Şimdi Ara

Optik Girişli Ev Sinema Sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar samsung UE40B7000 tv aldım.Tv den hdd aracılığla film izlerken ses vasatın altında kalıyor.bunun için optik girişli bir ses sisitemine ihtiyacım var.bütçem 350-650 tl arasıdır.yardımlarınızı bekliyorum

• bu konuyu benim gibi acan 120131219023. kisi oldunuz

hocam o butceye alinaiblecek tek bir sistem var oda z5500 (fiyat 500-650 araligi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

bu konuyu benim gibi acan 120131219023. kisi oldunuz

hocam o butceye alinaiblecek tek bir sistem var oda z5500 (fiyat 500-650 araligi)

cevap için teşekkürler
    ses sistemi derken , ev sinema sisteminidee kapsamak istemiştim aslında.
    verdiğin fiyata ist.bilişim de samsung un bir çok ev sinema sistemi de veriyorlar.ama ben hiçbiri hakkında bir bilgi ve tecrübem olmadığı için danışmak istemiştim
    ayrıca ses sistemlerin de optik giriş yok diye biliyorum yanlışsam lütfen düzelt...

• Hocam ev sinema sistemi derken DVD playerlı falan bir sistem mi istiyorsun. Zaten LCD tvnin playerı bu işi yapıyor. Ayrıca DVD li sistem almaya gerek yok bence.

Z5500 de optik giriş var. İşinizi görebilir.

Elinizde analag 5.1 sistem var ise playvision decoder ile optik giriş problemini çözebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekucur

Hocam ev sinema sistemi derken DVD playerlı falan bir sistem mi istiyorsun. Zaten LCD tvnin playerı bu işi yapıyor. Ayrıca DVD li sistem almaya gerek yok bence.

Elinizde analag 5.1 sistem var ise playvision decoder ile optik giriş problemini çözebilirsiniz.

Allah senden razı olsun kardeş...

ne teknosalar-bimeksler-mediamarktlar gezdim hepsi aynı kafa adamlar. biri olsun anlamazmı kardeşim ne istediğimi?
    hiçbiri doğru dürüst sattıkların cihazın özelliklerinin 10 da 1 ini bile bilmiyo.

peki kardeş son bi soru o zaman her 5.1 ses sistemini o demiş olduğun playvision decoder ile optik girişli olarak tv ye bağlayabilirmiyim
    şimdiden çok teşekkürler...

• bu arada ev sinema sistemlerinin bu z5500 dan daha ucuz ve şık olan samsung HT-TX35T modeli var ayrıca 800watts. bir de aşağıda verdiğim linkteki ürünle karşılaştırıp bana kıyaslarsanız sevinirim.evimde samsung led var optik çıkışlı bu linkteki ürün nasıl?
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/SAMSUNG_HT-TX35T--5.1-EV-SINEMA-SISTEMLERI,6258.html
  • LG HT904TA öneririm.İlk alırken bende Z5500 dusunmustum, o zamankı fıyatı cok fazla gelmıs ve LG tercıh etmıstım.Sonradan bi arkadasta Z5500 deneme fırsatım oldu, iyikı LG almısım dedim.Eger ses sıstemını pc ılede kullacak olursanız analog 5.1 baglantısıyla z5500 oyunlarda daha ıyı performans verır.Dıjıtal neye bağlarsanız bağlayın LG HT904TA çok daha iyi, hem ses kalitesi,hem müthiş tizleriyle:)bu home theaterdada analog bağlantılar mevcut fakat sadece stereo.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Trident ev sinema sistemi
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrgr

quote:

Orijinalden alıntı: yekucur

Hocam ev sinema sistemi derken DVD playerlı falan bir sistem mi istiyorsun. Zaten LCD tvnin playerı bu işi yapıyor. Ayrıca DVD li sistem almaya gerek yok bence.

Allah senden razı olsun kardeş...

ne teknosalar-bimeksler-mediamarktlar gezdim hepsi aynı kafa adamlar. biri olsun anlamazmı kardeşim ne istediğimi?
    hiçbiri doğru dürüst sattıkların cihazın özelliklerinin 10 da 1 ini bile bilmiyo.

peki kardeş son bi soru o zaman her 5.1 ses sistemini o demiş olduğun playvision decoder ile optik girişli olarak tv ye bağlayabilirmiyim
    şimdiden çok teşekkürler...

Estağfurullah kardeş. Yardımcı olabildi isem ne mutlu.

Kullanacağın 5.1 sistemin aşağıdaki resimlerde görüldüğü gibi 5.1 analog girişe sahip olması lazım ki bütün kanallardan ayrı ayrı gerçek 5.1 ses alabilesin. İlk resimdeki 5.1 kanal 6 adet RCA girişli bir sistem. İkinci resim ise yine 5.1 girişli 3 adet stereo jak girişli bir sistem.

Decoderin en önemli avantajı yarın bugün elinizdeki 5.1 sistemi beğenmez iseniz bile bu decoderi alacağınız her 5.1 ile kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekucur -- 12 Ocak 2011; 0:49:18 >

• evet arkadaşlar fazla kurcalamaya gerek yok aradığım özellikler olsun yeter bana.
    3 tane samsung arasında karar veremedim.fiyatları hemen hemen aynı
    bazı aradığım şartlar oluştu ; mesela;
    -kablosuza hazır
    -anynet
    -ayaklı
    -çıkış gücü
    verdiğim linklerde ilk 3 var ama standartlarında dolby özellikler arttıkça watt düşüyor.lütfen linklere bakarak bi yardım edin...HT-TZ315R
    HT-TX35T
    HT-THX25R

• Ev sinema sisteminde optik çıkış olmazsa olmaz mıdır????
    HDMI çıkışı olması yeterli değil midir????
  • @plaxo
    Tvde harici hoparlor secıp, HDMI baglantısı ile receivera baglantı yaptıgın zaman ses alamıyorsun, en azından bende bu sekılde.Sadece optık ile Tvde ses sıstemıne baglanabılırsun.Ama laptoptan HDMI ile ev sinema sistemının 'HMDI in' baglantı yaptıgın zaman ses alabılıyrsun.Ses sistemınde hemde HDMI out, hemde HDMI in gırıslerınin olmasına dıkkat et, vede en onemlısı optık gırısın olmasına dıkkat et tavsıyem.
    Bendekı Tv samsung 40c650
    Ses sistemı LG HT904TA
  • bu playvision 2+1 e bağlanıyor mu xbox dan hd tv den ses almam gerekiyor ama vga kaplo ile hdmi giriş yok optik girişli ses sitemleri çok pahalı tasfiyesi olan varmı bunun la ilgili

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.