Şimdi Ara

Optic Mouse um cildirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Microsoft kablosuz optic mouse ve klavyem var. Yaklasik 10 Aydır kullanıyorum. Sorunu yoktu taki 4 gun oncesine kadar. Mouse un pointer i kendi kendine sol alt capraza isinlaniyor. 5-10 saniye mouse u kullanmazsam ve ardinda hafif bir sekilde hareket ettirdigimde otomatik olarak sol alt capraz da ortaya cikiyor. Yani oldugu yerden kaybolup, bulundugu yerin biraz daha uzaginda sol alt a dogru ortaya cikiyor.

Spy yada virus olabileceginden Format attım. XP yi iinstall ederken hic bir sorun olmadi mouse gayet guzel sorunsuz calisti. Taki Mouse ve klavyenin driver larini yukleyene kadar. Driverlari yukledigimde yine ayni problemi cikardi.
    Ne yapabilirim? Bozuldu mu sizce?

• mouse un altında reseti var onu kullan olmazsa cöpe at
  • ya tam takamamıssındır bi bak kablo yerinden oynamıs olabulu
  • Kasanin arkasindaki kablolari hic kontrol etmedim.

Ecmel : Gul me arkadasina gelir basina...
  • Mouse pad'inden kaynaklanıyordur. Parlak bir mouse pad değil ışığı emen koyu yüzeyli bir mouse pad tercih et. Optik mouse'lar için önemli...
  • Format sonrasında da aynı problemi yaşamışsın... Bu biraz kötüye işaret, en azından sorunun sadece mouse'dan kaynaklanıp kaynaklanmadığını öğrenmek için çevrende aynı takımı kullanan bir arkadaşın varsa ona gitmeni ve mouse'unu orada test etmeni öneririm. Ben de altı aydır aynı takımı kullanıyorum inşallah benim de başıma gelmez. Geçmiş olsun....
  • mouse dan bendede war we ilk zamanlar banada buna benzer olaylar oluodu...mouse durdugu yerde önce titremeye soorada 1- cm saga sola oynamaya baslıodu..sallanıodu yanii. mousepadi dediştirdim ama sorunu gidermedi...üstüne durmadım sooraaaa tamamiyle bozuldu
    bence hemen aldıgın yere götür...en ii si bu olucak sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar ben de logitech mx510 war bazen o bile sapıtıyo.. genelde kısa sureli bi sapıtma oluyo.. hatta ısıgın cıktıgı delikmi tozlandı diyip temizlemeye kalkarsam daha da kızıyor.. bende 1 2 kere mouse pade carpıyorum adam oluyo.. sende bi dene .. gerci turksen kesin denemissindir.. işe yaradı mı
  • bende Microsoft'un kablolu optic mouse'u var ve benim mouse'un pointer'ı arada sırada sağa sola saldırıyor/atlıyor ama ben pek önemsemiyorum..
    sanırım optik mouse'lar bunu sık yapıyor, bunun için format atmak çok gereksiz diye düşünüyorum
  • Dun kasanin arkasindaki mouse un kablosunu cikarip tekrar taktim. Sorun halloldu.
    Herkeze tesekkurler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.