Bildirim
Origindeki 8 Oyunum Gitmiş
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Origin akıllılık etti mi desem ne desem. Bütün hepsini topladı oyunculardan. Ağır fake yedik kısacası. -
Adamlar yasal keyler satıyor diye biliyorum bende rising storm almıştım 1 dolara, şimdilik sorun yok ama kıllandım...
Edit: EA resmi forumunda aynı durumdan muzdarip olan kullanıcılara satın aldığınız ürünün faturasını göstererek kontrol edilmesini sağlayıp oyunun geri alınabildiğinden bahsedilmiş, eğer yanlış anlamadıysam tabi. yetkililerle irtibata geçip humblebundle tarafından size gönderilen satış mailleriyle oyunu doğrulatabiliyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 3 Kasım 2013; 20:20:40 > -
Benimkiler şu an duruyor umarım bir şey olmaz. -
1-2 aydır girmiyordum ben de, kıllandırdın bakayım dedim, herşey yolunda -
aldığımdan beri hepsi duruyor. -
Oyunlar çalıntı veya sahte kart ile alındıysa bu yüzden silinmiş olabilir. 5$'lık humble paketini gittigidiyor vs. gibi sitelerden 2-3 TL'ye satın alanların çoğunun oyunları Steam ve Origin hesaplarından silindi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X