Şimdi Ara

Oregon RM303R Projeksiyonlu saat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
7.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar ben de bu tür bir saat arıyorum ama pille çalışırken projeksiyon özelliğinin sürekli aktif kalmasını istiyorum.Adaptörle kullanmak istemiyorum. Ya da ekranı karanlıkta dahi sürekli görünebilen ve çok ışık yayıp da gece lambası gibi ortalığı aydınlatmayan bir saat arıyorum. MEsela BURADAKİ saatin ekranı sürekli resimdeki gibi görünüyorsa bu saat aradığım saat olabilir. Szin bildiğiniz, belirttiğim gibi bir saat varsa önerinizi bekliyorum.

Pil tuketimi goz onune alinacagi icin ureticiler bahsettiginiz sekilde bir uretime gitmiyorlar.

Pil dayandiramazsiniz o sekilde. Selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

En büyük savaş cahilliğe karşı yapılan savaştır...
    Mustafa Kemal Atatürk
  • Cevabınız için teşekkür ederim. Projeksiyon özelliği olmasa da olur ama pille çalışan, karanlıkta elimi çırpmak, masaya vurmak gibi eylemler yapmadan sadece saate dönerek ekranını okuyabileceğim ve odayı fazla aydınlatmayan bir dijital (Yatak odamda tik tak sesi istemiyorum) masa veya duvar saati bilen varsa önerilerinizi bekliyorum. Alarmı, takvimi ve termometresi de olursa tadından yenmez ama bu son saydıklarım olmasa da olur.

Orijinalden alıntı: JaCkBuiLt

Cevabınız için teşekkür ederim. Projeksiyon özelliği olmasa da olur ama pille çalışan, karanlıkta elimi çırpmak, masaya vurmak gibi eylemler yapmadan sadece saate dönerek ekranını okuyabileceğim ve odayı fazla aydınlatmayan bir dijital (Yatak odamda tik tak sesi istemiyorum) masa veya duvar saati bilen varsa önerilerinizi bekliyorum. Alarmı, takvimi ve termometresi de olursa tadından yenmez ama bu son saydıklarım olmasa da olur.

Gece yatarken tavana bakmak yeterli oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Mustafa Kemal Atatürk
  • Sanırım yanlış anladınız. Ben projkesiyonu olmasa da olur; öenmli olan pille çalışması, ses yapmadan çalışan, karanlıkta dahi ekranı rahat okunurken ekranın tamamı ışıklı olan değil de sadece saatin yazıları ışıklı olan ve böylece odayı fazla aydınlatmayan bir saat tavsiyesi istemiştim en son. Yoksa projeksiyonlu olan saatlerde tavana bakmanın yeterli olduğunu biliyorum.
    Öfkeliyken konuş. Göreceksin ki pişman olacağın en güzel konuşmayı yapmışsın...
  • @mkarpuz61
    Bu belirttiğiniz ürünlere benzer olarak Philips'in de bazı modelleri var. Benim için önemli olan saatin kaç olduğu, resimlerde göründüğü gibi sürekli ışıklı olarak aktif olması ve sadece pille çalışması.

@mkarpuz61
    Bu belirttiğiniz ürünlere benzer olarak Philips'in de bazı modelleri var. Benim için önemli olan saatin kaç olduğu, resimlerde göründüğü gibi sürekli ışıklı olarak aktif olması ve sadece pille çalışması.

İster pille isterseniz adaptörle çalışıyor. Benimkinde pilde takılı, adaptörde takılı. Elektrik kesilince sorun olmuyor.

Mustafa Kemal Atatürk
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebic

quote:

@mkarpuz61

İster pille isterseniz adaptörle çalışıyor. Benimkinde pilde takılı, adaptörde takılı. Elektrik kesilince sorun olmuyor.

Peki sadece pil takılı olursa yine saat aktif bir şekilde görünüyor mu sürekli? Yoksa pil sadece elektrik kesintisi durumunda saatin sıfırlanmaması için mi gerekli?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.