Şimdi Ara

Opteron 170

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Elimdeki Amd Athlon 64 3700+ San Diego işlemciyi satıp yerine Opteron 170 almak istiyorum.Opteron 170 sahiplerine sesleniyorum.Memnunmusunuz arkadaşlar?3700 satıp Opteron 170 almaya değermi?

• senin sorun TOYOTA COROLLA'yı satıp BMW M3 alıcam sizce değer mi demek gibi olmuş..

hiç durma.. go go go
  • tabiki değer. 170 hem çift çekirdekli, hemde hız aşırma kapasitesi ile de tadından yenmez
  • Teşekkürler
  • Bende de 3700 var ve bende çift çekirdeğe geçmeyi düşünüyorum ama şu Opteron nun fiyatı beni öldürüyor. Bence Opteron 170 alana kadar accık daha sabredip bi intel Conroe almak daha mantıklı gibi (eğer intel d serisi gibi ucuza yaparsa tabi )
  • quote:

Orjinalden alıntı: King_Arthur

senin sorun TOYOTA COROLLA'yı satıp BMW M3 alıcam sizce değer mi demek gibi olmuş..

hiç durma.. go go go

Altına imzamı atarım!
    Opty 170 benim şuana kadar kullandığım en iyi şlemcilerden valla yaww!

Yanlız alıcaksan sağlam kod'lu cpu getiren bir yerden mesela cafesnet'den alki işlemciyi forumda hava soğutma ile 3ghz benzeri bir skor için topic açma şansı sanada nasip olsun!

• zaten OPTY 170 için cafesnet dışında alabileceği birisi yok sanırım.. türkiyeye distürbütör tarafından getirilmiyor opteronlar henüz..

ben de CONROE alacam %99 ama EYLÜL'den önce çıkmıycak.. yani azcık daha sabretmek 6 ay demek oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD Phenom II X4 965 194 TL
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yaw şu 3700+ ı saabilirsem hemen alıcam.( 0550 UPMW ) Bu kodlu işlemci iyimidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmettombak -- 19 Nisan 2006; 22:08:45 >
  • quote:

ben de CONROE alacam %99 ama EYLÜL'den önce çıkmıycak.. yani azcık daha sabretmek 6 ay demek oluyor

Amd'nın ne yapacagı bellı olmas..Aniden bi cpu cıkarıp intelı tarihe gömüomuş bide (:

İki tarafta cıkarsın cpularını ondan sonra ne alıoz bakarız
  • quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

quote:

Amd'nın ne yapacagı bellı olmas..Aniden bi cpu cıkarıp intelı tarihe gömüomuş bide (:

+1

• quote:

quote:

yavaş gömsün
  • İNTEL CONROE geliyor. amd amd duy sesimizi işte bu CONROE nun ayak sesleri
    quote:

Orjinalden alıntı: fenomenhaa

quote:

quote:

yavaş gömsün

• Opteron gerçekten iyi bir işlemci ama sendeki de kötü değil, intelin yeni testlerini gördükten sonra ben olsam beklerdim. Elindeki işlemci sana yetmiyorsa bilemem tabi ama 3700+ San Diego gayet iyi bence, biraz daha oyalanmaya çalış
  • Bende gayet memnunum ama senin yerinde olsam beklerdim heralde
    hiç olmadı am2 leri bekle onlar haziran gibi çıkıyor sanırım
  • Opty aldım arkadaşlar stock fanla önereceğiniz konfigürasyon nedir.Bide mushlin redline 222 aldım 2x512
  • al hemen durma iyi kodlu bir opty 170 ile 3ghz yapar missssss gibi kullanırsın
  • opty 170@2600.Super pi 32 sn. 3DMARK06 5969

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmettombak -- 22 Nisan 2006; 2:07:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.