Şimdi Ara

Ordulu Oyuncunun Drogba Şaşkınlığı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Drogba Şaşkınlığı!

Galatasaray ile Orduspor arasında oynanan maçta Fildişi Sahilli yıldız ile çarpışarak hastaneye kaldırılan Barral, “Drogba beni ziyarete geldiğinde büyük şaşkınlık yaşadım. Bu anı hiç unutamam” dedi.

Orduspor’un İspanyol futbolcusu David Barral, 25 Şubat’ta Galatasaray ile oynanan maçın ardından yaşanan gelişmelerin kendisini çok şaşırttığını ve duygulandırdığını söyledi. Türk Telekom Arena’da oynanan karşılaşmada sarı kırmızılıların yıldız golcüsü Drogba ile kafa kafaya çarpışan ve ardından hastaneye kaldırılan 29 yaşındaki santrfor AS gazetesine yaptığı açıklamada Fildişili oyuncuyu övdü.

Barral, “Drogba beni görmeye geldiğinde çok şaşırdım. Gerçekten çok güçlü bir oyuncu sahada onun karşısında durmak zor. Ama bir o kadar da kibarmış. Derhal hastaneye koştu ve bana orda ne kadar üzgün olduğunu anlattı. Kesinlikle hareketinin kasıtlı olmadığını söyleyerek benden af diledi. Büyük bir jestti, gerçekten çok şaşırdım. Bunu hiçbir zaman unutamam” dedi. Barral, ‘Ali Sami Yen için cehennem diyorlar, doğru mu?’ sorusuna ise, “Evet gerçekten öyle… Taraftarlar maç başlamadan bağırmaya başlıyor ve hiç susmuyorlar. Kariyerim boyunca en büyük şaşkınlığı o statta yaşadım. Ordakiler gerçek fanatik” diye konuştu.

• adam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamsın Drogba diye boşuna demiyoruz.
  • adamsin drogba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamsın Drogba

• adam hala hastanede mi?
  • ozaman Eboue den gelsin "koca kafa"
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jason Denayer Galatasaray'da
    10 yıl önce açıldı
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • olur öyle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.