Şimdi Ara

Organize İşler (2005) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
5.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bazıları diyoki guldum demekki iyi filmdi
    filmde sonu belli olmayan o kadar çok şey varki:
    kız iş başvurunda buluyo gerisi yok
    bi tanesi guzellik yarışmasına çağrılıyo noldu belli değil
    eski karısı eve dönüyo neden dondu,dondu noldu belli değil
    superman kıza yazıyodu,sonu yine yok
    bunun gibi daha bi suru şey
    siz şimdi diceksinizki belli olmasın nolcak,adam resmen bi espri bulmuş bunu nerde kullanırım hah şurda ee devamı nolcak o bölümün devamı,boşver ben espirimi yaptım orda gerisi önemli değil.seyirci güldü unuttular zaten..mantık bu
    kopuk kopuk giden neyin nerden geldiği belli olmayan,içine espiriler sıkıştırılmış garip bişey izledik hepimiz,buna sinema denmez....

ORGANİZE İŞLER:ORGANİZE EDİLMEMİŞ FİLM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helluri -- 26 Aralık 2005 18:56:35 >
  • çok güzel filmdi herkese tavsiye ederim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: NeRoBiAnCo

bence filmin - leri
    -> filme aşk meşk katmak adına süperman ile birtakım diyaloglar gereksiz olmuş
    -> akıcı bir konuya sahip değil
    -> Demet Akbağ beni hep germiştir, sıkmıştır yine öyle oldu..
    -> filmin son bölümü daha iyi kurgulanabilirmiş , benim aklıma daha iyi olduğunu düşündüğüm kapanış senaryoları geldi..

+ ları

-> filmin kadrosu zengin
    -> genel olarak eğlenceli bir film, sürekli gülümseyerek izledim
    -> İstanbul gibi bir diyar yok ! kıymetini bilmeliyiz..
    -> Cem Yılmaz komik olmadan da iyi bi oyuncu, bunu ilk kez bu filmde gördüK (ki gülmeye hazır vaziyete geçiyor yüz kasları adamı görünce (:
    -> Yılmaz Erdoğan'ın performansı bence Vizontelelerdekinden daha iyiydi , babacan karakter rolü oturmuş

sonuç olarak bence gidilesi bir film

bu + ve - lerine katılıyorum biri dışında bence Demet Akbağ Türkiyenin en iyi kadın oyuncularından biridir. Demet akbağ yılmaz erdoğan filmlerinde insanı geriyor desek daha doğru olurmuş gibi geliyor. mesela neredesin firuze filmide oyunculuğu gayet iyidi. (neredesin firuzede haluk bilginerle birlikte oynadığı sahneler çok güzeldi.)

• Zaten filmde o kadar! Fragmanda gördüklerinden ibaret! Başka bi şey yok...
    quote:

Orjinalden alıntı: sexai

fragmanda duydukarım cok komik...

C.Yılmaz:Hiç ata bindin mi?

Berrak: Bindim

C.Yılmaz : Bi daha binn....

bi de yılmaz erdoğan'ın var yaa...

araba nerde?para nerde?araba nerde?

• kurgu çok yavaş işliyordu yani hep ya sonunda bi şeye bağlayacak bomba olacak ya da cem yılmaz girecek diye heyecanla bekliyorsun ama ortada bir şey yok.Çok saçmalıklar vardı yani filmde hiç gereği olmayan insanlar vardı iclal aydın ne işi vardı orda,sonra ebru akelin.Be adam madem aile hayatına,karına bağlıydın filmin başında elalemin karısıyla niye basılırsın sonra o kadından ses seda yok film boyunca.Sadece süpermenle nasıl yolu kesişir die uydurulmuş belli.ben daha iyi bir performans beklediğim için hayalkırıklığı yaşadım yoksa türk sineması için yine de belli bi çıtayı aşmış bi film
  • Burda bi çok arkadaş havada kalan çok yer vardı diye yazmışlar.Bence film 90 değilde bi 15-20 dakika daha uzun olsaydı daha iyi bağlayabilirlerdi belki.
    Bide bu kopukluklar sanki bi tv dizisinin 1.bölümünü izlemişiz izlenimini uyandırdı.Sadece karakterleri tanıdık gibi.
    Belki de 2.sini çekecekler.
  • Valla ikincisini çekerler mi bilmiyorum ama BKM ailesi olarak oturup ailece izlerler. Çünkü kimsenin gideceğini düşünmüyorum....
    quote:

Orjinalden alıntı: erdemgtr

Burda bi çok arkadaş havada kalan çok yer vardı diye yazmışlar.Bence film 90 değilde bi 15-20 dakika daha uzun olsaydı daha iyi bağlayabilirlerdi belki.
    Bide bu kopukluklar sanki bi tv dizisinin 1.bölümünü izlemişiz izlenimini uyandırdı.Sadece karakterleri tanıdık gibi.
    Belki de 2.sini çekecekler.
  • yaramaz bir film olduğunu düşünüyorum yılmaz erdoğan yine cem yılmaz ismiyle iş yapmaya çalışmış adam topu topu 10dk gözükmüyor ve milletin koptuğu tek sahne .öt espirisi.
    babam ve oğlum bundan çok daha komik ve izlenilir bir film.
  • vizontele 1 den sonra iğrenç geldi bana...
  • izlemeyi bilmeyenler izlemesin !!!

aslında o film güldürmek için değil...

istanbulun diğer yüzünü göstermeye çalışmışlar...

neyse anlayan anladı bence fil güzeldi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkangsk

Valla ikincisini çekerler mi bilmiyorum ama BKM ailesi olarak oturup ailece izlerler. Çünkü kimsenin gideceğini düşünmüyorum....

ilk 3 günde 583 bin küsür kişi izlemiş. vaybe kimse gitmemiş filme.
  • vallahi ben ne diyeyim hiç umduğum gibi gelmedi bana organize işler bence hayal kırıklığı idi yılmaz erdoğandan bunu beklemezdim ben'inci gün gittim şahsen beğenemedim filmin bir başında bir sonunda güldüm o bölümlerdede cem yılmaz vardı :))
  • bugün izledim.ben beğendim gayet eğlenceli bi film olmuş sürekli gülümseyerek izledim
  • quote:

Orjinalden alıntı: CEZA_NEFRET5

izlemeyi bilmeyenler izlemesin !!!

Hocam izlemeyi bilmeyenler izlemesin lafı bana yeterince saçma geldi o yüzden başka bi şey demene gerek yok... Film güldürmek için değil diyorsun ama o zaman komedi filmi sıfatına sokulması gerekmezdi. Belgesel niteliği taşıyıp araştırmacı bir film olarak yansıtılabilirdi piyasaya.
    Zaten önemli olan komik olup olmaması değil. Bu topiği başından sonuna kadar okursan zaten filmde sadece komikliğin eleştirilmediğini eleştirecek çok şey olduğunuda görürsün. Filmin kopukluğu, konunun saçmalığı, sırf isim olsun diye filme alınmış alakasız ünlü isimler, saçma diyaloglar ve toplasan beş dakika gözüken bir Cem Yılmaz popülaritesine sığınılmış bir film. Başka ne diyim....

quote:

Orjinalden alıntı: erdemgtr

quote:

Orjinalden alıntı: serkangsk

Valla ikincisini çekerler mi bilmiyorum ama BKM ailesi olarak oturup ailece izlerler. Çünkü kimsenin gideceğini düşünmüyorum....

ilk 3 günde 583 bin küsür kişi izlemiş. vaybe kimse gitmemiş filme.

Evet bende şimdi bu film hakkındaki yorumları okusaydım gitmezdim. İlk üç gün çok kişi gitmiş filmin nasıl olduğunu bilmiyorlardı. Bakalım sonuna kadar bu performansı sürdürebilecek mi...

• quote:

Orjinalden alıntı: CEZA_NEFRET5

izlemeyi bilmeyenler izlemesin !!!

Üzgünüm bende film izlemeyi bilmeyenlerdenim!!!!!!!!! Bu film istanbulun hangi diğer yüzünü gösteriyor acaba hırsızları ve mafyaları çekici gösteren tek film bu mu yoksa? Bu filmde tek gördüğüm istanbulun tepeden görünüşüydü ama onun içinde tek sözümmm YETERR!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: helluri

bazıları diyoki guldum demekki iyi filmdi
    siz şimdi diceksinizki belli olmasın nolcak,adam resmen bi espri bulmuş bunu nerde kullanırım hah şurda ee devamı nolcak o bölümün devamı,boşver ben espirimi yaptım orda gerisi önemli değil.seyirci güldü unuttular zaten..mantık bu
    kopuk kopuk giden neyin nerden geldiği belli olmayan,içine espiriler sıkıştırılmış garip bişey izledik hepimiz,buna sinema denmez....

biraz garip yazmşısn kusura bakma.film izlerken herşeyi birilerininizah mı etmesi gerekiyo.sölediğn şeyler gayet rahatlıkla izah edilebilcek şeyler yani bi açıklama bi son getirme gerektirecek şeyler yok.

kız iş başvurusunda bulunuyo;görüşmenin nasıl geçtiğini sende gördün,haliyle kız vazgeçti tabi.bunu anlamak için illa filmde birinin çıkıp da işi kabul etmedim demesine gerek yok.kaldı ki eve döndüğünde annesi ve babasına kötü geçti diye sölemişti...

öbür kız güzellik yarışmasına başvuruyo,kabul de edilio sonrada gidiyo.bunun neresi havada kalmış ben anlamadım.her karakter için yoğunlaşsalar film 5 saat sürer zaten.

superman kıza yazıyodu kız da gitti showunu izledi çocuğun sonunda da beraber olacaklar işte ne olacak ki başka!

ha sadece eskim karısı neden döndü o biraz soru işareti olabilir.ne oldu da ayrıldı dişçiden diye.ama ona da gene aşık olduğu için döndü diyip geçebilirsin.

ben gayet beğendim,güzel vakit geçirdim,verdiğim paraı da helal ediyorum.
    sadece komedi filmi değil,orda istanbul un başka yüzünü de gösteriyo.devamlı gülüncek diye bi kaide yok yani.

bi de şu var,herkes diyoki film sırtını çekimlere dayamış.fena mı olmuş türkiye de ilk defa bu kadar kaliteli çekimler görüntü kalitesi gördüm ben.müziklerde harikaydı bence,çok güzel oturmuş sahnelere.

• Ben de filme pazar günü gittim.Vizontele 1-2 kadar güzel olmasa da yine de izlenebilecek bir film.Filme sırf gülmek için gitmeyin.Çünkü o kadar da komik bir film değil.Yalnız İstanbul manzaraları süper tabi.
    Ve işte Organize İşler film müziği --> buradan buyrun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: trulli

quote:

Orjinalden alıntı: helluri

bazıları diyoki guldum demekki iyi filmdi

biraz garip yazmşısn kusura bakma.film izlerken herşeyi birilerininizah mı etmesi gerekiyo.sölediğn şeyler gayet rahatlıkla izah edilebilcek şeyler yani bi açıklama bi son getirme gerektirecek şeyler yok.

kız iş başvurusunda bulunuyo;görüşmenin nasıl geçtiğini sende gördün,haliyle kız vazgeçti tabi.bunu anlamak için illa filmde birinin çıkıp da işi kabul etmedim demesine gerek yok.kaldı ki eve döndüğünde annesi ve babasına kötü geçti diye sölemişti...

öbür kız güzellik yarışmasına başvuruyo,kabul de edilio sonrada gidiyo.bunun neresi havada kalmış ben anlamadım.her karakter için yoğunlaşsalar film 5 saat sürer zaten.

superman kıza yazıyodu kız da gitti showunu izledi çocuğun sonunda da beraber olacaklar işte ne olacak ki başka!

ha sadece eskim karısı neden döndü o biraz soru işareti olabilir.ne oldu da ayrıldı dişçiden diye.ama ona da gene aşık olduğu için döndü diyip geçebilirsin.

ben gayet beğendim,güzel vakit geçirdim,verdiğim paraı da helal ediyorum.
    sadece komedi filmi değil,orda istanbul un başka yüzünü de gösteriyo.devamlı gülüncek diye bi kaide yok yani.

bi de şu var,herkes diyoki film sırtını çekimlere dayamış.fena mı olmuş türkiye de ilk defa bu kadar kaliteli çekimler görüntü kalitesi gördüm ben.müziklerde harikaydı bence,çok güzel oturmuş sahnelere.

+1

• Ben o kadar beğenmedim bu filmi. ama istanbul güzeldi baya ki artık sıkılmıştımö istanbuldan tekrar hayran kaldım
    beklentilerin üstünde yada karşılığında değil bence film
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.