Şimdi Ara

Xian da 2005-2010 yılları arası oynayan arkadaşlara bir sorum olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar xianda kaledbowk adında bir guild hatırlıyormusunuz.Youtube da bi video gördüm 8 unionlu almanların elinden 40 kisi ile kale aldim falan filan diyo inanmadim açıkcası.Hatırlayan varmı kaledbowk diye bi guildi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LightBloom -- 26 Ağustos 2015; 17:37:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kaledbowk egy b bi silahın adıydı. Troll sanırım :D

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anda Oceanus server'ında oynamaktayım. Babel, Caspian, Rome, Sparta ve Xian server'larının birleşimi. Neredeyse 1 senedir onlarla aynı server'dayız, ancak öyle bir guild'e hiç rastlamadım. Rev6'nın guild search'ünden aratabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hayır adamların hikayesi şu 2008 de 7 unionlu almanlardan kaleyi aldik 40 kisi ile gmde bunun üstüne egy b grade 2h nin ismini bu guildin adina vermis falan filan.Sacmalik gibi geldi ama genede sormak istedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LightBloom

    Yok hayır adamların hikayesi şu 2008 de 7 unionlu almanlardan kaleyi aldik 40 kisi ile gmde bunun üstüne egy b grade 2h nin ismini bu guildin adina vermis falan filan.Sacmalik gibi geldi ama genede sormak istedim

    valla ben sro ile ilgili eskilerden firarist diye bi abiyi hatırlıyorum sadece o kadar. kanırtıyordu milleti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LightBloom

    Yok hayır adamların hikayesi şu 2008 de 7 unionlu almanlardan kaleyi aldik 40 kisi ile gmde bunun üstüne egy b grade 2h nin ismini bu guildin adina vermis falan filan.Sacmalik gibi geldi ama genede sormak istedim

    İyi hikaye yazmış
  • olabilir ilginç geldi3
  • Kısaca özet geçecek olursak 2008 yıllarında Ger_Ninja ve DRACULA guildi kendilerine çok güvenen elit guildlerdi, bunlar 2 guild iken çok geçmeden Eternal_SouL , FiFTY_CENT , Kreator , Egypt_Army , The_Vampire , Revenge_Time , adlı guildlerde bunlara katılarak toplamda 8/8 union oldular. Ger_Ninja'nın masteri Sasuke_Uchia Janganı aldı DRACULA guildi ise banditi aldı o zamanlar hotan fortress yoktu sadece jangan ve bandit fortress vardı bende Sasuke_Uchia'ya jangana geleceğimi söyledim kaleye gittiğimizde unionun hepsi jangandaydı 8 guild'den 247 online çıkarmışlardı, yani anlayacağın 247 VS 40 , bilhassa biz genede onlardan kaleyi almayı başardık o gece sabaha kadar atılan globallerin haddi hesabı yok , bi kaç gün geçmeden [GM]Kaisys bizim bu olayı duyar oyuna girer noticeler atar ilk attığı notice gratz Yasin_Siker ve son olarakda fight two handed sword name kaledbowk gibisinden notice attı tabi bizim ingilizcemiz yok internete yazıp çevirmeye çalışıyoruz , en son attığı noticeden şunu anladık: kaledbowk guildinin ismi fight 2h ye verilcektir fight 2h nin ismi kaledbowk olacaktır; tabi o zaman isroyu bırak ksroda bile ne 11dg ne 110 cap nede fgw vardı. Benim guildi'min tüm harfleri küçüktür guildi açarken yaptığım bir hata idi ismi hep küçük olarak kaldı ben baş harfini büyük yapacaktım aslında ama küçük yazmışım ve fight 2h 'yede küçük olarak geçdi diğer tüm itemlere tek tek bak hepsinin baş harfi büyüktür ama fight 2h'nin isminin baş harfi küçüktür ;)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinx54 -- 5 Nisan 2018; 0:1:58 >




  • Vay be gerçekmiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben de 2005te Kartalda oyuna başlayanlardanım. Greece ve persiada oynadım gerçekten sakarya sapancada çok oynayan vardır. Hatta bir keresinde 3-4 arkadaş trenle sapancaya gitmiştik serverden arkadaşları görmeye. O zamanların kafası başkaydı tabi.
  • Kültürkafe kervanına katılmayan bizden değildir
  • yasinx54 kullanıcısına yanıt

    Bu olayı biraz araştırdım 2007-2009 arası ilk 50 guildlere baktım kaledbowk diye bir guild görünmüyor. Ayrıca Yasin_** charı da database'de görünmüyor. DRACULA guildi 2008 yılında kısa bir süreliğine ilk 10'a girmiş Ger_Ninja ise 2009 öncesi çok küçük bir guild. Bahsedilen diğer guildleri göremedim. Bu olay büyük ihtimalle gerçek değil.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.