Arkadaşlar , internet cafe için 9 tane yeni makine hazırladım. Athlon 3000+ , gigabyte anakart , asus 6600GT koydum sisteme (merak edenler için) Konumuz şu ki , yeni makineler için CD-Rom olarak bulk LG cd rom tercih etmiştik. Ayrıca bir tane de cd-writer aldık. Fakat cdromlardan yana yüzümüz gülmedi. Görüntü olarak klasik LG'lere benziyor , köşeleri biraz daha yuvarlak. Fakat bu gelen cdromlar LG değil, üstünde LG yazıyor fakat ne idüğü belirsiz birşey göndermişler , ilk kullanımda , windows kurmaya bile izin vermediler , 10 cd den 1 tanesini ancak okuyor , içlerinden 1 tanesi anakartın yanında gelen cd'yi parçaladı , un ufak etti. Hiçbir oyunu cd'den kurmaya izin vermiyorlar , hiçbirşey okumuyorlar , bahsettiğim şey cd seçmek de değil , en fazla cd seçen cdrom 10 cd'den 7-8 tanesini okur , bunlar 1'ini bile zor okuyor. Sizlere tavsiyem , optik sürücü alacaksanız bulk değil box ürünleri tercih edin. Belki sadece bu seriye özel bir durumdur ama dikkatli olmakta fayda var. Cd-writerı henüz denemedim , denedikten sonra yorumumu yazarım.