Şimdi Ara

Org Çalmayı Öğreniyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
15.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kısaca bu sevdaya nerden tutuştum anlatayım.
    bizimkiler kardeşim için 150 liralık bir org almışlar.tabi bende de küçüklükten bir piyano çalma merağı var. ama bunun için önce nasıl çalındığını öğrenmek gerekiyor el alışkanlığı lazım. bende eve bu yeni alınan org üzerinde çalışmaya başladım. youtube da çeşitli videolar var bunların bir kaçını kağıda döküp çalıştım şimdilik birazdan aşağıda paylaşacağım ilk 5 parçanın giriş kısımlarını çalabiliyorum. bu bana daha da cesaret verdi. kendimi org da geliştirip daha sonra piyano kursuna gitmeyi düşünüyorum yada geliştirsem kendi paramla idarelik bişrey almayı düşünüyorum bakalım zaman neyi gösterecek bu işe acayip merak sardım.

aşağıdaki paylaştığım parçalar dışında bana yine bu tarz çalması kolay parçalar önerirmisiniz yada youtube linki atabilirmisiniz.

şimdi bu alta ilk 5 şarkımı paylaşıcam giriş kısımlarını çala bildiğim.bu konuyu açmamdaki amaçlardan biride hem çalışmayı düşündüğüm parçaları bir araya toplamak hem sizden yeni parçalar öğrenmek ve destek almak şimdiden teşekür ederim.

duel of fates

reguiem

beethonev 5 symp

toccata

hababam sınıfı

buraya kadar olanlar şu an için giriş kısımlarını çala bildiklerim.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

buradan sonraki olanlar üzerinde çalışmayı düşündüğüm çalmak istediğim parçalar.

bu adamı allah bildiği gibi yapsın

• Peki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mc_Doglos kullanıcısına yanıt
    guitar pro da sanırım klavye vardı onu indir ve çoğu şarkının gp tabını bulabilirsin ayrıca klavye egzersizleride vardır
  • teşşekür ederim tavsiyeniz için.
    videolardaki programı kullanıyorum zaten şu an için adı synthesia. bunda da parçaların zorluk seviyesine göre sınıflandırmışlar. ve dediğiniz gibi egzersizler felanda var.
    sizin dediğiniz şeyede bir göz atıcam teşekkürler.

@tristran
  • Videolar az olmuş ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

Videolar az olmuş ama...

şimdilik bu kadar.ilk paylaştığım 5 parçayı full çala bilsem benim için şimdilik bu kadar yeterli olabilir zamanla daha geliştire bilirim.

sizin önere bileceğiniz ,dinlerken kulağa hoş gelen parça varmı ?

@Ömer
  • Youtube serveri buraya taşıdı zannettim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 50pho50

Youtube serveri buraya taşıdı zannettim

o kadar çok değil bence abartmayın bu kadar
    alt üstü 15 parça falan vardır.
  • hayırlı olsun hocam bende piyano çalmak istiyordum dijital bir piyano alıp ama şimdi bir heveste alıpta kenarda bırakırsam paraya yazık olur diye düşünüyorum.Öyle kolay öğreniliyor mu evde çalarak öğreniliyorsa başlayabilirim ama kurs sıkar herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: msec0727

hayırlı olsun hocam bende piyano çalmak istiyordum dijital bir piyano alıp ama şimdi bir heveste alıpta kenarda bırakırsam paraya yazık olur diye düşünüyorum.Öyle kolay öğreniliyor mu evde çalarak öğreniliyorsa başlayabilirim ama kurs sıkar herhalde

aynen hocam piyanoların fiyatları baya yüksek en kötüsü bile şu an 2 000 tl den başlıyor.
    bu yüzden ve daha yeni başlayacaksanız orta kalite bir org alın ve benimde yaptığım gibi youtube daki videolardan kendi kendinize öğrenmeye başlaya bilirsiniz.baktınız bunlarda yetersiz geliyor o zaman güzel bir piyano kursuna başlaya bilirsiniz.

syntesia programından yada youtube daki videolardan kendize bir çalışma kağıdı çıkartıp işe başlaya bilirsiniz. ben buraya isterseniz birazdan bir örnek çalışma kağıdı koya bilirim benim hazırladığım.

• Konu silinmez taşınır ise faydalı bir iş olur. Böyle geniş içerikli bir org konusuna denk gelmedim forumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Konu silinmez taşınır ise faydalı bir iş olur. Böyle geniş içerikli bir org konusuna denk gelmedim forumda.

var aslında benden öncede açılmış yararlı bir konu var ama pek ilgilenen olmamış sanırım.
    buradaki arkadaşın açmış olduğu konu piyano ve org çalmanın temel ve basit yollarını anlatıyor ilgilenen arkadaşlar buradan da faydalanabilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_31596001/tm.htm
  • Hocam o orgun modelini bi yazar mısınız?Ben de piyano almadan önce kendimi geliştirmek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fadafaka

Hocam o orgun modelini bi yazar mısınız?Ben de piyano almadan önce kendimi geliştirmek istiyorum.

bendeki org şu hocam. yalnız bu 61 tuş 88 tuşlu alırsanız daha iyi şimdilik idare ediyor ama ilerde lazım oluyor kendini geliştirdikçe.

http://www.hepsiburada.com/liste/piranha-acoustica-q-type-61-tus-org/productDetails.aspx?productId=music8698720982182&categoryId=19018195

• quote:

Orijinalden alıntı: Mc_Doglos

quote:

Hocam o orgun modelini bi yazar mısınız?Ben de piyano almadan önce kendimi geliştirmek istiyorum.

bendeki org şu hocam. yalnız bu 61 tuş 88 tuşlu alırsanız daha iyi şimdilik idare ediyor ama ilerde lazım oluyor kendini geliştirdikçe.

http://www.hepsiburada.com/liste/piranha-acoustica-q-type-61-tus-org/productDetails.aspx?productId=music8698720982182&categoryId=19018195

Sağolun hocam, 100 uygun görünüyor ayrıca bunlara kulaklık bağlanabiliyor mu ve memnun musunuz?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mc_Doglos

quote:

Sağolun hocam, 100 uygun görünüyor ayrıca bunlara kulaklık bağlanabiliyor mu ve memnun musunuz?

aynen hocam kulaklıkta dahil mikrofon ve out R/L girişleri de var. ben şahsen 2+1 e bağladım bunu daha iyi ses ala bilmek için. kendi üzerindeki hoparlörleri pek hoşuma gitmedi. şu an için memnun sayılırım nede olsa daha acemi aşamasındayım. ilerde daha iyisini almayı düşünüyorum.

• nota öğren öyle synthesiayla falan olmaz bu işler bide adam gibi 88 tuşlu bi dijital piyano al
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.