Şimdi Ara

Organize İşler (2005) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
5.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DÜN İTİBARİYLE HAFTALARDIR BEKLEDİĞİM BU FİLMİ İZLEDİM.....

Bİ TESTEREYE UÇUŞ PLANINA BABAM VE OĞLUM A MÜKEMMEL DEMİŞTİM AMA MÜKEMMEL DİYEMİYORUM.......

ÇOK GÜZELDİ AMA MÜKEMMEL DEĞİLDİ...BAŞLARDA FELAN BAYAĞI GÜLÜYORSUNDA ORTADA UZUN BİR SÜRE DURAĞANLIK BAŞLIYOR VE SIKICI OLUYOR....

TAVSİYE EDERİM İZLENMESİ GEREKİR....
  • Arkadaşlar filme gittim. Öncelikle sakın oyuncu kadrosuna kanmayın. Mesela Ebru Akel iki üç kere gözüküyor, niye gözüktüğüde belli değil, sırf isim olsun diye kadroya alınmış.
    Cem yılmaz, en azından Vizontele-1'deki kadar gözükseydi veya o filmdeki kadar komik olsaydı yeterdi. Ama bir tek filmin başında iki dakika gözüktü birde sonunda, espri yapmaya mı çalıştı, yoksa adama silah zoruyla espri yaptırmaya mı çalıştılar, yoksa senaryoyu Yılmaz Erdoğan kafası iyiyken mi yazdı bilmiyorum ama olmasaydı daha iyiydi, sırf filmde bir Cem Yılmaz ismi olsun diye adamı filme almışlar gibiydi.
    Filmin ilk yarısı izlettirdi ikinci yarısı sıktı, çok gülmedim daha doğrusu bir kaç yerde güldüm. Espriler basitti, filmin konusu yoktu hangi olayın niye olduğunu neyle bağdaştırıldığını ve niye yapıldığını anlamak güçtü. Çünkü bütün sahneler birbirleriyle alakasızdı. Süpermen rolünü oynayan arkadaş süper bir oyunculuk çıkardı ama komedyenlikten çok ama çok uzaktı. Tutuk, utangaç, çekingen ve kimseyi güldüremeyen bir komedyeni oynuyordu. Ama rolü filmde komedyenlik rolünü üstlenmekti. Rolü gerçekten çok zordu ama bunun altından kalkamadı. Filmin sonuda saçmaydı. Ne olduğunu söylemeyeyim ama hiç filmin gidişatıyla alakası olmayan saçma ve anlamsız bir sondu.
    Belki biraz acımasız ve ağır bir eleştiri oldu ama gülmek istiyorsanız, daha doğrusu bu filme gülmek için gidiyorsanız sakın gitmeyin. Ama adamlar uğraşmış didinmiş bir film ortaya çıkarmış ben bunu göreyimde Türk sinemasına bir katkım olsun diyorsanız gidin.
    Ve tekrar söylüyorum sakın Cem Yılmaz için gitmeyin.
    Ben zamanımı boşa harcadığımı düşünüyorum.
    Bu arada bir arkadaş filmde küfür yok gibi bir şey demiş. Arada çekilen s.ktirleri saymazsak yoktu...
    Herkese iyi seyirler.........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkangsk -- 25 Aralık 2005 21:18:35 >

• oyunculuklara hayran kaldım...
    ayrıca berrak tüzünataçın da o kadar dillendirilmesi göz
    açıp kapama süresiymiş...
    ve yılmaz erdoğan kendine kıyak yapmamış...
  • Bu son dediğin bir espriydi dimi? Yılmaz Erdoğanın kendisine kıyak yapmaması??? Çünkü Demet Akbağın olduğu sahneler dışında bütün, ama bütün sahnelerde Yılmaz Erdoğan vardı... Zaten Demet Akbağlada hiç birlikte görünmedi....
    quote:

Orjinalden alıntı: aslıyucel

oyunculuklara hayran kaldım...
    ayrıca berrak tüzünataçın da o kadar dillendirilmesi göz
    açıp kapama süresiymiş...
    ve yılmaz erdoğan kendine kıyak yapmamış...

• Yılmaz Erdoğan kendine kıyak yapmamış kızına kıyak yapmıs
  • Oda doğru. Kızdada yetenek var ama yani..... Belki teller çıkarsa konuşmada biraz daha düzelirse yeni bi küçük yıldız doğabilir. Bak buraya yazıyorum o kız iki üç seneye kadar bi filmde babasıyla başrol oynar!
    quote:

Orjinalden alıntı: serseri

Yılmaz Erdoğan kendine kıyak yapmamış kızına kıyak yapmıs
  • İzleyen arkadaşlar iğrenç demişti tabi bide izleyelim baakalım iğrençmi, 5 milyon boşa gitmse bari
  • Valla ben bu filme verdiğim paraya yanıyorum açık açık söyledim, keşke king konga ikinci defa gitseydim...
    quote:

Orjinalden alıntı: Heroisboceq

İzleyen arkadaşlar iğrenç demişti tabi bide izleyelim baakalım iğrençmi, 5 milyon boşa gitmse bari
  • bence hayal kırıklığı filmin sonu tam fiyasko böle filmmi bitirilir
    insan daha bişeyler olacak die beklerken film bitiyo ve apıştığınla kalıyosun
    ben sinema tv öğrencisi olarak pek beğenmedim
    şunuda sölim çok güzsel olabilecek bi film ama yapamamışlar bence
  • gitmeye değermi arkadaşlar.ben gitmeyi düşünmüyorumda.fikrimi değiştirecek bir film mi acaba.
  • fikirlerinize saygı duyuyorum ama bence türkiye için iyi bi filmdi bir senede kaç tane böyle film yapılıyoki bayada güldüm müslümün(cem yılmaz) yanına giderken iki kırmızı arabayla yapılan çekim ve istanbulun güzelliklerini gösteren helikopter çekimlerini çok beğendim bence gidilmesi gereken bi film
  • Gülmek istiyorsanız gidin hersahnesi komik geldi bana.önyargıyla yaklaşanlar gülememiş demekki ayrıca sadece iki yerde küfür vardı onun dışında çok temiz bi film olmuş.

Ayrıca istanbulu muhteşem çekmişler helikopterle dolaştık durduk.Arabalı sahneleri yine havadan çekmişler ama arabalar gerçekten o kadar hızlı gidiyormuydu.yoksa görüntüyümü hızlandırmışlar bilmiyorum ama güzel olmuştu.
    Ayrıca cem yılmaza beğenmeyenlere söylüyorum.adamın filmde oynadığı öncekilere göre daha farklı bi tipti.Ama ne bilim bi vizontele1 dekine benzer bi tiple yine karşımıza çıksaydı.bu seferde her filmde kendini tekrarlıyo derdik.Böyle daha iyi olmuş.
    Filmde gereksiz rolü olanlara gelince berrak tüzünataç ve ebru akel olmasalarda filmde eksiklikleri hissedilmezmiş yani sırf güzellik olsun diye koymuşlar.
    Bide filmin sonunu daha iyi bağlayabilirlerdi.Sonda herkes bittimi film şimdi yani diye öyle kaldık.

Müslüm hıyarı nerde....?

• Önyargıyla alakası yok. Filmin bütün sahneleri birbirinden kopuktu, laf kalabalığı yaparak insanları güldürmeye çalıştılar. Bknz.DEMET AKBAĞ Bknz.CEM YILMAZ-YANINDAKİ ADAM-ÖZGÜ NAMAL diyaloğu Bknz.SÜPERMEN filan bunların konuşmaları boştu ve ne amaçla yazıldığını hala anlayabilmiş değilim. Filmin sonu değil komple bütün konusu saçmaydı. Bende böyle bir kadrodan çok daha güzel bir film beklerdim ama olmadı. Helikopter çekimlerine bir şey demiyoruz ama farkındaysan herkes ondan bahsetmiş! Demek ki filmdeki en can alıcı ve akılda kalıcı sahneler filmin değil o helikopterin çektiği sahnelermiş! Buda bu görselliğin filmin konusunun önüne geçtiğini gösteriyor bence.

quote:

Orjinalden alıntı: erdemgtr

Gülmek istiyorsanız gidin hersahnesi komik geldi bana.önyargıyla yaklaşanlar gülememiş demekki ayrıca sadece iki yerde küfür vardı onun dışında çok temiz bi film olmuş.

Ayrıca istanbulu muhteşem çekmişler helikopterle dolaştık durduk.Arabalı sahneleri yine havadan çekmişler ama arabalar gerçekten o kadar hızlı gidiyormuydu.yoksa görüntüyümü hızlandırmışlar bilmiyorum ama güzel olmuştu.
    Ayrıca cem yılmaza beğenmeyenlere söylüyorum.adamın filmde oynadığı öncekilere göre daha farklı bi tipti.Ama ne bilim bi vizontele1 dekine benzer bi tiple yine karşımıza çıksaydı.bu seferde her filmde kendini tekrarlıyo derdik.Böyle daha iyi olmuş.
    Filmde gereksiz rolü olanlara gelince berrak tüzünataç ve ebru akel olmasalarda filmde eksiklikleri hissedilmezmiş yani sırf güzellik olsun diye koymuşlar.
    Bide filmin sonunu daha iyi bağlayabilirlerdi.Sonda herkes bittimi film şimdi yani diye öyle kaldık.

Müslüm hıyarı nerde....?

• bence filmin - leri
    -> filme aşk meşk katmak adına süperman ile birtakım diyaloglar gereksiz olmuş
    -> akıcı bir konuya sahip değil
    -> Demet Akbağ beni hep germiştir, sıkmıştır yine öyle oldu..
    -> filmin son bölümü daha iyi kurgulanabilirmiş , benim aklıma daha iyi olduğunu düşündüğüm kapanış senaryoları geldi..

+ ları

-> filmin kadrosu zengin
    -> genel olarak eğlenceli bir film, sürekli gülümseyerek izledim
    -> İstanbul gibi bir diyar yok ! kıymetini bilmeliyiz..
    -> Cem Yılmaz komik olmadan da iyi bi oyuncu, bunu ilk kez bu filmde gördüK (ki gülmeye hazır vaziyete geçiyor yüz kasları adamı görünce (:
    -> Yılmaz Erdoğan'ın performansı bence Vizontelelerdekinden daha iyiydi , babacan karakter rolü oturmuş

sonuç olarak bence gidilesi bir film
  • fragmanda duydukarım cok komik...

C.Yılmaz:Hiç ata bindin mi?

Berrak: Bindim

C.Yılmaz : Bi daha binn....

bi de yılmaz erdoğan'ın var yaa...

araba nerde?para nerde?araba nerde?

• bunu zaten vizontele 1 de yaptı...hatta kendi itiraf etmişti 1 günlük tuttuk cekebilkdiğimiz kadar cektirdik diye... toprak yolu havadan cekmenin mantığı neyse artık...işte...görmemişin oğlu olayına + 1 de benden..siyasi mesajı yoksa izlerim belki...yoksa aman uzak olsun..
    quote:

Orjinalden alıntı: werderweremem

quote:

Orjinalden alıntı: serseri

sanırım olmamış büyük bir hayal kırıklığına uğradım açıkcası daha güzel brşeyler bekliyordum
    sadece cem yılmazın göründüğü sonlara dogru 3-4 dakikalık sahne iyiydi gerisi ortalamanın altında kalmış. Demet Akbağ oyunculuğunu ispat ediyor ama kızı rolünü oynayan Özgü Namal (Kurtlar Vadisinin Elifi) rolünü oymayamamıs. Yan rolere gereken önem verilmemiş (ama bir tek Yılmaz Erdoğanın kızının oynadığı sahneler haric nedense) Fİlmi sadece helikopterden İstanbul görüntüleri kurtarıyor.
    bir de sürekli süperman süperman demek sıktı süpermen esprileri cok klasikti.

Aynen katılıyorum. Birde iyiki bi helikopter tutmuşlar, görmemişin oğlu olmuş tutmuş ..... koparmış. Bizimkilerde o hesap kamerayı yere hiç indirmemişler.

• herkesin fikrine saygı duyarım ama gitçeğiniz yada gittiginiz bu filmde sinema namına ben hiç bişey bulamadım.yılmaz erdoğan oturmuş almış eline kağıt kalem sırf zekice cumleler yazmış.ne bi konu var nede film bi yere bağlanıyo.film bittiğinde herşey havada kalıyo.hatta film bitti ben hala bakıyorum burda bitmez diye.millet ayaklandı gidiyo.gerçekten garipsedim bu kadar kaliteli sanatçılardan bu kadar kötü bi film...guzel kaliteli espriler yok değil.ama film gerçekten kötü bence.
  • aslında film güzel bi konu işlemiş ve komedi gözüyle bakılmassa güzel bi filmdi ancak ben komedi filmi diye gittim bu yüzden biraz hayal kırıklığına uradım tabi bazı yerlerinde gülmedim değil.ve filmin müzikleri çok güzeldi rock la türk ezgilerini çok iyi birleştirmişler helal olsun bu arada bye bye hepiniz den sonra bye bye happeness şarkısının girmesi bitirdi beni ::D bu arada bu şarkıyı bulabileceğim bi link verirseniz sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: oydelee

aslında film güzel bi konu işlemiş ve komedi gözüyle bakılmassa güzel bi filmdi ancak ben komedi filmi diye gittim bu yüzden biraz hayal kırıklığına uradım tabi bazı yerlerinde gülmedim değil.ve filmin müzikleri çok güzeldi rock la türk ezgilerini çok iyi birleştirmişler helal olsun bu arada bye bye hepiniz den sonra bye bye happeness şarkısının girmesi bitirdi beni ::D bu arada bu şarkıyı bulabileceğim bi link verirseniz sevinirim

evet ya bu şarkıyı bulmak lazım ben bi bakıyom arese şimdi bulan varsa verebilirmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORD86

quote:

Orjinalden alıntı: oydelee

aslında film güzel bi konu işlemiş ve komedi gözüyle bakılmassa güzel bi filmdi ancak ben komedi filmi diye gittim bu yüzden biraz hayal kırıklığına uradım tabi bazı yerlerinde gülmedim değil.ve filmin müzikleri çok güzeldi rock la türk ezgilerini çok iyi birleştirmişler helal olsun bu arada bye bye hepiniz den sonra bye bye happeness şarkısının girmesi bitirdi beni ::D bu arada bu şarkıyı bulabileceğim bi link verirseniz sevinirim

evet ya bu şarkıyı bulmak lazım ben bi bakıyom arese şimdi bulan varsa verebilirmi

yaw bulamadım tam yazılışı neki bunun

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.