Şimdi Ara

ORİJİNAL PARFÜM TAVSİYELERi ve DEĞERLENDİRMELERİ KONU BAŞLIĞI (419. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
21.738
Cevap
339
Favori
1.655.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 417418419420421
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GKHN1905

Gürkan o türlü kendisi kar koymuş oluyor %20-30 arası daha hesaplıya gelir senin için. Kargo 2 güne geliyor. Arda ile görüşürsen sana daha yardımcı olur. Sorması ayıp Müfettiş misin acaba? Sabit durmuyorum diyince aklıma o geldi de.

Katalog fiyatından alıyorum Gokhan hocam, netten sipariste kataloga göre daha mı ucuz oluyor. Eger öyle bir durum varsa net üzerinden alırım. Ogrenciyim, üç gün okuduğum şehirde üç gün evdeyim. Artık sabit durucam ama, dersleri zora sokuyorum bu durumda.

Hz. Mevlânâ Celâleddin Muhammed Belhî (Rûmî)
  • arkadaşlar one million parfumune gittigidiyor dan baktım 100 ml si 45 tl de var 60 tl da 169 tl de de var. 45-60 olanlar sahte 169 orjinal mi, yoksa 169 olan fiyatı çok mu uçurmuş.

Orijinalden alıntı: solidfrost

su an paco rabanne one million ve abercrombie fierce kullanıyorum. ikisi de orijinal. ıkısı de cok kalıcı. one million bıraz daha agır fiercea kıyasla. 2 koku da baktırır, sordurur abercrombie turkıyede nerede satılıyor bılmıyorum ben amerıkadan almıstım. Konuyu acan arkadasa tesekkur ederım gayet yararlı bır calısma olmus

ürünleri alabilceğiniz yeri buldunuz mu?

Orijinalden alıntı: Protoculture

quote:

Gürkan o türlü kendisi kar koymuş oluyor %20-30 arası daha hesaplıya gelir senin için. Kargo 2 güne geliyor. Arda ile görüşürsen sana daha yardımcı olur. Sorması ayıp Müfettiş misin acaba? Sabit durmuyorum diyince aklıma o geldi de.

Katalog fiyatından alıyorum Gokhan hocam, netten sipariste kataloga göre daha mı ucuz oluyor. Eger öyle bir durum varsa net üzerinden alırım. Ogrenciyim, üç gün okuduğum şehirde üç gün evdeyim. Artık sabit durucam ama, dersleri zora sokuyorum bu durumda.

üye olursanız daha da ucuz oluyor katalog fiyatından %30 civarında. Az buz indirim değil yani. Arda ile bir irtibata geçin derim üye olmak istemiyorsanız. Kargo şirketine ulaşsın kargo şirketi ile irtibata geçersiniz sizin için bekletirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: HakanGurol

quote:

Orijinalden alıntı: solidfrost

su an paco rabanne one million ve abercrombie fierce kullanıyorum. ikisi de orijinal. ıkısı de cok kalıcı. one million bıraz daha agır fiercea kıyasla. 2 koku da baktırır, sordurur abercrombie turkıyede nerede satılıyor bılmıyorum ben amerıkadan almıstım. Konuyu acan arkadasa tesekkur ederım gayet yararlı bır calısma olmus

ürünleri alabilceğiniz yeri buldunuz mu?

Hakan bey one milion, abercrombie tmm dikkat çekici ama aradığınız tarz kokular değil. Uygun fiyata almak istiyorsanız efendy kullanıcı adlı arkadaştan costume national scentı öneririm kendisi de başka parfümler önerir. Onun yanında yılbaşı nedeniyle parfümlerde baya bir indirim olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: saint21

bugün elime geçen avonun testerlardan bahsediyim
    UP TO YOU: koku olarak hermes'e çok benzettim hermesin fresh halini düşünün açılış keskin bir turunçla başlıyo böyle toz toprak karışımı acımsı greyfurt ama öle burnu kıran bi acılık değil turunç kokularını sevmem ama bu değişik bi nüans katmış örneğin bi chanel alluredeki yada calvin crave deki gibi tek düze değil orta notada şeftali ve kayısı kokuları devreye giriyor son notada odunsu bi oryantallık var dior intense,lancome hypnose tarzında.. buda kokuya biraz feminenlik katıyo hermes hayranlaranın beğeneceğini düşünüyorum hem ucuz hemde hermes gibi ağır ve pahalı bi parfüm değil

URBAN EDGE:odunsu yeşillik bi parfüm odunsu kısmına katılmıyorum ama yeşillik konusunda hak veriyorum turunçla başlıyo vetiverle sonlanıyo sucul bi koku aynı zamanda sadece dipten gelen vetiver kokusunu alıyorum benzerlik olarak arko traş kolanyasının turuncu renkli olanının aynısı

CHRİSTİAN LACROİX LA NUİT:içeriğinde şipre deri notaları diyo ama alakası bile yok daha çok çiçeksi oryantal bi koku feminen bi koku

TRUE FORCE:odunsu oryantal bi koku oryantal olduğu için ön yargılı davrandım başta ağır olur diye düşündüm kokladıktan sonra o ön yargım kırıldı gayet hoş ve başarılı bi parfüm dersine iyi çalışmış diyebiliriz notalar yerli yerinde açılışı meyve kokularıyla başlıyo ortada adaçayı ve lavanta kokularını hissediyorum uyumlu
    yerli yerinde sona doğru ise paçuli ve sandal ağacı kokuları seziyorum böylelikle sonlanıyor koku bu film de burda bitiyo

VERSACE BLUE JEANS : odunsu baharatlı bi koku ki bildiğim koku öyle kör alışta yapmadım bununda edt sini aldım geçenlerde depomepo comdan aldım artık daha bayat parfümmü verdiler bilmiyom ama parfüm kokmuyo 10 dk da kokudan eser yok inceledim parfüm orjinal artık ne hikmetse artık türkiyede alınan orjinal parfümlerde kokmuyo yurt dışından gelen parfümler buram buram kokuyo bence bunnarın içine türkler giriyo aynı firma bazında orjinal olarak tr de ,bulgaristanda üretimini yapıyolar

hocam çok sentetik bir koku olduğu için burun bir süre sonra yorulup almamaya başlıyor olabilir.

bende de kalıcılık az sanıyordum ama geçen enişte sıktı baya uzaktan güzel güzel kokusu geldi.

yakında kendime sıkınca boğuluyorum sentetiklikten orası ayrı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Xwins

Abi ama istediğim koku hem farkedirliği yüksek olcak hem de kızların hoşuna gidecek bir koku olcak. Yani kendini belli eden hoş bi koku.

Valla Bargello da şöyle yazıyo ama olmaya da bilir :D

621 BRGENVY 25 TL

mandalina,kişniş,biber,gül ağacı,gül,yasemin karanfil

Envy'nin notaları Envy orijinalinde aynen dediğin gibi ancak bargello nasıl yapmış hiçbir fikrim yok. Orijinaline benzemişse ben de alırım, sırf nasıl bir şey olduğunu merak ettiğim için. Yine de içlerinde Envy, Play İntense, Xerysus Rogue ve bir nebze de Givenchy Pi olabilir. CK BE, in2ku falan es geç, yaramaz kokular bence

Gitcem hemen envy e bakacam o zaman çünkü bayağı kalıcı bir parfüm. Play Intense de öyledir umarım :) Yoksa çok hoş koku. Xeryus Rouge biraz sert bir kokuymuş sanırım . L'homme neden listeye almadınız merak ettim :D

• 30 tl ye burberry çakması b'urson diye parfüm aldım kokusu iyi güzel kalıcı fakat yolda yanımdan geçenlerin rahatlıkla kokusunu alabileceği türden değil.Maksimum 20-30tlye kaldırımda yanımdan geçenlerin rahatlıkla kokusunu alabileceği bir parfüm lazım beyler bi yarımcı olun kardeşinize.

Orijinalden alıntı: emreyavuzz61

30 tl ye burberry çakması b'urson diye parfüm aldım kokusu iyi güzel kalıcı fakat yolda yanımdan geçenlerin rahatlıkla kokusunu alabileceği türden değil.Maksimum 20-30tlye kaldırımda yanımdan geçenlerin rahatlıkla kokusunu alabileceği bir parfüm lazım beyler bi yarımcı olun kardeşinize.

şişeyi ağlatman lazım.
    hem açık hava hemde hızla hareket ederken farkedilmesi çok zor. Çok sıkman gerekir. bu kadar parfüm sıktıktan sonra kapalı mekana geçersen millet bayılır

bir de tür olarak doğal olmayan parfümler seçersen daha çok kişi farkeder. yoksa çiçek meyve vs. seçersen kimse farketmez bile

quote:

quote:

Bu bir aralar yeni olan Nikos Sculpture ve Chanel Blue nun bargello kokuları hakkında bu konuda hiç iyi yorumlar okumadım. iKİ parfümü de küçük düşürmüşsünüz :)

Sculpture tenimde 2.5 gün boyunca kaldı farkedirliği de ortalama üstü. Öğrencilere özellikle iyi gider, bayanların da dikkatını iyi çekersiniz.Hatta nasıl olur da popüler olmaz bu koku diye kızıyorum size :)

Chanel Blue ise genellikle akşam,gece klüplerinde kullanabilirsiniz,ben yapaylık hissetmedim doğal hoş bir koku farkedirlik ortalama altı kalıcılık fena değil.

Şimdi gelelim benim konuma;

Yves Saint L'Homme
    Gucci Envy
    Xeryus Rogue
    Givenchy Pi ya da Play Intense
    CK be,in2u,one lardan biri :D

Yaşım 17 bu soğuk havalarda kalıcılık özelllikle farkedirliği iyi bir parfüm almak istiyorum. Hangisin iönerirsiniz hem yaşıma uygun hem de dikkatları çekecek bir parfüm.

Play İntense ilk sırada olsun, xerysus ikinci, pi de bu soğuk aylarda iyi gider. Digerleri hakkında bir şey diyemiyorum. Envy'inin açığı nerde var.? :)

Abi ama istediğim koku hem farkedirliği yüksek olcak hem de kızların hoşuna gidecek bir koku olcak. Yani kendini belli eden hoş bi koku.

621 BRGENVY 25 TL

envynin açığını denemiştim aşırı kötüydü. burnum yorulduğundan mı öyleydi bilmiyorum ama hiç beğenmedim açıkçası

• quote:

quote:

quote:

621 BRGENVY 25 TL

Envy'nin notaları Envy orijinalinde aynen dediğin gibi ancak bargello nasıl yapmış hiçbir fikrim yok. Orijinaline benzemişse ben de alırım, sırf nasıl bir şey olduğunu merak ettiğim için. Yine de içlerinde Envy, Play İntense, Xerysus Rogue ve bir nebze de Givenchy Pi olabilir. CK BE, in2ku falan es geç, yaramaz kokular bence

Gitcem hemen envy e bakacam o zaman çünkü bayağı kalıcı bir parfüm. Play Intense de öyledir umarım :) Yoksa çok hoş koku. Xeryus Rouge biraz sert bir kokuymuş sanırım . L'homme neden listeye almadınız merak ettim :D

L'homme hakkında bilgim olmadığı için bir şey söylemek istemedim, yanlış olmasın diye. Yine de dene, belki hoşuna gider. Bu arada bargello nasıl yapmış, koku benzerlikleri var mı bilmiyorum. Orijinallerinden yola çıkarak yaptım o sıralamayı. Hem mevsime uygunlukları açısından da bir şeyler kattım. Play intense, pi falan pişman etmez seni. Gerisi senin zevkine kalmış :)

• quote:

quote:

quote:

üye olursanız daha da ucuz oluyor katalog fiyatından %30 civarında. Az buz indirim değil yani. Arda ile bir irtibata geçin derim üye olmak istemiyorsanız. Kargo şirketine ulaşsın kargo şirketi ile irtibata geçersiniz sizin için bekletirler.

Tamam hocam üye olayım o zaman, bir yerde sabit durup alırım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam hocam üye olayım o zaman, bir yerde sabit durup alırım.

referans numarası isteyecek senden tanıdığın birisinin üye nosunu verirsen o da puan(para değil yalnız) kazanır.

• quote:

referans numarası isteyecek senden tanıdığın birisinin üye nosunu verirsen o da puan(para değil yalnız) kazanır.

Öyle biri yok hocam. Üye oldum, böyle almak daha mantıklı. 12 lira cepte kalmış oluyor

• ben parfümümü kendim yapıyorum yaklaşık maliyet 35 TL ye yarım litre.İzmirlilere yardımcı olurum

Orijinalden alıntı: ubiquitous_arda

Merakla bekliyorum verdiğim siparişleri. Muhtemelen yarın almış olurum parfümleri. Bir adette çanta aldım ihtiyacım vardı 15TL'ye çok iyi oldu. Gürkan hocam PM attım. Gökhan hocam sende aldın mı Urban Lovers?

Arda henüz almadım da bir saat beğendim onu alma durumum var. ek bütçe ayıramıyorum haliyle senden gelene yoruma göre almayı düşünüyorum ama.

• cerruti fanatiğiyim de ben söylemesi ayıp. İşlevsellikten ve fonksiyonel özelliklerinde çok görselliği,şıklığı ve kalitesi beni cezbediyor. Diamond modellerinden bir tanesi nette hiç denk gelmedi baya da bir indirime girmiş. Telefona bilgisayara harcamam da saat olunca ayrı :)

kokuyu çok beğendim ama büyük bir sorunu var ki o da kalıcılığı pufff diye uçuveriyor benim de sinirimi bozuyor verdiğim o kadar paraya acımaya başladım çoktan

tom ford'un grey vetiver'ini deneyen var mı? türkiye'ye artık gelmiyormuş o yüzden deneyemedim. bilen koklayan yorum yazarsa sevinirim.

Al hocam al ya güzelse. Bende bayadır peşindeydim bi saatin aldım rahatladım.

aynı durumdaymışız
    vostok'dan sonra, seiko 5 sport krizine girmiştim aldık,lakin,kendimi batmış hissediyorum artık :D

• quote:

Ya ben sevemedim o saatleri bir türlü ama bi tanede Seiko Military alıcam yeşil yada bejinden taktım kafaya. Büyük çaplı olanından ama.

hoş makine yahu. koyu lacivert de olabilir bence =D bi de raf kayış alınır,çok güzel olur =D
  • 
Sayfa: önceki 417418419420421
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.