Organize İşler, Yılmaz Erdoğan'ın 2005 yılında hem yönetip hem de baş rolünü oynadığı İstanbul'da çekilen dolandırıcılık hikayesinin anlatıldığı aksiyon, komedi filmi.
Yer yer sıksa da çok özel sahneleri olan bir filmdir. Her ne kadar Yılmaz Erdoğan'ın en zayıf filmi olarak da görsem yine sonuçta bir Yılmaz Erdoğan filmidir.
Aşağıdaki iki sahne filmdeki en sevdiğim sahnelerdir. Spoiler durumu yüzünden spoiler içine alacam videoları.
Bu sahne bana sorulursa her şeyi ile komple mükemmel bir sahnedir.
Bu sahnede iyidir. İlki kadar değil.
Hocam filoloji sahnesinde bir mükemmellik göremedim ama spoiler ile açıklar mısın mümkünse.
quote:
Orijinalden alıntı: fatihhilal
Hocam filoloji sahnesinde bir mükemmellik göremedim ama spoiler ile açıklar mısın mümkünse.
PM'ye gerek yok. Oyunculuklar olsun komik olması olsun. Havası olsun. Bence çok güzel. Adamların konuşma yapısı bile başlı başına yapması çok zor bir şey. Sinek vızıltısı bile başlı başına acayip komik bir nokta ve zekice. Bir sinek vızıltsıyla güldürebilmek kolay değil. Sonuçta sinek vızıltısı o sahneye oturuyor. Kalkıp BBT de aynı şeyi yapsan aynı havayı verebilir mi ? Veremez. Bence.
Şu laf yeter :
+Abi adamın ayağına sıksın bu bir uyarıdır desin. - Yok önce kafasına sıksın bir daha yaparsa ayağına sıkarız desin.
İngiliz dili tamam bizi için.
her izlediğimde gülüyorum.
Oyuncu kadrosundan ötürü izlemiştim. Bence gayet iyi bir film.