Şimdi Ara

ORAL-B Ağız Bakım Seti ₺ 69,90

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
91
Cevap
0
Favori
3.244
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar fiyat iyi gibi geldi. İhtiyacı olanlar değerlendirebilir. Alternatif öneriler de paylaşalım.

Ipana ve Oral-B 3 Boyutlu Beyazlık Ağız Bakım Paketi (Diş Macunu + Ağız Çalkalama Suyu + Şarj Edilebilir Diş Fırçası )
    http://www.hepsiburada.com/ipana-ve-oral-b-3-boyutlu-beyazlik-agiz-bakim-paketi-dis-macunu--agiz-calkalama-suyu--sarj-edilebilir-dis-fircasi--p-SGOR955462

• Bu aralar şarjlı diş fırçası almaya acayip niyetliyim, bilgi sahibi olan arkadaşlar bir yorum yapsa da ona göre karar versek :(
  • Aynen katılıyorum. Kullanan arkadaşlardan yorumlar bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bunu kullandım ama bu makina o kadar iyi değil. Procare D16 var bir tık üstü, onu tercih edin derim. Şuan onu kullanıyorum çok daha iyi

• unfortunately kullanıcısına yanıt
    O cihazın en ucuzu 100 lira civarında ama. Bu paket çok daha f/p gibi geldi bana. HB yorumları da gayet iyi duruyor.

Bu arada kargo da ücretsizmiş.
  • Zımpara gibi aşındırıyor dişleri. 1 yıl bembeyaz gezdim. Ama mine tabakası aşındığı için sarardı dişlerim. Ve geri dönüşü yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • D700 kullaniyorum cok memenunum herkese oneririm normal dis fircasiyla arasinda daglar var agzinin icinin dislerinin tertemiz oldugunu hissediyosun
    Ilk zamanlar alismak biraz zor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cenghover kullanıcısına yanıt
    Dış yapısı hassas olanlar için problem olabilir dediğin gibi.

• Bende yeni geçtim böyle birşeye 4-5 gün kullandım dişlerimi ağrıttı aldığıma pişmanda oldum diyebilirim alırken tek avantajım şu oldu 119 tl ye pro 700 modeli çift başlık (cross action) ve çift cihaz. Diş tedavisi görüyorum şu sıralar zaten pazartesi dişçime diğer dişlerimide göstericem bu ağrının farklı bir sebebi olabilir mi diye korkmaya başladım yani. Ben fırçadandır diye ümit ediyorum umarım öyledir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unfortunately

Ben bunu kullandım ama bu makina o kadar iyi değil. Procare D16 var bir tık üstü, onu tercih edin derim. Şuan onu kullanıyorum çok daha iyi

Normal diş fırçasından daha yararlı mı?Farkını hissettiniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: cenghover

Zımpara gibi aşındırıyor dişleri. 1 yıl bembeyaz gezdim. Ama mine tabakası aşındığı için sarardı dişlerim. Ve geri dönüşü yok

Teşekkürler hocam. Tam olarak aklımdan geçen de buydu. Hali hazırda ortodontik tedavi görüyorum, bilgi sahibi bir kaç kişiye de danışmıştım, onlar da bahsetmiş olduğunuz sorunun oluştuğunu belirtmişlerdi.
  • bende 2 yildir kullaniyorum normal dis fircasindan cok daha temiz hissediyorsunuz dislerinizi hemde cok guzel vi hediye olur bence tavsiye ederim

• Ben kullanıyorum bunu 20 liraya denk gelmişti bu sene bi kampanyadan baya iyi ama tıbben zararı yararini bilmem daha iyi temizlediği kesin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu cihaza alternatif başka hangi cihazlar önerirsiniz kullanan arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: alex23644

Bende yeni geçtim böyle birşeye 4-5 gün kullandım dişlerimi ağrıttı aldığıma pişmanda oldum diyebilirim alırken tek avantajım şu oldu 119 tl ye pro 700 modeli çift başlık (cross action) ve çift cihaz. Diş tedavisi görüyorum şu sıralar zaten pazartesi dişçime diğer dişlerimide göstericem bu ağrının farklı bir sebebi olabilir mi diye korkmaya başladım yani. Ben fırçadandır diye ümit ediyorum umarım öyledir.

Öncelikle geçmiş olsun hocam. Makineyi yeni mi aldınız iki cihaz fiyat çok iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

Orijinalden alıntı: unfortunately

Ben bunu kullandım ama bu makina o kadar iyi değil. Procare D16 var bir tık üstü, onu tercih edin derim. Şuan onu kullanıyorum çok daha iyi

Normal diş fırçasından daha yararlı mı?Farkını hissettiniz mi?

Kesinlikle normal diş fırçasından daha farklı. Zararlı olduğunu söyleyenler de var ancak dişlerinizi çok daha temiz ve beyaz hissedeceğiniz kesin hocam.

• hassas dişi olanlarla bence kullanmasın dişleri baya hırpalıyor, ama yok ben illa kullanacam diyorsa sensitive diş başlığıyla kullansın.
    şuda bir gerçek normal diş fırçasına göre çok daha iyi fırçalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_aKReP -- 15 Mayıs 2016; 2:12:16 >
  • 1 yıldan uzun bi süredir kullanıyorum.3. Başlığı taktım çok memnunum.Normal diş fırçasına dönmem artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7-8 senedir kullanıyorum.Oldukçada memnunum.Herhangi bir sorun olmadığı gibi daha iyi temizlik yaptığı da aşikardır.
    Şiddetle tavsiye ederim.
  • bir kısım iyi diyor bir kısım kötü anlamak için almak gerekecek sanırım yinede

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.