Şimdi Ara

optimum nutrition serious mass karbonhidrat tozu [yardım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
17.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 175 boy 58 kiloyum.Kilo almak için bu ürünü aldım 3 aydır vücut geliştirmeye gidiyorum, Çok zor kilo alıyorum, çok yesemde az yesemde kilomda bir değişiklik göremedim.2 aydır düzenli programa uygun yiyorum ama yinede durum aynı.Söylediğim ürünü bugün aldım daha kullanmadım, nasıl kullanmamı tavsiye edersiniz? Ben antrenmandan 1.5 saat önce yarım porsiyon ve yatmadan önce yarım porsiyon olmak üzere günde 1 porsiyon kullanabilirim diye düşündüm(1 ölçek 167 gr) Siz nasıl tavsiye edersiniz? Ayrıca bunun yanına düzenli olarak karbonhidrat ağırlıklı(makarna-pilav vs.) ve tavuk,lor peyniri gibi besinlerede devam edeceğim

ürünün fotoğrafı bu ama bana gelende "serious mass" yazısındaki 2 harfi yapışkan bant ile kapatarak"seriou mas" yapmışlar bu ne anlama geliyor?

edit: optimum nutrition serious mass karbonhidrat tozu [yardım]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neil deGrasse Tyson -- 29 Mart 2013; 19:40:37 >

• "Ürünlerin üzerindeki ifadeler neden etiketleniyor?

Ürünlerimizin tamamı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı mevzuatı çerçevesinde ithal edilen ürünler. Bu yüzden Bakanlığımızın ilgili mevzuatına tabiiyiz. İzin verilmeyen sayıca oldukça fazla cümle ve ifade var. Muscle, Mass, Serious vs. ilk akla gelenler. Bunun haricinde ürünün özelliği anlatılırken de benzer anlama gelebilecek cümle veya kelimeler uygun görülmüyor. Bunları etiketlemek durumundayız ve yoruma dayalı sıkıntı yaşamamak için genelde tamamını kapatarak etiketliyoruz. Neticesinde ortaya genelde anlamsız ve bazen komediye kaçan görüntüler olabiliyor ancak buna yapabileceğimiz bir şey maalesef yok. Neticede ürünün asıl ve orijinal etiketi altta duruyor. Yapıştırılan etiketler mevzuat gereği."

Kaynak:http://forum.donanimhaber.com/m_71771743/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

"Ürünlerin üzerindeki ifadeler neden etiketleniyor?

Ürünlerimizin tamamı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı mevzuatı çerçevesinde ithal edilen ürünler. Bu yüzden Bakanlığımızın ilgili mevzuatına tabiiyiz. İzin verilmeyen sayıca oldukça fazla cümle ve ifade var. Muscle, Mass, Serious vs. ilk akla gelenler. Bunun haricinde ürünün özelliği anlatılırken de benzer anlama gelebilecek cümle veya kelimeler uygun görülmüyor. Bunları etiketlemek durumundayız ve yoruma dayalı sıkıntı yaşamamak için genelde tamamını kapatarak etiketliyoruz. Neticesinde ortaya genelde anlamsız ve bazen komediye kaçan görüntüler olabiliyor ancak buna yapabileceğimiz bir şey maalesef yok. Neticede ürünün asıl ve orijinal etiketi altta duruyor. Yapıştırılan etiketler mevzuat gereği."

Kaynak:http://forum.donanimhaber.com/m_71771743/tm.htm

teşekkür ederım, dığer sorular hakkında fıkır sahıbıysenız yorumlarınızı beklıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fikri olan yokmu

• quote:

Orijinalden alıntı: ommemo

fikri olan yokmu

Çok yoğun antrenmanlar yapıyorsan öğün aralarında kullanabilirsin
    Normal çalışan biriysen sabah kalktığında ve spordan 2 saat falan önce alabilirsin spor sonrası karb.ihtiyacını bulgur vs.tarzı şeylerden sağlarsan daha iyi olur ama imkanın yoksa da tozu yeterli miktarda suyla karıştırıp içebilirsin süt ile karıştırılacaksa yağsız olması tavsiye edilir

Çok zayıf olanlara gece yatmadan içmeleri de tavsiye ediliyor

Servis miktarı 334 gr galiba onu 3 e bölüp sabah kalktığında ant.öncesi ve gece yatmaya doğru alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CE21D1C4 -- 30 Mart 2013; 21:39:41 >
  • mrb kardeş, bende aynı durumdayım boyum 186 , kilom ise 59 du spora başlamadan önce ... Spora başlayalı yaklaşık 3 ay oldu bu zaman zarfında 7-8 kilo aldım . Ayrıca yukarıda belirttiğin ürünüde kullanıyorum 1 aydır onun sayeside 3 kilo aldım... ürünü spordan 30-40 dk önce su ile alıyorum , akşam yatmadan önce ise süt ile içiyorum. Bu şekilde faydasını gördüm. Tabi bazı zamanlarda da günde 3 defa aldığım oluyordu her seferinde de 200-300 ml suya 3 yemek kaşığı atıyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem21

mrb kardeş, bende aynı durumdayım boyum 186 , kilom ise 59 du spora başlamadan önce ... Spora başlayalı yaklaşık 3 ay oldu bu zaman zarfında 7-8 kilo aldım . Ayrıca yukarıda belirttiğin ürünüde kullanıyorum 1 aydır onun sayeside 3 kilo aldım... ürünü spordan 30-40 dk önce su ile alıyorum , akşam yatmadan önce ise süt ile içiyorum. Bu şekilde faydasını gördüm. Tabi bazı zamanlarda da günde 3 defa aldığım oluyordu her seferinde de 200-300 ml suya 3 yemek kaşığı atıyordum.

Güzel bi beslenme alışkanlığı edinmek lazım bu tozlar çok masraflı ve bulgurun makarnanın vs.yerini tutmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • s.a arkadaşlar benim kilo 55-56-57 geziyor 1,78 boyum karbonhidrat haricinde herhangi bir ürün almama gerek var mı glutamin,bcaa vs bunlar ne işe yarıyor benim almama gerek varmı yoksa sadece bu arkadaşın dediği optimum'u mu alayım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cryptical

s.a arkadaşlar benim kilo 55-56-57 geziyor 1,78 boyum karbonhidrat haricinde herhangi bir ürün almama gerek var mı glutamin,bcaa vs bunlar ne işe yarıyor benim almama gerek varmı yoksa sadece bu arkadaşın dediği optimum'u mu alayım ?

Kaç aydır sporla uğraşıyorsun bilmiyorum ama bence şimdilik karbonhidrat tozunu al eğer maddi sıkıntın yoksa bir de protein tozu alabilirsin ama bu süre zarfında da güzel bi beslenme alışkanlığı edinmeye bak

Nasıl olsa bu tozlardan karb.protein alıyorum diyipte tavuğuydu pilavıydı falan ihmal etme

Alıcaksan da optimum alınabilir bi ürün kullanıp verim alan baya kişi var hardline ın da işe yaradığını söyleyen kişiler var tabii iyice yorumları okumadan siparişi verme sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikaya_219

quote:

s.a arkadaşlar benim kilo 55-56-57 geziyor 1,78 boyum karbonhidrat haricinde herhangi bir ürün almama gerek var mı glutamin,bcaa vs bunlar ne işe yarıyor benim almama gerek varmı yoksa sadece bu arkadaşın dediği optimum'u mu alayım ?

Kaç aydır sporla uğraşıyorsun bilmiyorum ama bence şimdilik karbonhidrat tozunu al eğer maddi sıkıntın yoksa bir de protein tozu alabilirsin ama bu süre zarfında da güzel bi beslenme alışkanlığı edinmeye bak

Nasıl olsa bu tozlardan karb.protein alıyorum diyipte tavuğuydu pilavıydı falan ihmal etme

Alıcaksan da optimum alınabilir bi ürün kullanıp verim alan baya kişi var hardline ın da işe yaradığını söyleyen kişiler var tabii iyice yorumları okumadan siparişi verme sen

Cevabın için teşekkürler hocam ben 3. ayımdayım çalışma programını değiştirecekler doğru düzgün yemek yemem günde 2 öğün yerim genelde öğle ve akşam sabahları kahvaltı yapma alışkanlığım yok uzun yıllardan beri böyle ehliyet kursuna gittiğimden vakit bulamıyorum çok kolay kilo alıyorum normalde bazen bakıyorum 55 kiloyum 2 hafta geçiyor 58 çıkıyor (su vs içmeden)

Pilav,bulgur,tavuğun beyaz etini yiyemiyorum yersem but veya kanat fırında kızarmış üzeri salçalı olursa öyle geçiyor boğazımdan

Açıkcası ben hiç protein tozu alıpta kilo alanı görmedim bana bu takviyeler psikolojik destek gibi geliyor salon'daki hocada bana karbonhidrat almam gerektiğini söyledi bir program yazıldı 5 öğün bunu uygulamamın mümkünü yok her öğünde 150 gr et yazıyor bunun yerine karbonhidrat ağırlıklı protein tozu ile yerini doldurabilirmiyiz ki

eğer 2 öğün yemek yemeye devam etsem bile normal'in üzerinde bana 3-4 ay kullansam +'sı olurmu kaç kilo aldırır sizce diğer glutamin,bcaa nedir anlamıyorum ama almama gerek yok sanırım teşekkürler hocam cevabınız için

• quote:

Pilav,bulgur,tavuğun beyaz etini yiyemiyorum yersem but veya kanat fırında kızarmış üzeri salçalı olursa öyle geçiyor boğazımdan her öğünde 150 gr et yazıyor bunun yerine karbonhidrat ağırlıklı protein tozu ile yerini doldurabilirmiyiz ki

tost makinesine at tavuk göğsünü üstünü de abartmadan sosla bir de böyle dene snn dediğin şekilde yemek pek önerilmez hatta hiç önerilmez hele ki kanat olunca iyice beter hale sokuyor durumu :D
    SSSen elinden geldiğince tavuktan makarna bulgur vs.den karb.prot.ihtiyacını karşıla karb.tozunu da kullan ama alman gereken kaloriyi sadece tozdan karşılama

• quote:

quote:

Pilav,bulgur,tavuğun beyaz etini yiyemiyorum yersem but veya kanat fırında kızarmış üzeri salçalı olursa öyle geçiyor boğazımdan her öğünde 150 gr et yazıyor bunun yerine karbonhidrat ağırlıklı protein tozu ile yerini doldurabilirmiyiz ki

tost makinesine at tavuk göğsünü üstünü de abartmadan sosla bir de böyle dene snn dediğin şekilde yemek pek önerilmez hatta hiç önerilmez hele ki kanat olunca iyice beter hale sokuyor durumu :D
    SSSen elinden geldiğince tavuktan makarna bulgur vs.den karb.prot.ihtiyacını karşıla karb.tozunu da kullan ama alman gereken kaloriyi sadece tozdan karşılama

Hocam body forum sitesinde 5-6 sayfa okudum kimyasal madde zararlı vs gibi yorumlar var fazlasıyla en güzeli kullanmamak gibi sanırım saatte ne ara 3 buçuk oldu

• quote:

quote:

quote:

Hocam body forum sitesinde 5-6 sayfa okudum kimyasal madde zararlı vs gibi yorumlar var fazlasıyla en güzeli kullanmamak gibi sanırım saatte ne ara 3 buçuk oldu

Kullanmak zorunda değilsin azimle çalışır sıkı beslenirsen istediğin vücuda sahip olucaksındır.

• Gunde 5 yemek kasigi kullanman lazim. 1 yemek kasigi cok az. Hic kullanma daha iyi.

O urunun yanilmiyorsam 8-10 gun icinde bitmesi gerekiyor.

Onlarin 4.5-5.5 kiloluk olanlarindan al 20-25 gun gider onlarda.

• bununla birlikte beslenmene k.karbonhidrat eklemen gerek
    özellike bulgur-nohut-yulaf-makarna-mercimek vs.
  • Hort oluyor ama, kullanan arkadaşların yorumlarını alabilir miyim?

• Neil deGrasse Tyson kullanıcısına yanıt
    Merhabalar ben kendi deneyimimi yazayım. O üründen ben de aldım ve 2 hafta kadar kullandım. Sonra ben arabaya binince ara sıra başım dönmeye başladı ve bayılacak gibi oldum bir kaç kez. Sonra dahiliye uzmanına gittim. Şeker testi yaptı ve daha önce hep normal çıkan sonuçlarım anormal değişmişti. Açlık şekerim normal olmasına rağmen tokluk şekerim 62 kadar olmuştu. Yani normalden kat kat daha düşmüştü. Karbonhidrat tozları şekeri birden yükseltip aniden düşürüyor olabilir. Doktora karbonhidrat tozu kullandığımı söyledim ve hemen bırakmamı söyledi. Bıraktım ve tokluk şekerim normale döndü. Bu konuda o günden beri çok araştırma yaptım. Sağlıklı olduğuna dair kesin bir bilgi göremedim. En son http://www.kalitelibeslenme.com/karbonhidrat-tozu/ bu makaleyi gördüm. Orada karbonhidrat tozu ile ilgili bilimsel bilgiler kaynakları ile birlikte verilmiş. Çok iyi inceledim ve bir kez daha karbonhidrat tozu kullanmamaya karar verdim. Bence karbonhidrat tozu yerine protein tozu daha masum diye düşünüyorum. Karbonhidrat ihtiyacı zaten besinlerden örneğin makarna, tam buğday ekmeği, bulgur ya da pirinç pilav gibi besinlerden ve yemeklerden karşılanabilir. Ancak protein ihtiyacını karşılamak daha zor. Bir de Mehmet Öz özellikle whey protein tozu kullanımını herkese öneriyor, onunla ilgili youtube'da videoları var.

Kısacası ben kullanmıyorum karbonhidrat tozu ve kimseye de öneremem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan_Demir -- 4 Mart 2017; 11:44:9 >

• Volkan_Demir V kullanıcısına yanıt
    Hocam günlük kaç gram kullanıyordunuz

• O karbonhidratın çoğu şekerden geliyor zaten,şekerle kilo almış oluyor kullananlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.