Şimdi Ara

Ordu Tarafından Vurulmuşum Gibi Çek!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ordu bunlara zulmediyorsa neden böyle bir şey yapma gereği duymuşlar? Amacım muhalefet olmak değiş, garibime gitti

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/139215/ordu-tarafindan-vurulmusum-gibi-cek-muslum-bros-production

Edit: Sanırım eylem yapıyorlar böyle, şimdi mantıklı geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Obsessive Devotion -- 14 Ağustos 2013; 22:41:26 >

• taksim olayların sylenen yalanlar ne yüzden ise o yüzden
    https://twitter.com/search?mode=media&q=%23M%C4%B1s%C4%B1rdaKatliamaSon&src=tren
  • oha doğru mu lan bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Purgatory_

oha doğru mu lan bunlar

Ölen ve yaralanan mutlaka vardır ama abartıyorlar sanırım. Nasıl güveneceğim artık Mısır' da öldü diye paylaşılan resimlere? Zaten cidden çok ölen olsaydı böyle bir şey yapma gereği duymazlardı bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Obsessive Devotion

quote:

oha doğru mu lan bunlar

Ölen ve yaralanan mutlaka vardır ama abartıyorlar sanırım. Nasıl güveneceğim artık Mısır' da öldü diye paylaşılan resimlere? Zaten cidden çok ölen olsaydı böyle bir şey yapma gereği duymazlardı bence.

Tüm haber sitelerinde en az 1000 kişi olduğunu söylediler bu azmı ki hocam
  • Gene mi mağdur müslüman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tt10

quote:

Orijinalden alıntı: The Obsessive Devotion

quote:

oha doğru mu lan bunlar

Tüm haber sitelerinde en az 1000 kişi olduğunu söylediler bu azmı ki hocam

Hangi haber sitelerinde mesela? Artık haber sitelerinin çoğuna güvenmiyorum, gezi olaylarında ne b.k olduklarını gördük hepsinin. Neyse olay eylem amaçlı sanırım tam anlayamadım ama anlamadan konuşmayayım bu video hakkında.

• Mentollü Kurşun kullanıcısına yanıt
    Bu olayın madur etme yada mağduriyet alakası yok bu olaylar orta doğudaki 1990 yıllardaki saray bosna katliyamı gibi dünya güçlerinin dilsiz kalmasının aynısı
  • bide bunları savunanlar var
  • durum vahim

Ordu Tarafından Vurulmuşum Gibi Çek!
  • eray22486 kullanıcısına yanıt
    Çok şükür ben insanlığımı kaybetmemişim'ki dünyada yaşanan ırkçı ve katliyamlara alkışlayan yada sesiz kalan biri olmam
  • Bu katliama sessiz kalıp hele bir de destek verenler yok mu , vay onların haline.
  • Mısır olduğunu düşünmüyorum. Başka bir yerdede çekilmiş olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.