Şimdi Ara

ORACLE KO (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Server patladı galiba. Adamlar facebooktan milletle dalga geçiyor. İyi ki para yatırmamışım, zaten öyle bir şey yapmazdım da..Yatıranlara geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marshall_fb

Server patladı galiba. Adamlar facebooktan milletle dalga geçiyor. İyi ki para yatırmamışım, zaten öyle bir şey yapmazdım da..Yatıranlara geçmiş olsun.

para yatırmadan ekmek olmamak imkansıza yakın oraclede. madende günlerce de kalsan yapacağın sadece +7 raptor. skill açmak falan zaten hayal. o da gemlerden iyi şeyler düşerse habire. zaten maden droplarını iyice düşürmüşler. 1 saatte 10m lik gem düşüyor toplamda normal mattock ile. golden mattock paralı zaten biliyorsunuz. para yatırmadan ggwp ben de bıraktım doğal olarak
  • Ben para yatırmadan bir çok şey yaptım serverda. 80 mage var, 70 lerde priest ve rogue var. +1 sos +1 reb enion bow dc pre falan da var. Şu an 50gb ye yakın para var. 1 kuruş bile harcamadım. Upgrade nadiren de olsa +7'ye basabiliyorum bazı itemleri. Bu sabah 24 +6 dan sadece 1 tane +7 item çıktı, rogue shell o da. +7 ye daha fazla geçse, çok daha fazla para kasabilirim aslında.
  • quote:

Ben para yatırmadan bir çok şey yaptım serverda. 80 mage var, 70 lerde priest ve rogue var. +1 sos +1 reb enion bow dc pre falan da var. Şu an 50gb ye yakın para var. 1 kuruş bile harcamadım. Upgrade nadiren de olsa +7'ye basabiliyorum bazı itemleri. Bu sabah 24 +6 dan sadece 1 tane +7 item çıktı, rogue shell o da. +7 ye daha fazla geçse, çok daha fazla para kasabilirim aslında.

helal olsun
  • 2 pc ile oynuyorum, bu biraz yardımcı oldu. Biri sürekli maden yapıyor, diğeri ile takılıyorum. Ama coin drobu kalktığında beri madende sadece gem, kutu ve ms kasıyorum. Ama yine de fena değil, gemleri direk satıyorum, opal-safir-kristal biriktiriyorum tanesi 1500 olunca satıyorum npc ye, bir seferde yüklü bir para geliyor ve item alıyorum sonra tekrar farm :)
  • quote:

2 pc ile oynuyorum, bu biraz yardımcı oldu. Biri sürekli maden yapıyor, diğeri ile takılıyorum. Ama coin drobu kalktığında beri madende sadece gem, kutu ve ms kasıyorum. Ama yine de fena değil, gemleri direk satıyorum, opal-safir-kristal biriktiriyorum tanesi 1500 olunca satıyorum npc ye, bir seferde yüklü bir para geliyor ve item alıyorum sonra tekrar farm :)

apexko ya başladım
  • Betadaymış orası sanırım şuanda. Moradonda pazar var adamlar item satıyor bir anlam veremedim
  • quote:

Betadaymış orası sanırım şuanda. Moradonda pazar var adamlar item satıyor bir anlam veremedim

betadan çıktı diyen de var şu an betada diyen de var. fark etmez deyip oynayan da var
  • Beyler oynayan varmı takılabiliceğim bir kaç kişi rogue çarım var 2 arkadaşız +7 set dizdik madenden günde 10 gb kasıyoruz bide item basıoz iyi para gelio.Varmı sağlam clanda takılan? Karusum nick: WhiskyStrike

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.