Şimdi Ara

Orijinal Beats modellerini en ucuz nereden alabilirim? Öneri site istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben AKG Q460 Quincy Jones kullanıyorum ve gayet de memnunum. Beats'lerin fiyatlarından ve ses kalitesinden ( özellikle tiz ) nefret ederim. Param vardı ama Solo HD almadım yerine AKG aldım. Solo HD'si olan bir arkadaşla uzunca karşılaştırdık. Kendisi de benim kulaklığın daha iyi ses verdiğini söyledi.

Ancak başka bir arkadaşım kendine Beats Wireless alacak. Ne kadar Beats alma dediysem de dinlemedi. Bose Q15 al dedim onu da istemiyor. İlle de Beats diyor.
    En ucuzunu bul dedi bana. Ben de dün biraz baktım.

sanalpazar da bir ilan gördüm.http://www.sanalpazar.com/Monster-Beats-Solo-Hd-S680-Wireless-Bluetooth-White__isp4546239
    Seri numarasıyla kayıt edebilirsiniz diyor. Eğer böyleyse ürün zaten orijinal demektir. Ayrıca ürün kargoyla geldiğinde ürünü deneyebiliyoruz mesela kargoyla geldi diyelim ben serial no yu beats sitesine girerim onaylanırsa orijinal olmuş olacak. Hatta kutuyu açarım farkları kontrol ederim. Eğer beats serial i kabul etmezse ve sahte olduğunu anlarsam ürünü onaylamayacağım ve kargocu geri götürecek. Ayrıca replika ve orijinal arasındaki farkları kısmen biliyorum. ( Beats'in sitesinden seri no'sunu gir. Sorun çıkmadan onaylarsa orijinal demektir.
    Onun dışında b yazısının ortasında çıkıntı olmalı.
    Kutudaki resimlerden de anlaşılıyor.
    Kutudan 3-4 tane katalog/Kullanım kılavuzu/garanti belgesi vs. çıkmalı. )

Zaten site Gold'a ait. Ben ürünü inceleyip onaylamadan karşı tarafa param geçmeyecek. Bir sorun olmayacağını düşünüyorum. Yanılıyor da olabilirim. Çünkü bu aiteden daha önce hiç bir şey almadım. Bir bilgim de yok.

Siz ne dersiniz?

Ve Beats modellerini en ucuz nereden bulabilirim. Tabi orijinal olacak. Mesela yabancı ülkelerin sitelerinden hangisini önerirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 22 Ekim 2012; 20:35:11 >

• Wireless tavsiye etmem çok sağlıksız... Onun yerine mixr bakın...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: furky86

Wireless tavsiye etmem çok sağlıksız... Onun yerine mixr bakın...

Peki satın almak için nereyi önerirsiniz. Ve Wireless neden tavsiye etmiyorsunuz? Executive modeli hakkında bilginiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 24 Ekim 2012; 2:00:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Peki satın almak için nereyi önerirsiniz. Ve Wireless neden tavsiye etmiyorsunuz? Executive modeli hakkında bilginiz var mı?

Kulaklık.com uygundu, d&r da, zaten orjinal satan yer çok az, mediamarktta da var, yeri gelince stok indirimi yapıyorlar...
    Wireless hiçbirşey benim gözümde kullanışlı değil, radyasyonu da cabası... Zararı yok diyenlere gülerim... İnsan fizyolojisi dışında herşey zarar verebilir, özellikle de wifi, Bluetooth vs...
    Diğer modelden haberim yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

executive duydugum kadariyla cok iyi degilmis.Kulaklik.com beats satmiyo artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: LuGGi

AKG Q460 Quincy Jones hala kullanmakta mısınız memnunmusunuz? nerden ne kadar aldınız? profiliniz kapalı olduğu için pm atamadım.

AKG Q460 kulaklık kullandım tavsiye etmiyorum ve bass seviyesi sıfır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djenez

quote:

AKG Q460 Quincy Jones hala kullanmakta mısınız memnunmusunuz? nerden ne kadar aldınız? profiliniz kapalı olduğu için pm atamadım.

ne önerebilirsiniz peki? 200-300 lira aralığında?

sr80i mi 2.el orjinal solo hd mi, hd239 var birde 230 liraya sanırım, bu kulaklıkta aklıma yattı?

quote:

Orijinalden alıntı: djenez

quote:

ne önerebilirsiniz peki? 200-300 lira aralığında?

sr80i mi 2.el orjinal solo hd mi, hd239 var birde 230 liraya sanırım, bu kulaklıkta aklıma yattı?

hd239 almanızı öneririm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.