Unutmamak için öğrenildikten sonra ne sıklıkla tekrar edilmeli sizce? |
Organik kimya ve Elektrokimya tekrar sıklığı

-
-
kanun değil hiç tekrar etmeden de olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güzel rakip eleme taktiğiymiş yemedim
-
ben yerleşiyorum
cidden ama, deneme çözdüğüm için hiç oturup da tekrar etmemiştim ben
Denemede yanlış yapınca aç o konuyu oku. Yoksa bunun biyolojisi var manyetizması var sürekli konu çalışamazsın
Tebrikler hocam darısı seneye benim başıma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
AYT için konuların hepsini bitirince mi yapayım bunu? AYT denemelerine başlamadım daha konuların başında olduğum için bir konuyu öğrenirken öbürünü unutmamak için periyodik tekrar yapayım mı yoksa gerek yok mu sence? TYT konu olarak sıkıntı değil ondan bilmediğim tek kalıtım falan vardır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biyolojide tekrar yapabilirsin ama diğerlerinde pek düzenli tekrar yapmanı tavsiye etmem. Yapabilirsen yap tabii ama ben acayip sıkılıyor ve yapamıyordum. Konular bitince tekrar yapmak çok rahat oluyor.
Veya bir soru bankası tam bitmeden bir tane daha çözmeye başlayarak güzel bi tekrar da oluşturabilirsin.
Bak o güzel fikir diğerinde yarıya gelip başlarım vesaire. Sadece gerek yok demek yerine öneride bulunduğun için saol. tekrar yapmadım diye sınavda kaç konudan patladım zaten bu son şansım
-
hocam konu özetli pdfler oluyor bi arkadaşım onları okuyordu. Diğer bir arkadaşım kimyaözelin tekrarlı soru çözümünü izledi bende izledim güzeldi. Onun dışında ben deneme çözüyordum son iki ay o yüzden fazla unutmadım
hocam sorun son iki ay değil son iki aydan öncesi işliyorsun mesela 1 ay sonra gitmiş oluyor e daha sınava 10 ay falan var bu uzun bir süre ve daha konu çalışıyorum özellikle bilgi ağırlıklı olan ayt de denemelere başlamadım konular bitene kadar nasıl unutmam onu düşünüyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X