< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9FiestaM6 -- 26 Şubat 2019; 7:31:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9FiestaM6 -- 26 Şubat 2019; 7:31:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Amacına uygun kullanmadığını bildiğin halde, başka insanları rahatsız ettiğini bildiğin halde ve en önemlisi rahatsız olan insanların sana ve ailene küfrettiğini bile bile açmayı kendine yakıştırıyorsan aynen devam et. Cevap vermene gerek yok.
|
Arabanın stock donanımıyla hava atmakta moda mı oldu . Te allam 20 Liralık sis farı 2 liralık ampüluyle neyin havası bu bu kadar. Tamam en asi sensin tamam. Aç sislerini şehrin çılgını seni.
Adı üstünde işte sis farı. Sis varsa aç bu kadar yani ne elzem birşey oldu. Sorsan yoldaki çukurları görmüyorum ondan açıyorum der. |
İyi hoş demişsin de biz bu arabaları hep düz yolda mı kullanıyoruz? En ufak bir tümsekte veya yokuşta direk göze geliyor. Normal kısa hüzmeli far gibi direk aşağıya doğru ışık vermez sis farı. Adı üstünde sis farı. Keyfine göre açmayacaksın. Millet zannediyor ki bunu açınca arabası bir anda ferrari ye dönüşüyor. Küfür yediğinizle kalıyorsunuz söyleyeyim istedim.
|
Bir şeyin kanunen yadaklanmış olması o eylemin yasak olduğu anlamına gelir. Bunun bana göre sana göresi olöaz. Varsa bilgin kudretin ilmin verirsin mahkemeye haklı çıkarsan ne ala. O zaman mersedesi olan adam benim aracım 200de çok rahat gidiyor hep sol şeritte gidecem işine gelmeyen sağdan gitsin diyemez. Veya bende süper müzik sistemi var bütün mahalle beni dinlesin diyemez.
|
Orjinal sis farı ve fabrikanın taktigi orjinal ampulun goz olmasi icin diz cokup sis farı hizasina gelmesi lazim kafanizin.
Zira orjinal sis farı asagiyi aydinlatmak uzere dizayn edilmistir ustundeki ampulde genelde kisa far ampulunuzden kuvvetsizdir. Sis farı nin goz almasi a) ayarinin bozuk olmasi sebebi ile, b) apaci isi standartlara uymayan ampul takilmasi ile olur. Aksi durumda dedigim gibi fabrikanın koyduğu far ve ampul goz alamaz teknik olarak na mumkun. Hayirli gunler |
Yukarıda bir arkadaş sis farının ampülü düşük olur aydınlatması az olur diyerek işkembeden sallamış bir de millete işkembeden sallamayın felan demiş. Çoğu aracın sis far ampülü h11 dir. Yani kısa farlarla kullanılanlarla aynı. Tepesinde kesici olmadığından ve sisi delmek için küçük yapıldığından daha ileriye gider fakat allta konumlandığından bunu yol aydınlatma olarak göremeyiz. Birine sallamafan önce bildiğimiz doğrumu diye bir sorgulayalım
|
Sis dağının başları da küfur küfur esiye...
Buban bu yil gurbani çifter çifter kesiye... Küfür ve Sis... En ayrılmaz ikili... Bizi yetiştiren babamız, ananıza sövdürmeyin diye yetiştirdi... Demek ki her baba bir değil... |
kimin olacak onun bunun...
|
Sis yokken sis farı kullananin beyin engeli vardır.
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uza -00- -- 25 Şubat 2019; 18:55:5 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 25 Şubat 2019; 20:15:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 25 Şubat 2019; 23:11:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |