Şimdi Ara

Orianna support neden oynanmıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yani zyra,lux,brand ,malzahar oynanırken ori neden oynanmıyor?

• Ben arada oynuyorum. Düz vuruşu iyi, kalkanı iyi, rakibi yavaşlatıyorsun ve arkadaşını hızlandırıyorsun.. Late de tf de çok işe yarıyor. Yinede bir Lulu değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Enigma -- 14 Mayıs 2017; 17:50:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Q mana değeri fazla değil ancak MINIMUM MAGIC DAMAGE: 24 / 36 / 48 / 60 / 72 (+ 20% AP) 」(Max 60tan başlıyor) - bu. Yani laningde bile çok iyi görmediğimiz Bard Q su buna sahip 80 / 125 / 170 / 215 / 260 (+ 65% AP). Q fullersen biraz dürtebilirsin ama rangei de buna pek elverişli değil.

W : 70 / 80 / 90 / 100 / 110 MANA dürtmeye çalışsan mana costu çok fazla. MAGIC DAMAGE: 70 / 115 / 160 / 205 / 250 (+ 70% AP). Hem AP ratiosu çok yüksek. Dürtsen dürtemezsin mana sıkıntısından. Mana costundan hız da basamazsın pek.

E : Burda karar vermen gereken Q mu fulleyeceksin E mi . Kayda değer bir kalkan istiyorsan E fulleyeceksin. Bu sefer laninginde ne dürtebilir. Ne de kalkanı janna kadar atabilirsin. ( Janna + damage , Karma ekstra hız , lulu ekstra damage veriyor). Pek mantıklı durmuyor. Rakan laninginden beter olabilirsin dürtmelere karşı.

R : Heronun tek oynanma sebebi olabilir. Değer mi dersen early den sağ çıkacaksın , sonra base damageden öte ap ratio ile güçlenen heroya support olarak gıdım gıdım ap kasacaksın. Sonra damage bekleyeceksin. Oyunu sadece ultimle taşırım diyorsan yeterli olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodyB -- 14 Mayıs 2017; 20:3:2 >

• Çünkü bir şampiyonun support olarak oynanması için az parayla çok iş yapabilmesi gerekir
    Dota 2 Anti Herolar
    11 yıl önce açıldı
    Rün olayı oyundan soğuttu.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oriannayı sup oynamaktansa ADC oynarim

Ciddiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IntZTü -- 14 Mayıs 2017; 23:21:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • skillerinin base hasarları değil ap ratioları güçlenmesini sağlıyor, mana ihtiyacı fazla, adc'ye katkısı çok az, diğer adc ye katkısı az olan herolara nazaran bunun getirisi de çok az. Zyra ile çok güçlü bir engage potansiyelin var, hasarın oriannanın üzerinde, objektifleri almayı kolaylaştıracak kadar hasarı var, mana ihtiyacı orianna kadar değil. malzahar 6 levelde 2v2 bir koridorda karşı tarafın hata yapmasını beklemeden kill çıkarma potansiyeline sahip belkide tek support, lux support ise bence çöp orianna ile aynı sebeplerden ötürü.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.