Şimdi Ara

Orc Must Die !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
4.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sakin Ol ve Elindeki Baltayı Yere Bırak Ogre

Hiç bilgim olmadan ne olduğunu bilmeden bu oyunu yükledim. İlk iki üç bölüm oynadım baya da sardı, o kadar sardı ki oyunun bir günde bitirdim.
    Burdaki amaç; siz bir kaledesiniz ve çan sesiyle gelen birden çok orcları haklıyorsunuz, mavi enerji ne bileyim gate gibi bişey var onların oraya ulaşmaması lazım.
    Elinizde crossbow var yani okçusunuz ve artı kılıç gibi bişey daha var ama çoğu işininiz okçuyken. En güzel yanı ise bu oyunun tuzaklar kurmak. Ne bileyim bir tuzak kurarak onların
    parçalanmasını, kafalarının yok olmasını falan sağlayabiliyorsunuz. Oyun 24 bölümden oluşuyor.

Bir'e Karşı Yüz Otuz Ork Hiç Adil Değil

Oyun başlarken standart B tuşunuz ile tuzaklarınızı ve silahlarınızı seçiyorsunuz. Sonra tuzaklarınızı uygun yerlere kuruyorsunuz mühendislik hesabı neyse planlama bittiğinde
    G tuşuna basarak oyun başlıyor ve vaktinizin nasıl geçtiğini farkedemiyorsunuz.

Grafikler konusunda ise çok iyi olmasada ideal diyelim bu oyuna göre, izleyelim;

Orc Must Die !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinyild -- 11 Ekim 2011; 17:52:50 >

• Oyun çok güzel ve eğlenceli tavsiye ederim. Özellikle karakterimizin hareketleri ve bölümü bitirdiğimizde çalan müzik çok hoş. Steam e gelsin kesin alacağım.
  • oyun ilk çıktığında dandik bir şey sanmıştım sen söyleyince deneyeyim dedim gerçekten çok eğlenceli teşekkürler :)
  • Ben de çok oynamak istiyorum ama malum, öğrenciyiz Steam'e harcayabileceğim 5 lira yok cepte

Ne kadar oyun ayrıca, bir hediye eden arkadaş çok hayır duası alır vallaha
  • Oyun maşallah steamde rage ile beraber gidiyor satışlarda.Crack sürümünde ise internal gruplar gene geçmiş scene yi.olmuyor böyle yastıkçılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frostmourne Hungers -- 11 Ekim 2011; 22:15:24 >
  • valla ben yastıkcılardanım indirim oynadım hemen :D
  • Oyun çok iyi, Game of the year
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Born To Die-Çeviri
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zevkli bir oyuna benziyor...
  • rezerve
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinyild

valla ben yastıkcılardanım indirim oynadım hemen :D

ben de
  • Nightmare zorluk seviyesinde oyunu bitirene helal olsun, güzel oyun.
  • sizi de oyundan attığı oluyor mu ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: EudaimoniA

sizi de oyundan attığı oluyor mu ???

2 gündür oynuyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: EudaimoniA

sizi de oyundan attığı oluyor mu ???

sorunsuz bitirdim oyunu
  • güzel oyun :D
  • zevkli gibi deneyeyim
  • Denemeyen bin pişman :D
  • bakalım
  • kaos çemberini geçtim şu an. oyunu gerçekten çok beğendim.
  • co-op olsa süper olur
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.