Şimdi Ara

ORACLE KO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba. Bu server ile alakalı bir konu var ama pek aktif değil.
    Ben şu an aktif olarak oynuyorum ve clan kurmayı düşünüyorum.
    Oynayanlar mutlaka vardır DH'den, eğer clanınız yoksa gelin birlikte oynayalım, lvl kasalım, item yapalım.
    El Morad, nick TroianDagger.

• Ben oynuyorum. Fakat item yapmak çok acayip derecede zor. +7 raptor 12 gb mesela bi raptor alabilmek için 15 gün maden kazmak lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parasi olan diziyor tabi. Benim var cok şükür de pvp servere para yatirmam :)

• +80 priest/warrior lar ulasabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Disclosure X

+80 priest/warrior lar ulasabilir

Hocam priest kasmaya başladım. Ama ne zaman 80+ olurum bilmiyorum. Olduğum zaman buradan yazarım veya özel mesaj atarım.
  • Benden size tavsiye bu serverda oynayacaksanız emeklerinizin bir anda uçup gitmesine hazır olun. Her etkinlik de serverda deli gibi lag oluyor ve sonrasında rollback atıyorlar. Ama bu bildiğiniz rollbacklerden değil. üstünüzdeki itemler bile kaybolabilir.

Dünkü rollback de yaşadığım olay. (28 yaşındayım, amacım bu servera başlayacaklara karşılaşma ihtimalleri yüksek bir olaydan bahsetmek ve 1 kez daha düşünmelerini sağlamak.)

Savaş zamanı deli gibi lag vardı.(bu lag her etkinlik zamanında oluyor) Öğlen vakti yaptığım 21gb parayı ana hesabıma transfer ettim. sonrasında birkaç upgrade yaptım DC olana kadar. Oyun açıldığında upgrade de yaktığım bütün itemler tekrar innhostese dönmüştü ama trade ile aktardığım 21gb her 2 hesabımda da yoktu. Ticket attım ve sonrasında ne mi oldu , herkese otomatik yollanan mesaj ile geri dönüş yapıldı.

"merhaba genel bir kayıp yaşandı bunun için özür dileriz elimizde olmayan sebeplerden yaşanan yoğunluktan sunucu bağlantısı kesintiye uğradığı için genel bir kayıp yaşandı sadece power up store öğelerine bakabiliyoruz şuanda.geçmiş olsun tekrardan bu tarz kesintilerin yaşanmaması için önlemlerimizi almaktayız. Tekrardan fedakar davranışınız için şimdiden teşekkürler."

- Her rollback de kullanıcıların itemleri kayboluyor ve karşılığında tek yaptıkları yukarıdaki mesajı göndermek.

Karar sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi major24 -- 12 Ağustos 2015; 19:30:47 >

• major24 M kullanıcısına yanıt
    Bazen emekler boşa gidebiliyor haklısın ama şunu unutmamak lazım. Bu adamlar official değil, kendi çabaları ile bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Server'ı korumak gibi bir düşüncem de yok, sadece oynamaya bakmaya çalışıyorum. Premium ve ya cash almadım, 2 pc ile kafama göre takılıyorum, gittiği yere kadar yani. Biri maden yapıyor 7/24 diğerinde de lvl falan kasıyorum. Zaten bana aşırı saçma gelen birkaç şey var oyunda. Niyeyse +7 ye item geçmiyor bir türlü. 50'den fazla +6 yakmışımdır net söylüyorum. Bunun yanında, karakteri kasıyoruz, 80 oluyoruz ama ne 70 skili açabiliyoruz ne de daha yüksek lvl skilleri. Facebook'tan falan da yazı binlerce kişi ama sadece dropları arttırmakla yetindiler. Ben serverın çok uzun ömürlü olacağını sanmıyorum hele ki eventları bir açıp bir kapatıyorlar. Şu an dediğim gibi kafama göre takılıyorum, gittiği yere kadar yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silkroad bot
    8 yıl önce açıldı
    Silkroad Staff Yardım
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: marshall_fb

Bazen emekler boşa gidebiliyor haklısın ama şunu unutmamak lazım. Bu adamlar official değil, kendi çabaları ile bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Server'ı korumak gibi bir düşüncem de yok, sadece oynamaya bakmaya çalışıyorum. Premium ve ya cash almadım, 2 pc ile kafama göre takılıyorum, gittiği yere kadar yani. Biri maden yapıyor 7/24 diğerinde de lvl falan kasıyorum. Zaten bana aşırı saçma gelen birkaç şey var oyunda. Niyeyse +7 ye item geçmiyor bir türlü. 50'den fazla +6 yakmışımdır net söylüyorum. Bunun yanında, karakteri kasıyoruz, 80 oluyoruz ama ne 70 skili açabiliyoruz ne de daha yüksek lvl skilleri. Facebook'tan falan da yazı binlerce kişi ama sadece dropları arttırmakla yetindiler. Ben serverın çok uzun ömürlü olacağını sanmıyorum hele ki eventları bir açıp bir kapatıyorlar. Şu an dediğim gibi kafama göre takılıyorum, gittiği yere kadar yani.

server 10k kişiyle başlamayıp diğer serverlar gibi 4-5k ile başlasaydı şuana kadar kapanırdı muhtemelen o yönetimle hiç bi cacık olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

quote:

server 10k kişiyle başlamayıp diğer serverlar gibi 4-5k ile başlasaydı şuana kadar kapanırdı muhtemelen o yönetimle hiç bi cacık olmaz

oracle tarzı güvenilir bir server var mı hocam bildiğiniz

• Bu oyunun en saçma seylerinden biri 20-25 GB ile skill açma olayidir. 70-80 tl eder gb basi 3 tlden.

• Evet saçma sapan şeyler var bunun gibi. Karakter kasıyoruz, 70'ten sonraki skiller yok. Neymiş efendim gerekli materyaller varmış, materyal kaç para 10gb Kamera nedere, nereye el sallıyoruz?
    Bir de son birkaç gündür aşırı lag ve dc sorunu var oyunda. Adamlar binlerce TL para kazandılar milletin sırtından, hala daha yeni bir server açmayı düşünmüyorlar. Yeniden kastım, nasıl Dies1 Dies2 vardı uskoda, onun gibi yani. Yok açmayacağız diyorlar, ardream yok, ronark land yok, bir slotta 3 party exp kasmaya çalışır...Bu serverın ömrünün uzun olacağını düşünmüyorum böyle giderse. İyi ki para vermemişim. Kendimi enayi gibi hissederdim.
  • Adi ustunde beyler 'farm server' sizin kaleminiz homeko serverlar :)

• quote:

Adi ustunde beyler 'farm server' sizin kaleminiz homeko serverlar :)

şu 19xx serverlara farm server demeyi bırakın artık
  • [A]narchy kullanıcısına yanıt
    Ne diyelim, pk server mi?

• quote:

Ne diyelim, pk server mi?

1. haftadan sonra pk serverdan ne farkı kalıyor ?
  • [A]narchy kullanıcısına yanıt
    bunun adı farm serverdır. sen 1 hafta farm yaparsın +1 karakter dizersin, ben 2 hafta farm yaparım +2 dizerim, sen 4 hafta farm yaparsın full+full olursun :)
  • Şu knight için farm kelimesinin kullanılmasına ben de gıcık oluyorum. :)

Bırakın farm kelimesi dotA'ya özel kalsın. :)
  • quote:

Evet saçma sapan şeyler var bunun gibi. Karakter kasıyoruz, 70'ten sonraki skiller yok. Neymiş efendim gerekli materyaller varmış, materyal kaç para 10gb Kamera nedere, nereye el sallıyoruz?
    Bir de son birkaç gündür aşırı lag ve dc sorunu var oyunda. Adamlar binlerce TL para kazandılar milletin sırtından, hala daha yeni bir server açmayı düşünmüyorlar. Yeniden kastım, nasıl Dies1 Dies2 vardı uskoda, onun gibi yani. Yok açmayacağız diyorlar, ardream yok, ronark land yok, bir slotta 3 party exp kasmaya çalışır...Bu serverın ömrünün uzun olacağını düşünmüyorum böyle giderse. İyi ki para vermemişim. Kendimi enayi gibi hissederdim.

para için açıyorlar zaten hocam parayı kazandılar mı kapatıp adını değiştirip yeniden açıyolar

• bu kadar çabuk patlıyacağını ben bile tahmin edemedim gj oracle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Howard!

quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

quote:

oracle tarzı güvenilir bir server var mı hocam bildiğiniz

APEX KO var bi dene istersen official ile aynı. DB falan aynı sadece ex biraz daha kolay yani bir günde 76 olabilirsin. Jump falan var. Maden balık ve bütün görevler calısıyor. bi dene derim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.