Şimdi Ara

optik kodlarken zaman kaybetmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 160 soru var bir soru 3 saniyede kodlansa optige 480 saniye yapar bu da 8 dk dir az zaman degil buna bir care bulmak lazim :d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bunun konusunu tam ben açıcaktım. bide ben normal kodlamıyorum, bazen takıntım tutuyor mesela, o dairesel alan tamamen dolmadan içim rahat etmiyor. "ya optik okumazsa" diye korkuyorum, 1mm'lik yer bile kalmıycak şekilde kodluyorum.

daha da kötüsü, eğer o dairenin içinden 1mm bile taşarsa hepsini silip yeniden kodluyorum. "kesin yanlış okur, bi sorun çıkar" diye düşünüyorum hep. böyle yapınca da inanılmaz bi zaman kaybı oluyo. inşallah sınavda çekmem bu sıkıntıyı
  • En son yapmak en az zaman kaybi oluyor ama o da riskli.

En guzel yontem iki sayfada bir girmek, yani bi sonraki sayfaya gecmeden kodlayip oyle gecmek.

Kodlarken de ABICDABICDCEBC diye kodlamayin 1-A 2-B diye hizlica tekrar edip kodlayin.

Nacizane tavsiyem sadece

• aksam curve fever oynayalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • biraz taşarsa okunmama gibi bi durum olur mu?
  • ÖSYM optik okuyucuları kalitelidir ya bizim dershanede ne optikler gördüm ben okunan

• en son kodluyorum çok riskli açıkçası tekrar tekrar bakmak gerekiyor yanlış varmı diye sınavda her sayfada veya 5 soruda bir yapıcam risk alamam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lilpackage

biraz taşarsa okunmama gibi bi durum olur mu?

Optik okuyucu sadece yuvarlağı dikkate alıyor diye biliyorum.
  • benfen bitti mi fen kodluyorum mat bitti mi mat kodluyorum öyle sınavada konstantre oluyorum saniye başı işaretlersem odaklanamıyorm
  • Kodlama bence

• Ben sayfa sayfa kodluyorum ama kaydirmamaya dikkat et

• arkadaşlar bende sayfa bitince kodluyorum uzmanlar da bunu öneriyordu sanırım, zaten alıştım. ayrıca her 4-5 soruda bir böyle 10 sn lik kodlama süresi beyni de dinlendiriyormuş o soruların üstüne. yani en ideali diyolar
  • 10 dakika civarı zaman alıyor bunun pratiğini de yapmıştım 8 dakika oluyor maksimum sayfa çevirmeler ve optik ile kitapçık arası geçişlerde eklenince 15 dakika zaman kaybı oluyor aslında 160 soru 145 dakika zaman veriliyor ..
  • Lilpackage L kullanıcısına yanıt
    Diğer yuvarlakların icine girmediği sürece olmaz, o yuvarlağının tam olarak doldurulması ayrı bir başarı ister zaten :D

• benim tavsiyem 20 soruda bir kodlayin arkadaslar.hem bunaldiginizda biraz rahatlamis olursunuz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.