Şimdi Ara

Ordu'da Ormanlık Alandan Ateş Açıldı! 3 şehit, 2 yaralı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Mesudiye ilçesinde operasyonel faaliyet yürüten askerlerin üzerine ormanlık alandan ateş açıldığını, ilk bilgilere göre 2 askerin çeşitli yerlerinden yaralandığını bildirdi.

    VALİ: ASKERLERİN ÜZERİNE ATEŞ AÇILDI

    Balkanlıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Mesudiye'deki Topcam Karakolu mevkisinde ihbar üzerine operasyonel faaliyet yürüten askerlerin üzerine ormanlık alandan ateş açıldığını belirtti.

    2 ASKER YARALANDI

    İlk bilgilere göre 2 askerin çeşitli yerlerinden yaralandığını ifade eden Balkanlıoğlu, "Bölgede teröristlere yönelik operasyon sürüyor. Ayrıca İl Jandarma Komutanımız da bölgeye intikal ettirildi." dedi.

    "Ordu Mesudiye Topçam Jandarma Karakolu mevkiinde ihbar üzerine operasyon yürüten askerlere ormanlık alandan PKK’lı teröristlerce ateş açıldı. İlk belirlemelere göre 3 askerimiz şehit olurken 2 askerimiz de yaralandı. Sıcak temas sürüyor. Takviye ekipler olay yerine gönderildi. Operasyon devam ediyor."

    http://www.haberler.com/ordu-da-askerlere-silahli-saldiri-8662101-haberi/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oscar Nixon -- 31 Temmuz 2016; 14:50:12 >







  • Pkk karadenize kadar geldiyse işimiz yaş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav arkadaş ne oluyor bu karadenizde pkk gittikçe karadenizdeki varlığını arttırıyor. Daha 2 hafta önce yanılmıyorsam trabzonda pkk saldırısı sonucu 3 şehit vardı heralde.

    Edit : 3 şehit varmış. Allah belalarını versin. Pkk karadenizde varlığını gittikçe arttırıyor. Bu gidişat hiç hayra alamet değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ml_csd_ds -- 31 Temmuz 2016; 14:34:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ml_csd_ds

    Yav arkadaş ne oluyor bu karadenizde pkk gittikçe karadenizdeki varlığını arttırıyor. Daha 2 hafta önce yanılmıyorsam trabzonda pkk saldırısı sonucu 3 şehit vardı heralde.

    http://www.milliyet.com.tr/pkk-trabzon-da-saldirdi-3-sehit-gundem-2280607/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FaLCoN-61

    Pkk karadenize kadar geldiyse işimiz yaş

    3 askerimiz şehit olmuş maalesef.

    3 ASKERİMİZ ŞEHİT"

    "Ordu Mesudiye Topçam Jandarma Karakolu mevkiinde ihbar üzerine operasyon yürüten askerlere ormanlık alandan PKK'lı teröristlerce ateş açıldı. İlk belirlemelere göre 3 askerimiz şehit olurken 2 askerimiz de yaralandı. Sıcak temas sürüyor. Takviye ekipler olay yerine gönderildi. Operasyon devam ediyor."

    Ordu ve ilçelerinde görevli polislere de çelik yelek giymeleri talimatı verildi.
  • Allah rahmet eylesin sabır versin ailelerine.

    Bu şerefsizler fındık , çay toplama amacıyle girdi oraları iyi keşif etti sanırım umarım orada kürtlere iş vermezler artık ucuz diye kürt çalıştıran kesim çoktu galiba.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pkk karadenizde geziyorsa heryerde gezer

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara'da korkunç saldırı! +18
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Darbe basarili olmadi. B planina devam.

    Hemen simdi, ogretmeninden,esnafina kadar pkknin sivil destekcilerine operasyon yapilmali.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakkari'de de şehitlerimiz var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: caga17

    Hakkari'de de şehitlerimiz var.

    Yeni haber mi hocam ?

    Öle bir haber gelmedi daha. Şemdinlide çatışma olduğu söylendi sadece.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orduluyum bizzat ve PKK nın bu ülkede en son yapılanacağı yer bizim oralarda. Fındık işçilerine karışıp gelen bi grup şerefsizin eylemleridir. Onların yakalanması uzun sürmez oralarda ama eskiden bunu bile yapamıyorlardı. Sıkıntı ilerlemeye başlıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mlkp orada etkin. PKK ile işbirliği yapıyor. FETÖ gibi, bu sosyalist komünist teröristleri de tüm kurumlardan temizlemeden bu terör bitmez!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • karadenizde nezaman yayıldı bu pkk daha iki hafta önce yine karadenizde şehit vardı.offffff
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

    Allah rahmet eylesin sabır versin ailelerine.

    Bu şerefsizler fındık , çay toplama amacıyle girdi oraları iyi keşif etti sanırım umarım orada kürtlere iş vermezler artık ucuz diye kürt çalıştıran kesim çoktu galiba.

    Bir zamanlar doğuda da Türkler vardı bir kısmı tehditlerle zorla göç ettirildi bir kısmı ise uzun süren bir süreç sonucu asimile olmaya maruz kaldı.




  • Askerlik orduya çıksa sevinirdim .ne terör var ne çatışma ,sessiz sakin yer derdim . vay anasını .. önce sel şimdi de terör ... yukardaki arkadaşın dediği gibi fındık işçilerinin arasına karışmış olabilirler.
  • Tek istedikleri türkler doğuya gelmesin. Kimse buraya gelirken güvenliğinden emin olmasın. Bu sayede biz kürtleri buraya yerleştirelim. Yeterli nufusu elde edince de oylamayla türkiyeyi bölelim. Kafalarında bu var. Bilerek doğuda eylem düzenliyorlar sürekli. sırf doğuda türkleri korkutup orada yaşamalarını engellemek
  • Orduda yasiyorum . Gercekten kotu bir durum . Muhtemelen mevsimlik iscilerle gelmislerdir , bunlari bahcelere bile sokmamak lazim ki daha gelmeye bahaneleri olmasin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • askerin eli kolu bağlı morali yerle bir . ne billiyorsunuz artık linç ettiğiniz akserden kemerlere saldırıdığınız askerlerden hangi yüzle bakacaksınız yüzüne ? neden savunsun direk atlıyorlar ölüme artık dünyaya küstüler . operasyon kimin umrunda . sivil darbe ile yıkıldı o hayellerimizde ordu gücümüz .. yerle bir.. başımız öne eğiik ethem sancağın teneke bmc leri ile de dahada savunmasız araçlarımız .

    gidin ak neferler haydi savaşa giyin kefenleri tankları bile durdurabiliyorsunuz asker lerin yakasını bırakın ölmeye gidin pkk yı bitirin . .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: forumu

    Darbe basarili olmadi. B planina devam.

    Hemen simdi, ogretmeninden,esnafina kadar pkknin sivil destekcilerine operasyon yapilmali.

    Geçen sene de mi Darbe başarısız olmuştu ?

    Kaç senedir şehit veriyoruz hala Darbe diyorsun boş boş
  • Bu at hırsızları iyice azdı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.