Bildirim
Optima 3-9x44E Dürbün??

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
HERŞEYDEN ÖNCE NOKTA ATIŞI BU TÜFEKLERDE 50 METRE CİVARIDIR SIFIRLAMA İŞİNE GELİNCE TÜFEĞİ SABİTLEMEN GEREKİYOR HERŞEYDEN ÖNCE İLK ATIŞINI YAP BAKTIN SAĞA ÇEKTİ DÜRBÜNÜN YAN TARAFINDAKİ PLASTİK PASOYU AÇ İÇİNDE BÜYÜK BİR VİDA GÖRÜCEKSİN SAĞA VE SOLA AYARINI ORADAN YAPICAKSIN EĞER YUKARI DÜŞTÜYSEDE ÜSTTEKİ PLASTİK PASOYU SÖK İÇİNDEKİ BÜYÜK VİDADAN AYARLARSIN BİRDE SON OLARAK BAZI AV BAYİLERİNDE SIFIRLAMA APARATI OLUR ONLARDANDA YARDIM ALABİLİRSİN...
www.gungorav.com.tr
GÜNGÖR AV
TEL: 02324619396
-
-
GÜNGÖR AV MALZEMELERİ SATIYOR ARADIĞIN SANIRIM BUDA VAR
http://www.gungorav.com.tr/kategori/akseksuarlar/durbunler.aspx
-
arkadaşlar ben hatsan mod 125 aldım 2 ay oldu 1000 tane mermi attım geçen ilk defa dürbünün (optima) yakınlaştırmasını kullanıyım dedim dürbünün içindeki artı döndü açmaya çalıştım açılmıyor ne dandik bir şey anlamadım garantisi var sanırım tüfeğe bakarlarda dürbünü açmaya çalışmışsın der sallarlar gibi geliyor boşuna alıp paranızı çar cur etmeyin isteyen olursa tüfek dürbün fatura fotolarını yüklerim ikna edici olur saygılar. -
Hiçbir dürbün nokta atışı yapmaz. İş her zaman tüfekte ve atıcıda biter. Dürbün ne kadar kalitelidir derseniz de optima hatsanın hediye verdiği çin malı bir dürbündür. Kalitesi orta derecedir. Silah dürbünlerine bakım yapılmaz. Yaylı-pistonlu havalı silahlarda dürbün kullanacaksanız ayarının iki de bir bozulamasını istemiyorsanız dampa ayak kullanmalısınız.
Adı üstünde 3-9x44E peki bunlar ne demek. 3-9 ibaresi 3. den 9. seviyeye kadar zoom yapabiliyor. Yani örnekle 9. seviyede normal görüntüyü 9 kat büyütüyor demektir. 44 ibaresi ön mercek çapını ifade eder. Ön mercek çapı ne kadar büyük olursa dürbünden baktığınızdaki objektifiniz o kadar büyük olur. E ibaresi de ışıklı yani yeşil,kırmızı vs gibi renkli artikıla dönüşebileceğini gösterir. Artikıl dediğim şey ise bildiğimiz dürbünün + sıdır.
Saygılar...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Peki bu dampa ayakla durbun ayarı hıc bozulmaz mi? Ne kadar bu alet?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BabyFace57
Peki bu dampa ayakla durbun ayarı hıc bozulmaz mi? Ne kadar bu alet?
Dampa ayaksız dürbün ayarı sürekli bozulur. Ben dampa ayak aldıktan sonra en az 3000 atış yaptım ve max 2 kere ayarlamışımdır dürbünü. Gerisini siz hesap edin.
Piyasada 2 dampa ayak vardır. Biri ingiliz sportsmatch dm60 diğeri ise yerli malı yatagun dampa ayaktır. Ben yatagun kullanıyorum. Gayet de memnunum...
Stoeger x20 dusunuyorum nasildir sizce talha bey siz anliyorsunuz herhalde bu isten :)
Arkadaslar dampa ayak ve durbun alirken nelere dikkat etmek lazim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X