinalden alıntı: Vladiswar
    Arkadaşlar ben de yeni bir parfüm alıcam da bana bir yardım ediverin.

şimdi en fazla 70-80 lira verebilirim şu ara.

Hafif bir kokusu olmalı. Deniz, okyanus kokusu falan tercihimdir. Kalıcı olsun bir de. Hadi bi tavsiye veriverin bee.

70 liraya Cok kucuk boylarini alirsin yada versace blue jeans galiba adi bunu alabilirsin

Versace blue jeans düşüncem. Bana böyle hafif kokular lazım. Kalıcı olucak ama. Rochas man gibi bir şeyler... Ama ucuzu lazım biraz 70 lira falan.

dediğim gibi açık parfüm alabilirsin yada blue jeans alabilirsin o fiyata. Blue jeans de güzel parfümdür. kalicılıpını bilmiyorum ama dediğin gibi hafif çok ağr olmayan bi koku. ama denemeden sakın alma. parfümde zevkler çok farklı olabiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: demirezen889

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: demirezen889

arkadaşlar j4 ü denedim gerçekten çok şekerli bir tadı var aslında pek hoşuma gitmedi kalıcıda değil sabah sıkıyorum öğleden sonra eser yok yeni bir parfüm almayı düşünüyorum mesajları okudum fakat sizin önerleriniz nelerdir kalıcı ve ağır olmayan bir koku olsun

j4 ü dp den denediyseniz beğenememniz çok normal aynı. Eğer biraz şekerli kokulardan hoşlanıyorsanız birde ixorada gidip deneminizi öneririm

ixorada da bakmıştım orda da hoşuma gitmemişti dp den aldımyazda geliyor ağır olmayan kalıcı parfüm önerileriniz varmı??

lacoste red, diesel only the brave , blue de chanel ve one million diyebilirim galiba ama emin değilim kalıcı die biliourum bunları.hemde fresh kokular.

• polo blue nin rollonu var mıı ???

link verirseniz sevinirim....

10-15 sene önce traş köpüğünü kullanmıştım ve kokusu çok hoşuma gidiyordu. Parfümleri nasıldır acaba.

quote:

Orijinalden alıntı: polkol

arkadaşlar david walkerden polo blue ile lacoste red aldım...

orjinallerini kullandıysan fikirlerini belirtirsen seviniriz.

walla orjinallerini kullanmadım ama kokular baya hoşuma gitti...
    lacoste red başta biraz ağır geldi fakat sonraları hoş oldu...
    How charged with punishments the scroll,
    I am the master of my fate,
    I am the captain of my soul."
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeTaXs

Arkadaşlar orjinal parfümleri neden strawberry'den almıyorsunuz? fiyatları çok çok daha uygun. benim aldığım ürünler ulaştı elime hep, bir sorunda çıkmıyor

ben black xs aldım :D gayet alıyorum fiyatları güzel cidden :D

Orijinalden alıntı: MajestiC
    Roll on alma derim. Çünkü piyasadaki ucuz roll on lar kadar bile etkili olamıyorlar. calvin klein in roll on lu bir seti vardı alayım dedim aldım, geldi ve kullanayım dedim çok etkisiz t-shirtleri mahvediyor. Tabi bvlgari içinde aynı şey geçerlimidir bilmem ama zaten 30-40 lira oluyor en ucuzu verilmez diye düşünüyorum.

Bvlgari aqua nın kalıcılık konusuna gelince, sende buğday(biraz daha sarışına yakınım) tenlisin galiba bende de kalıcılığı o civarlarda. Tabi bu aralar hava soğuk sayılır ve kalıcılığı biraz daha düşüyor. Yazın öğlen veya akşam serinliğinde çok daha iyi olacak.

Birde dipnot vereyim, çok beğenirsen aqua marine de düşünürsün büyük ihtimalle. Sakın diyorum, en azından denemeden sakın alma...

CK kokuları kalıcı değil kesinlikle daha kalıcı bir kokusu denk gelmedi kalıcı olanda kendi öz kokusunu çabuk kaybediyor euphoria intense denedim yine hakkaten güzel koku ama notalar arası geçiş çok hızlı dip notası orta notası kadar güzel değil. CK escape'in parfümünü roll onunu kullanmıştım pek memnun değildim kalıcılık konusunda.

Kalıcılığı bana gömleğimde çok kalıcı geldi serin havalarda kıyafete sıcak havalarda tene sıkılırsa etkili olur gibi geliyor.

Yurtiçi kargo dalga geçiyor herhalde müşteriyle gönderi araca yüklendi gönderi araçtan indirildi gönderi araca yüklendi gönderi araçtan indirildi gönderi aracı yüklendi gönderi araçtan indirildi işlemi yapan birim aynı ha.

• quote:

Orijinalden alıntı: GKHN1905

quote:

Orijinalden alıntı: MajestiC
    Roll on alma derim. Çünkü piyasadaki ucuz roll on lar kadar bile etkili olamıyorlar. calvin klein in roll on lu bir seti vardı alayım dedim aldım, geldi ve kullanayım dedim çok etkisiz t-shirtleri mahvediyor. Tabi bvlgari içinde aynı şey geçerlimidir bilmem ama zaten 30-40 lira oluyor en ucuzu verilmez diye düşünüyorum.

Bvlgari aqua nın kalıcılık konusuna gelince, sende buğday(biraz daha sarışına yakınım) tenlisin galiba bende de kalıcılığı o civarlarda. Tabi bu aralar hava soğuk sayılır ve kalıcılığı biraz daha düşüyor. Yazın öğlen veya akşam serinliğinde çok daha iyi olacak.

Birde dipnot vereyim, çok beğenirsen aqua marine de düşünürsün büyük ihtimalle. Sakın diyorum, en azından denemeden sakın alma...

CK kokuları kalıcı değil kesinlikle daha kalıcı bir kokusu denk gelmedi kalıcı olanda kendi öz kokusunu çabuk kaybediyor euphoria intense denedim yine hakkaten güzel koku ama notalar arası geçiş çok hızlı dip notası orta notası kadar güzel değil. CK escape'in parfümünü roll onunu kullanmıştım pek memnun değildim kalıcılık konusunda.

Kalıcılığı bana gömleğimde çok kalıcı geldi serin havalarda kıyafete sıcak havalarda tene sıkılırsa etkili olur gibi geliyor.

Yurtiçi kargo dalga geçiyor herhalde müşteriyle gönderi araca yüklendi gönderi araçtan indirildi gönderi araca yüklendi gönderi araçtan indirildi gönderi aracı yüklendi gönderi araçtan indirildi işlemi yapan birim aynı ha.

Parfümüm elime ulaştı sonunda. Kargo şirketine ulaşınca gidip kendim aldım güzel parfüm herkese tavsiye ederim.

• Arkadaşlar aksaray iline dp açılmış ama dp nin sitesinde ismi yok anlamadım gidip alacam bugün nerden emin olabilirim buna?

Orijinalden alıntı: fasilgibi

Arkadaşlar aksaray iline dp açılmış ama dp nin sitesinde ismi yok anlamadım gidip alacam bugün nerden emin olabilirim buna?

güncellememişlerdir. d&p pek alakalı değil internet sitesiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fss1403 -- 2 Nisan 2011; 12:02:37 >

Orijinalden alıntı: deeply11

david walker dan dior homme kokladım bugün bildiğin vanilyalı bisküvi kokusu ama hoşuma gitmedide diil kullanmadan bilemem tabi bayarmı bayazmı ama almayıda düşünmüyor diilim r

bu arada ben en az foruma 100 mesaj yazmışımdır geçmişten bugüne parfüm forumlarında hala mesaj sayım 0 benim için 100 olsa nolur 0 olsa ne farkeder ne kazandıracak sonuçta

Dior home intese'i koklasan bir de o zaman görürsün bisküvi kokusunu dior home yine hafif kalıyor yazın kesinlikle bayar.

Msj sayısı artmasın önemli değil burda birbirimize faydalı oluyoruz diğer türlü bir getirisi yok.Önemli olan yeni arkadaşlar kazanmak.

• FAVORİ marka açık parfümleri bugün ilk defa denedim. Forumda bu markayla ilgili bir yorum görememiştim. Yorumumu ekleyerek katkıda bulunmak istedim almayı düşünen olursa.

Markanın web sitesi ve sitesinde yazanlar kaliteli bir marka olduğu izlenimini veriyor. Ancak parfümlerinde bu kaliteyi pek bulamadım. Şişelerinin mavi kapakları renk veriyor. Kapağın içine parfüm sıkınca boyasını çözüp masmavi bir sıvı akıyor. Püskürtmesi başarılı değil. Çok miktarda atıyor. Ayrıca diğer markaları bilmiyorum ancak aşırı derecede yağlı. Şişenin üzerine bulaşan sıvı hiç buharlaşmıyor yağlı bir tabaka olarak kalıyor o derece..

3 tane koku denedim: Dior Fahrenheit, JPG Le Male ve Issey Miyake L'eau D'issey. Issey'in kalıcılığı sıfırdı. Çok hafif bir kokusu var ve dakikalar içinde birşey kalmıyor. Diğer ikisinin kokuları fena değil ve epey kalıcı. Banyodan sonra bile üzerimden çıkmadı ancak dediğim gibi çok yağlılar. Herhalde bu yüzden kalıcı. Eşim hiçbirinin kokusunu beğenmedi :p Aralarından seçim yaparsam Le Male daha iyi gibi..

• bugün d.w dan dior homme(E47) aldım kalıcılığı ortalamanın üzerinde gayet tatminkar rochası hiç beğenmeyen birisi olarak bu parfümde o klansmanda ama sabah sıktım ve kokusuyla beni baymadı ileride sıkılırmıyım bilmiyorum ama şimdilik iyi bakmanızı öneririm

Orijinalden alıntı: fasilgibi

Kenzonun kokuları nasıl dp de? Birde dp de hangi parfümler kalıcı ve orjinale yakın acaba?

kenzo pour homme a dpde yaklaşma bile çok kötü yapmışlar

http://www.mistikparfum.com/
  • Sizlerle Avon parfüm deneyimlerimi paylaşmak istiyorum Eğer çevrenizde Avon satan kişiler varsa mutlaka alıyorsunuz, ki mahalledeki marketimiz Avon toptancısıydı, rahat rahat deneyebiliyorduk ve indirimli alıyorduk :)

İlk olarak Perceive'den bahsetmek istiyorum; odunsu ve turunçgil ağırlıklı bir koku ve de kalıcı. Kışın çok iyi gidiyor ama yazın biraz ağır kaçabilir. Essence ise hafif olmakla birlikte harika bir kokuya sahip, bayanlar beğeniyor bu kokuyu :), Surrender da turunçgil ağırlıklı bir koku, biraz daha hafif, yaz için ideal ama artık satışı yok. True Force keskin nane ve turunçgil kokulu, ben pek beğenmedim,tanıtımında yazdığı gibi adamı dinçleştiriyor, gelelim herkesin pek beğendiği FullSpeed'e, ben kokusunu tam anlamıyla alamadım, kalıcı diyenler kadar kalıcı değil diyenler de var, arkadaş testerını koklatmıştı ama kokusu yok gibi, Simple Elements ise çam ve çikolata kokusu içeriyor, çam kokusu daha ağır basıyor, açıkcası bunu hiç beğenmedim. Just Play ve I'm Perfect'in kokularının harika olduğu söyleniyor onları da denemek isterim doğrusu ama şu an satışta yoklar.Black Suede touch ise tam bir kış kokusu, biraz baharatlı. Bir de yeni çıkan Simply Because for him parfümü merak etmiyor değilim Ben içlerinden Essence'i ve Perceive'i beğendim ve kullandım.Favorim Essence, indirime girerse Essence almayı düşünüyorum. Tabi bunlar benim görüşlerim, deneyerek almak en iyisi.

• Kenzo pour home ixora'da çok başarılı orjinalini kullanmıştım bugün gezerken elime caldion marka 2 tester tutuşturdular jeans ve zen. Jeans olan kötü de yumoş gibi kokuyor. Zen olan baya hoş hafif cool water havası var. Yaza baharatlı kokular gitmiyor bence. Fresh ve turunçgil kokular güzel gidiyor.

Orjinalini bilmediğim için benzerlik hakkında birşey diyemem. Koku kalıcı ve güzel. Yalnız yakından elbiseye sıkıldığında leke yapıyor.

2 koku denedim armani ve bulgari. Nedense bulgarinin kokusunu hiç hissedemedim. Bu neden kaynaklanır. Başkalarına koklattığımda onlar kokuyu alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimefe -- 3 Nisan 2011; 9:28:18 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.