Şimdi Ara

opty 146&165 dual&single core sonuçlar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde halihazırda bulan cpuları test edeyim ve birçoğmuzun kafasında bulunan dual core ne getiryo single core opteronlara üstünlüğü nedir?Bu sorulara cevap bulmak amacıyla bir kaç test aldım..Sslerde de görüldüğü gibi 146 3100de 165 ise 2800e alarak karşılaştırma yaptım..Skorları fazlaca önemseyin lakin rezil bir windows ve üstünkörü yapılmış bitr tweak ve o/c var..Önce test sistemi

DFİ Sli-DR
    2 opty 165 0530 tpmw 2 tanede 146 cabye 0540 fpaw ve 540apmw...
    mushkin level2 2*512
    waterbox 15-20 su sıcaklığı
    2 asus 7800gtx 490/1300(+50delta)
    enermax 660w

önce 3dmarklarla başlıyalım 01 ve 05 var 03 de sorun yaşadım onu daha sonra eklerim ..

Sisoft testleri...

• pcmarkları da ekleyelim 05te dual core çok düşük skor alıor sorunu çözünce eklerim...çok uykum geldi eksiklik varsa daha sonra eklerim..

• 300mhz acığı kapatıp öne gecıyor testlerden gördüğümüz kadarıyla..güzel aletler baya (:..

hem sıngle hemde dual core opteron kullanma şansım oldu...özellıkle renderlarda ve video işlerınde son derece kullanışlı dual corelar..Bende fenomenhaa sayesınde dual core'a gectım zaten...bu adamla fazla takılmamak lazım,sırf masraf çıkarıo
  • Zaten dual-core nin kullanım alanları belliDaha çoğu uygulamalarda destek bile yok...
  • Dosdum çok güzel çalışma Single ve Dual olayını çok iyi ele almıssın!
    Çalışmların basarılar!

Bu arada OPTY 165'i ne kadara aldın?
  • elline sağlık güzel olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

300mhz acığı kapatıp öne gecıyor testlerden gördüğümüz kadarıyla..güzel aletler baya (:..

hem sıngle hemde dual core opteron kullanma şansım oldu...özellıkle renderlarda ve video işlerınde son derece kullanışlı dual corelar..Bende fenomenhaa sayesınde dual core'a gectım zaten...bu adamla fazla takılmamak lazım,sırf masraf çıkarıo

yaa adam küllüm masraf yaa.. beni de mahvetti..

bu arada FENO çok emek vermişsin süper bi inceleme olmuş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saolun ufak bilgi amaçlı oldu malum kafalarda soru var dual core ne getiryor die...
  • selcuk abi hayırlı olsun işlemciler şimdiden ah az biraz daha zaman olsaydıda testleri yaparken yanında olsaydım :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X.s.@.r.i.o -- 16 Ocak 2006 18:46:38 >
  • Selcuk abi Venice ve Winch.'leride bu şekil test etmiştin işe yaramıştı,test etme metodun çok iyiEn azından çoğu sitenin testlerinde (DHW)
  • Harbiden abi çok detaylı inceliyorsun teşekkürler
  • senin elinin altında hali hazırda dual-core ve single opty 165 ler vs. vs. mi var

yuh bea ben onları rüyamda göremiyorm :S:S

belki 2007 yazında bana da düşer bi opty

inceleme süper gerçekten emek var
  • bir test de benden şimdilik hava soğutma olduğundan fazla voltaj vermeye gözüm kesmiyor
    test programı olarak minik bir bench sürümlük 3d render programı kullandım çift işlemci verimini gösteren iyi bir program.
    ekran kartım henüz gelmediğinden(şimdilik 4mb s3) ekran kartı testlerini yapamadım, siz diğer benchler ile de ekran kartınızın gücünü de test edebilirsiniz, güzel birde database arşivi var uzun süredir program bende olduğundan çeşitli sistemlere ait güzel bir arşiv oluştu tavsiye ederim, soldaki başlık da zaten eski database kalıntısı gözüküyor

cinebench 64bit edition
    cinebench 32bit edition

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arbiter -- 17 Ocak 2006 1:26:30 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.