Şimdi Ara

Optimum nutrition bulgaristan uretimi hakkinda

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pazartesi gunu almanyaya gidecegim ve ordan protein tozu alacagim hocam ordan almak icin optimum nutrition onerdi ama o bitince turkiyeden onu almamami soyledi cunku turkiyede satilan bulgaristan uretimiymis ve soya proteiniymis bu isin asli astari var midir turkiyedekine de almanyada satilan gibi guvenebilir miyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bu konuya Optimum Nutrition'ın Türkiye distribütörü tarafındanhttp://forum.donanimhaber.com/m_71771743/tm.htm başlığında değinilmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brian Damage

bu konuya Optimum Nutrition'ın Türkiye distribütörü tarafındanhttp://forum.donanimhaber.com/m_71771743/tm.htm başlığında değinilmişti.

O konuyu okudum ama hicbir distributor bulgaristanda uretiyoruz diye aciklama yapmaz tabiki yalanlar

• Soya proteini değil de lesitin oluyor protein tozlarının içinde, o da eser miktarda. Sebebi tozlanmayı önlemek ve su/süt gibi sıvılara katıldığında tozun sıvıya kolayca karışmasını sağlamak. Bu madde sadece Türkiye'dekilerde yok, her yerdeki whey tozlarının içinde var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

quote:

bu konuya Optimum Nutrition'ın Türkiye distribütörü tarafındanhttp://forum.donanimhaber.com/m_71771743/tm.htm başlığında değinilmişti.

O konuyu okudum ama hicbir distributor bulgaristanda uretiyoruz diye aciklama yapmaz tabiki yalanlar

Bunu neye göre söylüyorsunuz kaynağınız varmı? Adamlar sana silah zoruyla satmıyor ki. Onca çeşit varken. Madem güvenmiyorsun yurt dışından getir ne kadar ihtiyacın varsa. Adamlar ingiltere ve amerikadan ital ettiklerini söylemişler ayrıca bulgaristan dağıtıcısıda protein7 firması. bulgaristanda üretilen bişeyin niye dağıtıcılıgını alsınlar ki? Ordan burdan bişeyler duyup uydurup inanmak hoşunuza mı gidiyor anlamadım. yada güvensizlik duygusu cok agır basıyor. Madem güvenmiyorsun git MUSCLETECH veya hardline nin yeni çıkardıgı ürünü al.

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat

quote:

quote:

Bunu neye göre söylüyorsunuz kaynağınız varmı? Adamlar sana silah zoruyla satmıyor ki. Onca çeşit varken. Madem güvenmiyorsun yurt dışından getir ne kadar ihtiyacın varsa. Adamlar ingiltere ve amerikadan ital ettiklerini söylemişler ayrıca bulgaristan dağıtıcısıda protein7 firması. bulgaristanda üretilen bişeyin niye dağıtıcılıgını alsınlar ki? Ordan burdan bişeyler duyup uydurup inanmak hoşunuza mı gidiyor anlamadım. yada güvensizlik duygusu cok agır basıyor. Madem güvenmiyorsun git MUSCLETECH veya hardline nin yeni çıkardıgı ürünü al.

Neden bu kadar savunuyorsunuz hakkinda pek bir bilgim yok bilgi sahibi olmak icin konuyu sorguluyorum suc mu ? Ayrica yurt disindan getirme sansim olsa zaten getiririm.Turkiyede en iyisi bu diyorlar ama hocam boyle bisey dedigi icin iki arada bir derede kaldim

• Öğrenmek istiyorum diye yazmışsın ama verilen cevaba da yok herkes yalanlar diye alıntılamışsın.

Öncelikle ne kadar yapıyorsun bilmiyorum hocan ne kadar bilgili onu da bilmiyorum ama bu tamamen şehir efsanesi. Bence yakamoz gıdanın rakipleri tarafından çıkartılmış bir fısıltı büyüdü büyüdü şehir efsanesi oldu.( şirketin de büyümesi ile ) Usa ile avrupa üretimlerinin farklılıkları var ve bu hemen hemen bütün ürünlerde geçerli çünkü yasaklar var. USA çıkışlı ürün almayı tercih ediyorum ben çünkü değerler fark ettirecek derecede az avrupadakilerde benim görüşüme göre. Yani almanyadan almanla Türkiyeden alman arasında hiçbir fark olmaz belki daha ucuza gelir sadece. USA dan getirtebiliyorsan getirt yoksa yakamozdan al gitsin. Ben yakamozdan ilk protein tozumu 2008in sonlarına doğru almıştım daha ozamanlar çok da büyük bir şirket değildi gibip 4.leventteki ofislerinden almıştım. 1 kutu bitmeden o kadar güzel gelişim gösterdim k,

Optimum iyidir ama bu tarz whey ürünlerde büyük markaların değerlerine bak değerleri birbirine yakınsa en ucuzu hangisiyse onu al gitsin derim ben.

Şuan için benim sana tavsiyem optimum değil de Hardline Whey 3x matrix al derim çünkü değerleri gayet iyi ve kreatin de içeriyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adamları savundugum falan yok bana maaşta vermiyorlar. Ama öyle bişey diyorsun ki mantık hatası tamamen. Adamlar bulgaristanında dağıtıcısı yani mantıken orayada bu firma götürüyor optimumu yani sen diyorsun ki bulgarlara orjinal ürün türklere sahte ürün satıyorlar. Akıl mantık almaz bunu dostum.
  • quote:

Pazartesi gunu almanyaya gidecegim ve ordan protein tozu alacagim hocam ordan almak icin optimum nutrition onerdi ama o bitince turkiyeden onu almamami soyledi cunku turkiyede satilan bulgaristan uretimiymis ve soya proteiniymis bu isin asli astari var midir turkiyedekine de almanyada satilan gibi guvenebilir miyim

Oncelikle neden optimumu dusunuyorsun?

Almanyadayken kaliteli alman ürünleri varken gidip abd malı optimumu almak ilginç tabi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

quote:

Pazartesi gunu almanyaya gidecegim ve ordan protein tozu alacagim hocam ordan almak icin optimum nutrition onerdi ama o bitince turkiyeden onu almamami soyledi cunku turkiyede satilan bulgaristan uretimiymis ve soya proteiniymis bu isin asli astari var midir turkiyedekine de almanyada satilan gibi guvenebilir miyim

Almanyadayken kaliteli alman ürünleri varken gidip abd malı optimumu almak ilginç tabi..

internette en iyi protein tozu diye aratınca herkes optimumu önermiş siz ne önerirsiniz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

quote:

internette en iyi protein tozu diye aratınca herkes optimumu önermiş siz ne önerirsiniz

İlk aklıma gelen multipower var. Ama dünya çapında almak zorunda değilsin almanya da hammaddeyi iyi değerlendirirler. Türkiyedeki gibi peyniraltı suları çöpe gitmiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.