Şimdi Ara

Ankara'da korkunç saldırı! +18

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara’da sokakta tuvaletini yapan bir vatandaşa kızan grup emekli vatandaşın “penisini” kesti.

Ulus'ta ''cadde ortasında tuvaletini yaptığı'' gerekçesiyle bir grubun saldırısına uğrayan emekli işçi, ağır yaralandı.

Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, M.Ç. adlı emekli işçi, Rüzgarlı Sokak'ta bir işhanının önünde tuvaletini yaparken 3 kişilik bir grubun saldırısına uğradı. Saldırganlar, M.Ç'nin cinsel organını kestiler, karnından ve bacağından da bıçakla yaraladılar.

Olaydan bir süre sonra SSK Dışkapı Hastanesi'ne kaldırılan M.Ç. ameliyata alındı. M.Ç.'nin ameliyatı yaklaşık 6 saat sürdü. Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri, saldırganların yakalanması için soruşturma başlattı.

http://www.haber34.net/index.php?option=com_content&task=view&id=238&Itemid=1

çüşş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoLLiN -- 17 Mart 2006; 1:40:16 >

• Kurtlar vadisi sokaklarda artık!!!
  • Yani İşhanının Önüne Çiş Mi Yapılır ya Sonra Keseler İşte hayret BirşeyBirde cadde Üstünde oha.sana be adam
  • ya döversin falan tamamda, Niye Kesiyon ya !...

o adamların muhtemelen Zaten Fantezisiymiş, Bundan iyi fırsat olmaz deyip, kesmişler..

Böğğ.. iğğğ...
  • Nasıl kesitki ya hayret valla onu tutması falan gerekiyo iğrenç yahu ben seri katil olsam bile tutup penis kesmem adamda bi eğlim var demek penise karşıki direk yani ..
    Bu arada kısa bir not vereyim penis tamamen kan ile çalışan bir organdır gerek duyulduğu zaman (...) , kılcal damarlar penise kan pompalar ve ...(..).. .. (..) , yani organın kesilmesi ölüm gibi birşey çok vahim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sam0! -- 17 Mart 2006; 0:38:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sam0

Nasıl kesitki ya hayret valla onu tutması falan gerekiyo iğrenç yahu ben seri katil olsam bile tutup penis kesmem adamda bi eğlim var demek penise karşıki direk yani ..
    Bu arada kısa bir not vereyim penis tamamen kan ile çalışan bir organdır gerek duyulduğu zaman (...) , kılcal damarlar penise kan pompalar ve ...(..).. .. (..) , yani organın kesilmesi ölüm gibi birşey çok vahim...

+10000001
  • quote:

Orjinalden alıntı: BluuBZeR0

Yani İşhanının Önüne Çiş Mi Yapılır ya Sonra Keseler İşte hayret BirşeyBirde cadde Üstünde oha.sana be adam

Eğer erkeksen; Yaşlandığın zaman PROSTAT ile tanışma ihtimalin %50 nin üzerinde. O zaman bu adamı çok iyi anlayacaksın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: El Turco

quote:

Orjinalden alıntı: BluuBZeR0

Yani İşhanının Önüne Çiş Mi Yapılır ya Sonra Keseler İşte hayret BirşeyBirde cadde Üstünde oha.sana be adam

Eğer erkeksen; Yaşlandığın zaman PROSTAT ile tanışma ihtimalin %50 nin üzerinde. O zaman bu adamı çok iyi anlayacaksın.

Bizim ailede var ve benimde inanılmaz korktugum bişeydir bu

• diğer ülkelerde neden porstat hastaları sokağa işemiyorlar peki ?

iyi olmuş , helal olsun kesene...

dışarı tuvaletmi yapılır anasını satıyım...

sanki dağ'da yaşıyoruz
  • O değil acaba herif zıçsaydı napıcaklardı cok merak ettim.......
  • eheh adamlar zaten kesecek yer arıyolarmış...keşke şuraya biri işesede bizde bi yerlerini kessek diye orda volata atıyolarmış heralde...Herşeye böyle çok duyarlı ve hassas bi milletiz ya,yolun ortasında dövülen kadınlara ve kapkaçcılara hiç bişi yapmayız
  • quote:

Orjinalden alıntı: KageBunshinNoJutsu

diğer ülkelerde neden porstat hastaları sokağa işemiyorlar peki ?

sanki dağ'da yaşıyoruz

bu nasıl mantık bu nasıl insalıktır !! yani helal olsun

senin mantığına göre her insan başka bir insanın tasvip etmediği hareketi karşısında onun cinsel organını veya başka bir yerini kesebiliyorsa. peki ya bu olayda uyaran kişi sen olsaydın da adam " sanane kardeşim istediğim yere işerim sana mı soracağım " deyip senin cinsel organını kesseydi ne diyecektin ??

• quote:

Orjinalden alıntı: CARNIVALE

quote:

sanki dağ'da yaşıyoruz

senin mantığına göre her insan başka bir insanın tasvip etmediği hareketi karşısında onun cinsel organını veya başka bir yerini kesebiliyorsa. peki ya bu olayda uyaran kişi sen olsaydın da adam " sanane kardeşim istediğim yere işerim sana mı soracağım " deyip senin cinsel organını kesseydi ne diyecektin ??

bişey demezdim ,

tek başıma asla gezmem

gerisini o lafı söyleyen düşünsün

• quote:

quote:

quote:

sanki dağ'da yaşıyoruz

bişey demezdim ,

tek başıma asla gezmem

aferin sana ! hariküladesin !

• quote:

quote:

quote:

quote:

sanki dağ'da yaşıyoruz

bişey demezdim ,

tek başıma asla gezmem

aferin sana ! hariküladesin !

Teşekkür ederim

Saygılar!

• quote:

sanki dağ'da yaşıyoruz

nasıl bir zihniyettir seninki ?????adamı tutarsın götürür kolundan bi kova su aldırır orayı yıkatırsın o insansa zaten anlar ,ama sokağa tuvaletini yaptı die adam mı öldürülür be

desene bana hiçbir ağacın dibine işemedim die desene ....

son lafını okuduktan sonra sözümü deiştiriom yaş kaç ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jxoch -- 17 Mart 2006; 2:29:34 >
  • quote:

quote:

quote:

sanki dağ'da yaşıyoruz

bişey demezdim ,

tek başıma asla gezmem

O zaman seninde çükünü kesmek lazım.

• quote:

Orjinalden alıntı: jxoch

quote:

sanki dağ'da yaşıyoruz

nasıl bir zihniyettir seninki ?????adamı tutarsın götürür kolundan bi kova su aldırır orayı yıkatırsın o insansa zaten anlar ,ama sokağa tuvaletini yaptı die adam mı öldürülür be

desene bana hiçbir ağacın dibine işemedim die desene ....

son lafını okuduktan sonra sözümü deiştiriom yaş kaç ???

hiç bi ağacın dibine işemedim, köy hariç...
    şimdiye kadar sokağada birtane bile çöp atmadım...
    bir kere bile yere tükürmedim...
    Temizlik imandandır.

adam kapkaççılık yapıyor , 2 yıl yatıyor çıkıyor ve bidaha bişiler araklıyor birilerinden...demekki yeterince ceza çekmiyor ve kimseye ibret olmuyor...
    öyle hapis cezası yada para cezası verilmesi yanlıştır bence!
    bu millet asla yola girmez bu tür yönetimle.
    keseceksin elini bakalım birdaha bişey çalabilecekmi,yada hayatında ilk defa hırsızlık falan yapacak insan bunu aklına getirdikten sonra cesaret edebilecekmi...
    Temiz bir hayat , güzel bir dünya istiyorum sadece.

bu arada yaş'a bakarak yorumlarımı değerlendirmen biraz yanlış kaçar , ben yinede söyleyeyim 20!

• sen bence şeriat kanunları geçerli bir ülkeye git ama orası için bile fazlasın bence,halende savunuyorsun ya,gerçektende yaş önemli deilmiş
  • quote:

sanki dağ'da yaşıyoruz

Böyle bir şeyi nerden biliyorsun anlamadım açıkcası....

---------------

bu arada o işi yapan dangalaklarda güzel bir ceza yiyip hayatları karardığında herşeyin farkına varırlar umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluENight -- 17 Mart 2006; 2:43:23 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.